Към колегите и смс админите.

Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: pastet
Обратна връзка:

Към колегите и смс админите.

Мнение от KaRaJaTa1988 »

Здравейте!
Нямам нищо против никой, ма напоследък много ме дразни един факт.
Повечето от вас заплашват играчите със кикове, защото стоят спек.Нека да уточня нещо.В правилото пише, че е забранено да се стой спек при почти пълен сървър.(не се отнася за админите).Повечето от вас обаче, при 9vs9, 10vs10 започват да пищят на алл чата и худа, "Спек в игра".Е защо аджеба сте се угрижили тоооолкова за тия спекове?Сървъра има 32 слота?!?15vs15 пак няя го напълнят.То и толкова не се събират де.Всеки път са около 10-12 играчи от теам.Разбирам, когато е по-редовен и от бота в дтрн-да, ама човека е отишъл до тоалетната(пример), вие бързате да го кикнете.Никъде в правилата не е упоменато, че е абсолютно забранено да се стой спек, щото има опасност от радиация.Просто не трябва да заемате слотовете, на играчите, на който им се играе, когато сървъра е почти пълен. :D
Офтопик:
Не визирам никой, ако мястото на темата не е тука или има друг проблем - преместване или в кофата. :D
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Tony Montana
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Re: Към колегите и смс админите.

Мнение от Tony Montana »

Възползват се от всяка възможност да се правят на цербери :D
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: understandME
Обратна връзка:

Мнение от ivo5456 »

Е то така можеш цял ден да си стоиш спек и на бързо да натрупаш 30 часа.
SMOKE WEED EVERYDAY!
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: ,

Мнение от kr0z »

Аз лично на SMS-те в HNS-то (ако има такива) или в deathrun-a не им давам да седят spec.Казал съм им,че ако имат проблем с това да пускат оплакване,в повечето случай седят за да трупат часове.
Аватар
Зарибен
Зарибен

Ник в играта: нямам :P
Обратна връзка:

Мнение от ucha se :) »

kr0z написа:Аз лично на SMS-те в HNS-то (ако има такива) или в deathrun-a не им давам да седят spec.Казал съм им,че ако имат проблем с това да пускат оплакване,в повечето случай седят за да трупат часове.
смс-ките в д-ръна и хнс-то нямат достъп до трансфер и за това няма как да седят спец... ;)
Stand Up Count Jump 269.2
Count Jump 268
Double Count Jump 270
Long Jump 250.5
Multi Count Jump 268
Роден съм изморен и живея за да си почина.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: b0TL!k3_1926
Скайп профил: emo_003
Обратна връзка:

Мнение от b0TL!k3_1926 »

+ Да допълня,когато в някой сървар има 32 слота и има 31 човека няма как да влезне обикновен човек.Трябва да си админ за да имаш резервиран слот.И да допълня още нещо на 31-вия или на 32-рия играч,които влезне не съм сигорен кой беше от 2-мата му се бъгва графиката и няма раддара.Когато го убият го трансферва някаде другаде и му показва други играчи на друго място из картата.Тогава съм съгласен да се киква ..Редно е да се направи такова правило да не се стои спектатор освен ако не си говорил с някой админ за 1,2 мин,не за да гледа играч да ли е с хак, ами за Тоалетна,проблем или нещо от този сорт.
Изображение
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: HuKOJLOBA
Скайп профил: lnxway
Обратна връзка:

Мнение от HuKOJLOBA »

ucha se :) написа:
kr0z написа:Аз лично на SMS-те в HNS-то (ако има такива) или в deathrun-a не им давам да седят spec.Казал съм им,че ако имат проблем с това да пускат оплакване,в повечето случай седят за да трупат часове.
смс-ките в д-ръна и хнс-то нямат достъп до трансфер и за това няма как да седят спец... ;)
Аз лично пък мога да ти кажа, че доста често си реват "admine metni me spec, pls". Аз ако не виждам основателна причина не мятам никой. Когато евентуално искам мнението на някой относно хак тогава се е случвало да метна някой - може би един, два пъти се е случвало.
Другото, което е има админи, които само като им кажеш админе и вече са те метнали на момента, следователно съм виждала как помощник например прехвърля някой и той седи цял мап spec.

