GTA V
Модератор: Развлечения
- Зарибен
- Ник в играта: Ice Cold Killer
- Скайп профил: IcE.CoLd_KiLLeR
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
- Супер потребител
- Respected
- Скайп профил: miro-fenomena
- Обратна връзка:
- Супер потребител
Re: GTA V
Няма такова нещо,тази година излиза за всички PS4,Xbox one и PC някъде към ноември,декември..fenomena234 написа:15 март 2015 доколкото съм чел ...
- Баннат
- Ник в играта: Kachamak. , np, k
Или септември или ноемвриkr0z написа:Няма такова нещо,тази година излиза за всички PS4,Xbox one и PC някъде към ноември,декември..fenomena234 написа:15 март 2015 доколкото съм чел ...

( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
- Баннат
- Ник в играта: beyond
- Скайп профил: gucisan
- Обратна връзка:
Есента. На скоро подочух без да искам, от доста Важен източник.
"Винаги съм чувал да казват, Санчо, че да правиш добро на глупаци, е все едно да наливаш в морето вода."
Офтопик:
ŵħǻť ȷș ßřōķēʼn, ĉąńť ßē řęƑƟŗğęƉ ★ ฿£ý०ʼnЙ
- Respected
- Ник в играта: Valve
- Скайп профил: bogomilkorbankolev_97
- Обратна връзка:
Като гледам не си е написал характеристиките на компютъра за да казваш че няма да му тръгне. Да не си баба ВангаTradingAkCase написа:Според мене няма да може да я подкараш GTA V на PC. Трябва ти хубава видео карта мин. 3 гб за да може да тръгне и процесор и глупости

Офтопик:

- Respected
Ще ти дам GT630 и GTX760.И двете са 2гб, но хайде да видим дали и двете ще подкарат Battlefield 4 (примерно).При gt630- никакъв шанс, но GTX760 на ултра ще си лети със средно 60фпс, което за мен е напълно достатъчно.Какви 3 гб те гонят?Не ми се вярва, че изискванята ще са някакви извънземни.Valve написа:Като гледам не си е написал характеристиките на компютъра за да казваш че няма да му тръгне. Да не си баба ВангаTradingAkCase написа:Според мене няма да може да я подкараш GTA V на PC. Трябва ти хубава видео карта мин. 3 гб за да може да тръгне и процесор и глупости
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
- Супер потребител
Аз съм с GT630-върви ми на low с 30 фпс,на GTX 760 посмъртно не може да се държат ултра опциите на тази игра.KaRaJaTa1988 написа:Ще ти дам GT630 и GTX760.И двете са 2гб, но хайде да видим дали и двете ще подкарат Battlefield 4 (примерно).При gt630- никакъв шанс, но GTX760 на ултра ще си лети със средно 60фпс, което за мен е напълно достатъчно.Какви 3 гб те гонят?Не ми се вярва, че изискванята ще са някакви извънземни.Valve написа:Като гледам не си е написал характеристиките на компютъра за да казваш че няма да му тръгне. Да не си баба ВангаTradingAkCase написа:Според мене няма да може да я подкараш GTA V на PC. Трябва ти хубава видео карта мин. 3 гб за да може да тръгне и процесор и глупости
- Напреднал
- Ник в играта: sdr
- Скайп профил: speed.nfs
- Обратна връзка:
На мене ще ми върви около незнам може би 70-90 фпс да се надяваме..
Последно промяна от TradingAkCase на 14 Юли 2014, 17:17, променено общо 1 път.
- Баннат
- Ник в играта: Kachamak. , np, k
Който чака releas-a на играта да следи този сайт http://www.game-debate.com/news/?news=1 ... til%202015

( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)