Проблем с CS
- Напреднал
- Ник в играта: Y2E
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Проблем с CS
Здравейте
Мислих си ,че ще си оправя проблема ,но ето ,че не успях. Проблема ми е със сървърите - когато вляза в някой от сървърите на slackserv още при зареждането ми зацепи и трябва да рестартирам компютъра,а когато вляза в сървъри от друга верига нямам този проблем.Теглих си 3 ЦС-а , но проблема не се оправя.Имам и един въпрос и той е - Дали това се дължи на някакъв вирус,или си е от ЦС-а ?

- Зарибен
- Ник в играта: Ice Cold Killer
- Скайп профил: IcE.CoLd_KiLLeR
- Обратна връзка:
- Баннат
- Ник в играта: Cherry*
- Скайп профил: valentin_ronchev
Re: Проблем с CS
Може да имаш някой вирус на компютъра ти...Пробвай с CCleaner програмата да си изчистиш компютъра от ненужни файлове и вируси.На мен ми помага 

- Respected
Преинсталирай си компа( хаха бъзикам се ) Най-вероятно се дължи на интернета ти и имаш лоша свързаност към сървърите, но чак да трябва да си рестартираш компютъра значи играта ти забива при невъзможност да се свърже.Пробвай да влезнеш в някой сървър с конзолата тоест connect IP.Ако няма разлика може да си ъпдейтнеш видео драйвърите.
"DemoLitioN : Пламене жив ли си или играеш ЛИГА ?"

- Напреднал
- Ник в играта: KTBFFH
- Скайп профил: batista2443
- Обратна връзка:
Ако не се оправи , колкото и безумно да звучи си почисти процесора и виж дали не е под товар мен ми зарежда бавно когато ми е натоварен на 100% процесора ... и на вирус може да се дължи може и самия процесор да казва чао на света . Дано не е сериозно ! Успех 

- Напреднал
- Ник в играта: Y2E
- Обратна връзка: