Предложение за Spectator Function
- Баннат
- Ник в играта: beyond
- Скайп профил: gucisan
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Предложение за Spectator Function
1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? Функцията Spectator за всички, да бъде разрешена само за Admins
2. В кой сървър искате да стане промяната? Dust II Arena
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра - Днес забелязах, как 2-ма от противоположни отбори, подсказват Къде се намират техните съотборници, кой къде е И става голяма анархия.
2. В кой сървър искате да стане промяната? Dust II Arena
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра - Днес забелязах, как 2-ма от противоположни отбори, подсказват Къде се намират техните съотборници, кой къде е И става голяма анархия.
"Винаги съм чувал да казват, Санчо, че да правиш добро на глупаци, е все едно да наливаш в морето вода."
Офтопик:
ŵħǻť ȷș ßřōķēʼn, ĉąńť ßē řęƑƟŗğęƉ ★ ฿£ý०ʼnЙ
- LEVSKI SOFIA
- Ник в играта: fondos
- Скайп профил: vjelyazkovv
- Обратна връзка:
Re: Предложение за Spectator Function
Аз съм ПРОТИВ. Когато няма админи в сървъра играчите правят доклади за хакери, гледат дали има хакери и ако ги "мързи" да правят доклади пишат на админи. Според мен е излишно.

- Баннат
- Ник в играта: Kachamak. , np, k
fondos написа:Аз съм ПРОТИВ. Когато няма админи в сървъра играчите правят доклади за хакери, гледат дали има хакери и ако ги "мързи" да правят доклади пишат на админи. Според мен е излишно.

( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
- Баннат
- Ник в играта: beyond
- Скайп профил: gucisan
- Обратна връзка:
Фондосе, май няма да ти е приятно, ако не ти подсказват, кой къде се намира. Могат да идат на Spectator-ска позиция, и/или да викнат някой админ, а според мен, твоето мнение беше повече от излишно.
"Винаги съм чувал да казват, Санчо, че да правиш добро на глупаци, е все едно да наливаш в морето вода."
Офтопик:
ŵħǻť ȷș ßřōķēʼn, ĉąńť ßē řęƑƟŗğęƉ ★ ฿£ý०ʼnЙ
- Напреднал
- Ник в играта: Diana
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
И аз съм За.
Последно промяна от Tony Montana на 14 Юли 2014, 11:46, променено общо 1 път.
Причина: +1 Предупреждение!!! Нарушена т. 12 от правилата на форума
Причина: +1 Предупреждение!!! Нарушена т. 12 от правилата на форума
- LEVSKI SOFIA
- Обратна връзка:
Много ясно че когато играя под други никове няма да ме видиш. Все пак това си е лично мое мнение. Незнам вас какво ви засягаKachamak. написа:fondos написа:Аз съм ПРОТИВ. Когато няма админи в сървъра играчите правят доклади за хакери, гледат дали има хакери и ако ги "мързи" да правят доклади пишат на админи. Според мен е излишно.Извинявай, че се смея, но то си е за смях. Теб 1 път не съм те виждал в дъст2, а и когато даден играч иска да следи друг играч, не е трудно да натисне бутона М и да мине спектатор за да го наблюдава. По темата: Аз съм ЗА, защото наистина така играчите могат да злоупотребяват и да си помагат, а и е най-добре само админите да имат право да гледат играчите от другият отбор.

- Баннат
- Ник в играта: Kachamak. , np, k
Щом това е "лично твое мнение" не мисля, че е правилно да споделяш личните си неща тук.fondos написа:Много ясно че когато играя под други никове няма да ме видиш. Все пак това си е лично мое мнение. Незнам вас какво ви засягаKachamak. написа:fondos написа:Аз съм ПРОТИВ. Когато няма админи в сървъра играчите правят доклади за хакери, гледат дали има хакери и ако ги "мързи" да правят доклади пишат на админи. Според мен е излишно.Извинявай, че се смея, но то си е за смях. Теб 1 път не съм те виждал в дъст2, а и когато даден играч иска да следи друг играч, не е трудно да натисне бутона М и да мине спектатор за да го наблюдава. По темата: Аз съм ЗА, защото наистина така играчите могат да злоупотребяват и да си помагат, а и е най-добре само админите да имат право да гледат играчите от другият отбор.

( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
- Активен
Не знам чия идея е била да се сложи Spectate All , ама като гледам не го е домислил . Това е възможно най-глупавото нещо да има Spectate all ... Колкото по бързо се махне толкова по-добре >.<

- LEVSKI SOFIA
- Обратна връзка:
Нямам ли право да споделя какво мисля?Kachamak. написа:Щом това е "лично твое мнение" не мисля, че е правилно да споделяш личните си неща тук.fondos написа:Много ясно че когато играя под други никове няма да ме видиш. Все пак това си е лично мое мнение. Незнам вас какво ви засягаKachamak. написа:fondos написа:Аз съм ПРОТИВ. Когато няма админи в сървъра играчите правят доклади за хакери, гледат дали има хакери и ако ги "мързи" да правят доклади пишат на админи. Според мен е излишно.Извинявай, че се смея, но то си е за смях. Теб 1 път не съм те виждал в дъст2, а и когато даден играч иска да следи друг играч, не е трудно да натисне бутона М и да мине спектатор за да го наблюдава. По темата: Аз съм ЗА, защото наистина така играчите могат да злоупотребяват и да си помагат, а и е най-добре само админите да имат право да гледат играчите от другият отбор.

Последно промяна от fondos на 13 Юли 2014, 14:46, променено общо 1 път.

- Шефчето
- Ник в играта: USS Enterprise
- Обратна връзка:
предложението се отхвърля,промяната е временна,докато нашия скъп администратор гошко,не оправи плъгина за админите