HeroZero(повече в темата)

За стари и важни теми.
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: xBs` emilBG
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

HeroZero(повече в темата)

Мнение от emil »

Така както повечето разбрахте от заглавието това е игра.За тези които не знаят това е игра която си саздаваш собствен супер герой(А целта ми не е реклама на играта тука в сайта)така от доста време по точно 2-3 месеца става играя тази игра и почна да ме кефи и реших да направя 1 отбор.За целта ми трябва вашата помощ и моля ако искате да помогнете ще ви обясня по доло с какво ще е тя разбирасе ако се сагласите и не ви задалжавам.Отбора по точно неговото име ще запитам администраторите или някой който ще ми отговори за това,можели да крастя отбора с името Slacksev.Ако разрешите да крастя отбора така може и хората който ще помагат да се класираме за топ 100 или топ 10 и това може да е реклама и ще влече хора кам веригата а целите ми с този отбор може да са 2 1 цел реклама на сайта и сървърите + класацията.И както казах това не може да се случи без ваша помощ затова нека минем кам това как ще помогнете.

Значи за тези който ще помогнат трябват ми поне (от тука)15-20 човека или колкото станем.
1.Искам да се регистрирате в тази игра http://bg1.herozerogame.com
2.На ден да дигате нива ще направя скала за това по доло
3.Искам да ми пишете в скайпа който не знае е SteamDevil разбирасе ще направя дискусия
4.Ако ще помагате да се хванете на сериозно с това поне 1час или час и 30 минути
5.Не е задалжително но който иска да си направи ника при регистриране с [SS]nick пример[SS]Steam.

За тези който вешче се присаединиха в Отбора (разбирасе ще го правим заедно)
1.Без да се лигавите в отбора + да не се псувате
2.Да се записвате в битките и отворните битки
3.Който иска да внася монети а които иска не

Скалата за нивата(не е много):
от ниво "0" до ниво "20" на ден по "4-5" нива(нивата за това ниво се дигат доста бързо а и аз не искам дави затрудня)
от ниво "20" до ниво "50" на ден по "3-4" нива
от ниво "50" до ниво "100" на ден по "2-3" нива
от ниво "100" до ниво "150" на ден по "1-2" нива
от ниво "150" до ниво "200" на ден по "1" ниво
за нива над 200 (който иска вече) по половин ниво на ден
а и който не го марзи да дига повече нива.

Важни неща за играта
1.играйте с бустери.
2.дигайте показатели.
3.ИГРАЙТЕ СПРАВЕДЛИВО

Това е всичко надявам се да ми помогнете.(Отвора още не е направен но след 3 дена който се е присаединил кам играта ще може да вижда отбора в класацията)и администраторите + модераторите моля не трийте темата
Главните да отговорят дали може да крастя отбора Slackserv
Можете и тука да кажете
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Neno
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Re: HeroZero(повече в темата)

Мнение от Neno »

Не вярвам да си заслужава ако е заради реклама.
Повече си мисля че го правиш за да събереш отбор и да го притежаваш/управляваш, а между другото ако може да се прави реклама макар и да не мога да си представя по какъв начин.
Освен чрез никовете ss-едикойси.

Според мен е губене на време, но вие си знаете, зарибявайте се там и тва е.
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Архив”