Max Payne

Тук ще се преместват стари и приключени теми от раздел "РАЗВЛЕЧЕНИЯ".

Модератор: Развлечения

Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Valve
Скайп профил: bogomilkorbankolev_97
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Max Payne

Мнение от Valve »

Max Payne 1 (2001)
Изображение
Коментар : Той е човек, който няма какво да губи. Той е сам срещу нюйоркската наркомафия. Името му значи "болка". Той е Макс Пейн - последният екшън-герой на 3D Realms, който помита всичко по пътя си. Насладете се на смазващо зрелище, издържано в традициите на "Матрицата" и филмите на Джон Ву!

Нощта е кратка. Твърде кратка, за да усетиш обгърналата те тъмнина и мистериозната заплаха, за да пратиш в преизподнята безскрупулното изчадие, което дебне зад този ъгъл... Но ето идва сутринта и ти отново се превръщаш в нормален човек. Сутрешен душ, ароматно кафе, градски транспорт, квадратно бюро в някакъв безличен офис. Но вечерта отново ще дойде и тогава Макс отново ще бъде твоят гайд... из дебрите на тъмнината и болката. Ще отмъщавате заедно...

През последните две-три години Max Payne успя да се превърне в онази енигматична условност, която всички очакват със затаен дъх. Max Payne попада в категорията на онези игри на попретрупания рафт с прашасващи "хитове", за която никой, ама абсолютно никой не се е съмнявал, че с появата си ще създадат качествено ново и по-добро усещане за гейминг. През всичките тези години Max просто се чакаше. Цареше увереност и спокойствие - той ще дойде, той ще бъде, той Е новият екшън герой. Нито истерията около Duke Nukem Forever, нито шумотевиците около някоя от другите междувременно появили се пуцалки, можеше да разбие аурата на ченгето, поставено на ръба, запратено в битка срещу всички, борещи се със своето безсилие.

Снимки:Изображение Изображение
Max Payne 2 (2003)
Изображение
Коментар: Настоящото продължение Max Payne 2: The Fall of Max Payne остава вярно на традициите на своя предшественик. Според мен то напълно задоволява свръхочакванията, които витаеха във въздуха преди премиерата на играта. Печелившата формула на първата част е запазена, а визията е отлетяла светлинни години напред. Очаква ви кърваво зрелище, което слага в малкия си джоб три четвърти от излизащите в момента високобюджетни холивудски продукции. Историята отново е заплетена, атмосферата – още по-депресираща, а пътят ви към финалните надписи – постлан с пътека от трупове. Сюжетът пак се движи отзад-напред и е организиран като ретроспекция на злощастните събития, сполетели нашия главен герой.

В рамките на 24 мисии ще можете да проследите пропадането му към дъното на обществото. Ще разберете какво може да накара елитно ченге като Пейн да застреля своята колежка детектив Уинтерсън и да се хвърли в обятията на сладострастната изпълнителка на “мокри поръчки” Мона Сакс – наша стара познайница от първата част на играта. Ще разберете също така кой стои зад организацията от тежковъоръжени “чистачи”, които обикалят из Ню Йорк със своите черни бусове и систематично избиват влиятелни личности.

Снимки: Изображение Изображение Изображение
Max Payne 3 (2012)
Изображение
Коментар: Изгубил работата си като полицай, Макс е на ръба, алкохолизиран и пристрастен към обезболяващи лекарства. Останал безработен, той напуска района на Ню Йорк и се озовава в Сао Пауло, където работи в процъфтяващата сфера на частната охрана. Последното му назначение е да пази семейството на богатия търговец на имоти Родриго Бранко и двамата му братя – местния политик Виктор и най-малкия – обичащият партитата плейбой Марсело, както и съпругата на Родриго - Фабиана Бранко и сестра й Джована.

Централно място в Max Payne 3 заема историята на пропадането на Макс от изпълнен с желание за мъст, облечен в кожено яке детектив, обикалящ булевардите на Ню Йорк до пречупен мъж с обръсната глава, търсещ справедливост из враждебните улици далече от дома.

Комбинацията от поведенческата система Euphoria на Natural Motion и Bullet Time добавя ново измерение към класическите движения на Макс.
Тази смесица от стрелба на забавен каданс и физиката на Euphoria увеличават значително кинематографския екшън в Max Payne 3, а враговете отговарят реалистично на всеки изстрелян куршум.
В традицията на стилната стрелба, с която Макс е известен, Bullet-Cams ви възнаграждава, че сте повалили противника с удовлетворяващо финално убийство.
Оригиналният глас на Макс – Джеймс МакАфрей се завръща. Но този път не само като актьор, озвучаващ героя. Външният вид, лицето и много от движенията на Макс в Max Payne 3 копират самия Джеймс.
Max Payne 3 включва и интегрирана система за прикритие, което добавя допълнителен стратегически елемент, осигурявайки ви нови възможности в дадени ситуации.
Куршумите разрушават почти всичко в околната среда, по лицето и фланелката на Макс се появява пот по време на битка, а кръвта се просмуква в дрехите на враговете му. Оръжията също са представени изключително детайлно.
Партньорите и приятелите ще играят огромна роля в Max Payne 3. Върху тях е работено в продължение на стотици часове, за да бъдат традиционните ин-гейм персонажи уникални.

Снимки - http://store.steampowered.com/screenshot/app/204100/
Игрите са мега яки (едни от най-добрите игри които съм играл) :)1 и 2 съм ги превъртял, за 3-ката трябва нов комп :tooth:
Има и филм - Свали :cheers:
Изображение
Аватар
Зарибен
Зарибен

Ник в играта: нямам :P
Обратна връзка:

Re: Max Payne

Мнение от ucha se :) »

Играта я имам и си го играя мн е яка препоръчвам ви го :) :cheers:
Stand Up Count Jump 269.2
Count Jump 268
Double Count Jump 270
Long Jump 250.5
Multi Count Jump 268
Роден съм изморен и живея за да си почина.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Sasho
Обратна връзка:

Мнение от Sasho. »

Превъртал съм ги и трите уникални са!
Изображение
Изображение
Аватар
Зарибен
Зарибен

Ник в играта: Jeff Hardy
Скайп профил: Л.С
Обратна връзка:

Мнение от mamuta »

Може ли да се играе Multiplayer ?
Офтопик:
[12:53:33 AM] ‎- Spoxxy™: и я щипнах между големия ми пръст
[12:53:35 AM] ‎- Spoxxy™: и другите
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Valve
Скайп профил: bogomilkorbankolev_97
Обратна връзка:

Мнение от Valve »

3-ката може :)
Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: KTBFFH
Скайп профил: batista2443
Обратна връзка:

Мнение от KOOPS »

Маx Payne 2 е за мен най-интересната игра в този жанр , просто уникална!
Изображение
Аватар
Аматьор
Аматьор

Ник в играта: SmiLe :)
Скайп профил: picha_81
Обратна връзка:

Мнение от SmiLe :) »

Все още не съм я играл но сега ще си я сваля :) Дано ми хареса
Изображение
Офтопик:
Не се подчинявай на властта ако това противоречи на принципите ти.
Заключено Заключено

Обратно към “Архив "Развлечения"”