1. Nick на Админа: Huligana Kuncho ; Swimakaa
2. IP на Админа: Не го знам забраих да проверя
3. Причина, поради която искате да бъде наказан: huligana kuncho избива всички на бох после остават само той и другия админ и Swimaka му дава комбота да трупа пакове и кънчо не го убива ...
4. Доказателство: (За предпочитане демо, то се записва в папка cstrike, с името на съответния сървър). http://dox.bg/files/dw?a=d73eb54fb4
5. Сървър: JailBreak
Играя с различни никове от 2 години в този джайл и спрях за около 3,4 месеца сега е станало ужас
Оплакване от Huligana Kuncho и Swimaka
- Новак
- Ник в играта: pytkinakorem
- Скайп профил: lqlq_spaska
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
- Respected
- Ник в играта: HuliganaKuncho
- Скайп профил: petar.sub12
- Обратна връзка:
Re: Оплакване от Huligana Kuncho и Swimaka
Много лош тоя Кънчо в последно време. Всъщност, Swimmaka ме водеше до mandarinka (която беше на батута през това време) и ми пусна combo през това време.
Средни пръсти от морето до небето, #хаштаг Кънчата хлг, искренно ваш враг.
- Respected
- Ник в играта: DamnY0U
- Скайп профил: damny0u
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
И какво като е дал комбо ? И аз съм давала като награда на този който е последен едно комбо ... Никаде не пише в правилата, че не може да се дава комбо на последния затворник.
"И най-милото ще отмилее, и най-близкото става далечно."
-Пеньо Пенев,"Пътека"

- В Е Т Е Р А Н
- Ник в играта: u3HEHAga
- Обратна връзка:
Така, комбо-момбо не ме интересува, обаче това http://imgup.slackserv.com/6051elav81py8tcgsoo.bmp да не се повтаря и не се отнася само до теб/мен а всички.
Тази дума за тебе може да не значи нищо, ще си кажеш "ми кво толкова админ съм що да не говоря глупости" , но ако играч го каже ще бъде гагнат за 30 или може би повече време а дори и баннат с някви измислена причина спами на U@ или обижда на U@ , щото нали сте пичове и женки и се защитавате ЯКООО!!!, ама не.
Тази дума за тебе може да не значи нищо, ще си кажеш "ми кво толкова админ съм що да не говоря глупости" , но ако играч го каже ще бъде гагнат за 30 или може би повече време а дори и баннат с някви измислена причина спами на U@ или обижда на U@ , щото нали сте пичове и женки и се защитавате ЯКООО!!!, ама не.

- Respected
- Ник в играта: HuliganaKuncho
- Скайп профил: petar.sub12
- Обратна връзка:
Колко пъти не съм банвал за обида на u@, банвам само за здрави псувни до трето коляно. И преди да наричаш някой женка, бъди свидетел на поне един два бана, да видиш до какви псувни се стига. И никога в сървъра някой не е бил гагван за думата "лайно". Както и да е, вземам си поука, шефе (ирония).u3HEHAga написа:Така, комбо-момбо не ме интересува, обаче това http://imgup.slackserv.com/6051elav81py8tcgsoo.bmp да не се повтаря и не се отнася само до теб/мен а всички.

Средни пръсти от морето до небето, #хаштаг Кънчата хлг, искренно ваш враг.
- Respected
- Ник в играта: Tony Montana
- Обратна връзка:
u3HEHAga написа:Така, комбо-момбо не ме интересува, обаче това http://imgup.slackserv.com/6051elav81py8tcgsoo.bmp да не се повтаря и не се отнася само до теб/мен а всички.
Темата е изчерпана.