2. Напишете вашето име! – Милен Руменов Желев
3. Напишете вашият ник! – M*o*N*s*T*e*R
4.Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (с какво бихте били полезен в развитието на форума/сайта/сървърите?) За да поддържам реда в сървъра,да няма FK , няма спамове и нарушители. Аз съм редовен в сървъра и често когато се смени картата нямаме полицай и така се забавяме и докато го намерим(в кой сървър е или да го търсим из skype ) докато почнем да играем и да се забавляваме стане време за нова карта и това се повтаря. Дано да има полза от мен . Ако трябва ме направете под наблюдение или както вие решите за уместно.
5. Начин за връзка най-добре скайп в крайни случай емайл.
skype -milenski_mienski
email - mrmilen@abv.bg
Facebook –Милен Желев
Нещо извън въпросите да добавя : Някои от вас са ме виждали преди да обиждам и да заплашвам . Да това е било вярно . От първата кандидатура от думите на doktor_haus от тогава до сега и за в бъдеще няма да кажа нито една лоша дума . Вече ме обиждат играчи ,но аз им казвам ОК не да им отвърна . Бих казал , че съм се променил . Моля дайте ми шанс .
Извинявам се на всички за kika и slay но няма значение. Винаги това ще ми е обица за ухото ще внимавам адски много и ще снимам всичко важно
Поздрави на екипа от Милен (M*o*N*s*T*e*R)