Понеже не знам точно от къде идва проблема заглавието е такова Та проблеми ми е както си върви (примерно музика или игра) и изведнъж мелодията/звука спира за 2-3 секунди и така през 10-15 секунди се повтаря..Проблема ми е от днес.
На Win 7 съм ако има значение
Офтопик:
Надявам се нацелих раздела
Офтопик:
[12:53:33 AM] - Spoxxy™: и я щипнах между големия ми пръст
[12:53:35 AM] - Spoxxy™: и другите
Пробвай да отмериш времето през което спират.Ако е еднакво (демек 10 сек примерно) значи проблема ти вероятно не е в слушалките.
Пробвай на тонколони.Ако и там прекъсва - отпиши слушалките като вероятния проблем.
Смени изхода.Ако са с ЮСБ, отзад трябва да има още поне един.Ако са на зеления жак, отпред/отзад на кутията трябва да има втори.Ако няма, но все пак жака е 3.5мм - на телефон.Това е от мен.
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
Добре благодаря на всички.Утре ще пробвам
П.С Не знам дали това играя някаква роля, но като слушам песен или гледам някакъв клип това не спира да ми излиза долу в дясно
Офтопик:
[12:53:33 AM] - Spoxxy™: и я щипнах между големия ми пръст
[12:53:35 AM] - Spoxxy™: и другите
Значи явно отчита, че вкарваш/изкарваш конектора от аудио жака.Виж на другия жак със други слушалки.Както каза Иво, може и жака на слушалките да е развален, но може входа на компютъра да прецаква ра'отата .Също опитай да не правиж резки движения за около 20 сек, след това размърдай жака.Ако почне да прекъсва, значи там е проблема.За да откриеш в жака/входа - пробваш със разлизни слушалки.Ако и пре двата вида го прави, значи входа е прецакан.Ако е само при първия, то жака на първите слушалки е повреден.
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?