Карти за премахване ..
deathrun_2010 - При положение, че има deathrun_2010_rmk, мисля че този е излишен, а и текстурите му са доста дразнещи за очите.
deathrun_helvis - Първия капан на този мап е 224 блок при, който доста голяма част от играчите падат там и съответно излизат от сървъра.. Всеки един капан на този мап може да се спами, а дори и да има админ който да контролира терориста да не надвишава 3 пъти, пак е невъзможно да се мине дори четвъртия капан, тъй като капаните са доста големи като обем и някои са почти невъзможни за минаване без жертви...
deathrun_hybrid - Отново всичките капани може да се спамят, а и има един бхоп, който доста голяма част от играчите не го могат, а като го пускат като капан става доста трудно без жертви... А и ако няма админ, започват едни псувни и всички терористи в последствие и те започват да го спамят, по-много повече от 3 пъти...
deathrun_midr_csbr - В началото на картата, още преди да започнат капаните има нещо като 210 блок при, който винаги се намират играчи, който да не могат да го минат и се започва едно голямо чакане... Също така има и едно оръжие и граната, който могат да се вземат и при тях трябва да се чака доста. Доста е неприятно също и за админите, че трябва да слапват играчите, който не могат 210.
deathrun_office_beta1 -
http://prikachi.com/images/705/5776705I.jpg Няма достатъчно места, не поддържа повече от 10 слота.
deathrun_fortex - Няма достатъчно места, не поддържа повече от 10 слота.
deathrun_sadness_pfm - Няма достатъчно места, не поддържа повече от 10 слота.
Мислех да предложа и някой карти за добавяне, но като видях че има толкова много карти, който не съм играл, просто няма смисъл.. Мисля, че с премахването на тези карти, ще започнат да се играят и някой други, който не сме играли до сега, но ги е имало.