Относно кикването - не мисля, че е задължително. Ако някой се е прехвърлил за малко, няма смисъл да правите проблеми.. Направи ли ви впечатление, че някой седи spec повече от няколко рунда направете му забележка, ако не отговори кикнете го. Не е толкова сложно да бъдете толерантни :)
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Tony Montana
Обратна връзка:

Мнение от Tony Montana »

Според мен прекалено много издребнявате. Ако искате може направим един наказателен кодекс към правилата?

19. Забранено е стоенето Spectator, когато сървъра е почти пълен! (Не важи за Админите).
  • Наказва се с: Kick.
Когато сървъра е почти пълен, който не е админ няма работа при Spectator-ите, това не ви е концерт. Когато не е пълен и някой е отишъл до тоалетна или да пуши или да пие или каквото си иска и не се върне за 5-10 мин не виждам какъв е проблема. Ако някой стой с цел трупане на часове това лесно се разбира и ще повлияе много негативно върху кандидатурата му (ако евентуално пусне) Колкото до хората с права - когато видите, че някой се опитва да трупа часове го kick и това е, какво ще се води цяла лекция за това, а ако някой се е оплаче - да не е седял Spec.

Сега ще кажете ами ако няма админ и трябва да гледаме играч?

Ако няма админ няма кой да ви кикне...

Нещо друго неясно?
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: N00B
Обратна връзка:

Мнение от veso ludiq »

На мен ми се е случвало няколко пъти в джайла когато съм играл 1/2 часа и сме средата на мапа,аз вече съм събарал килове и jbpacks и се мятам спец да отида до тоалетната (за 1 минута) и understandME ме връща терорист и след това ме киква.И определено не е приятно!
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: understandME
Обратна връзка:

Мнение от ivo5456 »

Теб пък точно никога не съм те виждал да играеш в затвора и дори да е така няма да е било 1 минута защото аз чакам 5 или повече минути, ако продължите да стоите спектатор пиша и ако ви няма кик.

А колкото до правилото което предлага Теди, предлагам да е така :

19. Забранено е стоенето Spectator повече от 5 минути (Не важи за Админите).
Наказва се с: Kick.
Последно промяна от ivo5456 на 16 Сеп 2014, 22:43, променено общо 1 път.
SMOKE WEED EVERYDAY!
Аватар
В Е Т Е Р А Н
В Е Т Е Р А Н

Ник в играта: u3HEHAga
Обратна връзка:

Мнение от u3HEHAga »

ivo5456 написа:Теб пък точно никога не съм те виждал да играеш в затвора и дори да е така няма да е било 1 минута защото аз чакам 5 или повече минути, ако продължите да стоите спектатор пиша и ако ви няма кик.

А колкото до правилото което предлага Теди, предлагам да е така :

19. Забранено е стоенето Spectator повече от 5 минути (Не важи за Админите).
Наказва се с: Kick.
Не, че нещо разбирам, ама да попитам, ти с хронометар ли ще ги засичаш ?
Ако се сложи това като правило и кикнете някой преди 5тата минута и ви пусне доклад кво правите?
Затваряме си очите както до сега, всеки си киква/банва в тея сървъри кой как намери за добре, докладват ви, ние се правим, че не виждаме и до кога. Единствено Тони ви държи сметка и му правя Евала.
По-добре се спрете с ъпсурдните предложения, че с тоя таиминг ставате повече от смешни.

По-добре си работете по ваше усмотрение, НО, без да прекалявате и когато ви се задава въпроси от потребителите бъдете вежливи и общителни.
Изображение
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: ,

Мнение от kr0z »

Мисля,че темата е приключена.
Заключено Заключено

Обратно към “Архив”