Предложение свързано с deathrun сървъра.
- Respected
- Ник в играта: 4:20
- Обратна връзка:
Предложение свързано с deathrun сървъра.
1. Не знам дали това нещо го има в правилата, аз лично не съм го срещала и според мен би било добре да се добави към правилата на дадения сървър. Така наречения "unstuck" ..доста често вече се получава на повечето от картите в сървъра и си мислих дали това се счита за бъг.. не се ли счита, защото никъде не съм срещала даден админ да го казва/да го има написано някъде и тн. Та.. то си е точно като бъг - предотвратява предназначението на капана, което е да убие кънтър-терориста.. Та накратко - unstuck-a да се добави като бъг и да се наказва това.
2. В кой сървър искате да стане промяната? deathrun сървъра
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! Най-често случващото се - разправии.
2. В кой сървър искате да стане промяната? deathrun сървъра
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! Най-често случващото се - разправии.
I'll see you soon then..

- LEVSKI SOFIA
- Ник в играта: fondos
- Скайп профил: vjelyazkovv
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: Предложение свързано с deathrun сървъра.
ЗА! Не само стават разправии, но на картата deathrun_wild_easy има капан, в който като влезнат 2-ма играчи, се получава така наречения "unstuck", и капана неможе да ги убие.. т.е това се счита и за бъг

- Супер потребител
Това няма как да стане,нито ще се натовари някой админ да следи всеки играч дали го е направил,най-малко пък да го slayne за това.
- Respected
- Обратна връзка:
Хм... мога да кажа същото и за бъга, който се случва толкова често, колко и unstuck-a.. Нормалните играчи помагат, казват кой е.. има определено адски много СМС Админи, които също си вършат работата донякъде. Винаги има някой Админ или Смс Админ, а целта ми е това да се добави вправилата.. така, че защо трябва винаги да има админ, като това е правило, трябва да се спазва и играчите ще си падат сами, както при бъга.kr0z написа:Това няма как да стане,нито ще се натовари някой админ да следи всеки играч дали го е направил,най-малко пък да го slayne за това.
I'll see you soon then..

- Супер потребител
Никой няма да се нагърби да след всеки един играч,а и това е невъзможно когато влязат 20 играча.Просто можете да забравите за това правило.От всички смс-админи до сега които са били,само iNcessYou знаеше кво прави,всички останали са гола вода.Lucky написа:Хм... мога да кажа същото и за бъга, който се случва толкова често, колко и unstuck-a.. Нормалните играчи помагат, казват кой е.. има определено адски много СМС Админи, които също си вършат работата донякъде. Винаги има някой Админ или Смс Админ, а целта ми е това да се добави вправилата.. така, че защо трябва винаги да има админ, като това е правило, трябва да се спазва и играчите ще си падат сами, както при бъга.kr0z написа:Това няма как да стане,нито ще се натовари някой админ да следи всеки играч дали го е направил,най-малко пък да го slayne за това.
- Respected
- Обратна връзка:
От части съм съгласна с теб, но от друга страна.. не. Това ще е трудно за админите, но не е ли доста нечестно от страна на терориста? Пуска си капана, става unstuck, кънтър-терориста не умира и следователно терориста е прецакан.. да кажем примерно е последен капан или каквото и да е. На мен, когато ми се случи - падам, виждала съм и други играчи в сървъра да падат при това положение и защо пък да не пусна тема да се добави.. И пак казвам, защото видях, че не дочиташ това, което пиша.. - ако се одобри ще бъде правило => следователно играчите ще го знаят и ще падат, когато се случи (освен тези, които са бунтари и не им пука, те са малко и ще стане възможно да се наказват малцината неспазили правилото).
I'll see you soon then..

- Зарибен
- Ник в играта: нямам :P
- Обратна връзка:
Променям си мнението на ЗА!
Последно промяна от ucha se :) на 22 Юли 2014, 20:30, променено общо 1 път.
Stand Up Count Jump 269.2
Count Jump 268
Double Count Jump 270
Long Jump 250.5
Multi Count Jump 268
Роден съм изморен и живея за да си почина.
Count Jump 268
Double Count Jump 270
Long Jump 250.5
Multi Count Jump 268
Роден съм изморен и живея за да си почина.
- Аматьор
- Ник в играта: SmiLe :)
- Скайп профил: picha_81
- Обратна връзка:
И аз съм на това мнение и аз когато unstuckna и само смс админите ми казват да падна до сега главен неми е казвалucha se :) написа:Това не е бъг против!

Офтопик:
- Respected
- Обратна връзка:
1) Защо не прочетете аргументите ми преди да си изказвате мнението? Много е лесно на сухо.
2) НЕ съм казвала, че главни/сървър или пом. админи са казвали, че се счита за бъг/че трябва да се пада и тем подобни. Затова е темата, за да си изкажете мнението. Казах единствено, че някои играчи от сървъра са приели, че трябва да се пада.. по-скоро честните играчи в сървъра, които си спазват правилата.
2) НЕ съм казвала, че главни/сървър или пом. админи са казвали, че се счита за бъг/че трябва да се пада и тем подобни. Затова е темата, за да си изкажете мнението. Казах единствено, че някои играчи от сървъра са приели, че трябва да се пада.. по-скоро честните играчи в сървъра, които си спазват правилата.
I'll see you soon then..

- Зарибен
- Ник в играта: Jeff Hardy
- Скайп профил: Л.С
- Обратна връзка:
Съгласявам се с @Lucky, даже и да не се счита за бъг, щом се приеме за правило ще се счита. На мен ми допада предложението. Eдно от малкото свестни предложения, които съм виждал. Така че - ЗА.
Офтопик:

- Respected
Ънстък плъгина го има ,защото без него ще се заклещвате един в друг.Няма как самия ънстък да е забранен защото в повечето случай става неволно.Обаче ако случаят е такъв :
То това вече е умишлено и е бъгване на капана.В правилата на сървърите пише ,че всички бъгове са забранени така ,че аз мисля ,че включва и това.fondos написа:ЗА! Не само стават разправии, но на картата deathrun_wild_easy има капан, в който като влезнат 2-ма играчи, се получава така наречения "unstuck", и капана неможе да ги убие.. т.е това се счита и за бъг![]()
"DemoLitioN : Пламене жив ли си или играеш ЛИГА ?"

- Respected
- Обратна връзка:
Аз точно това имах в предвид. Не само на wild_easy, а и на други карти.. това ми беше мисълта на мен, щом се счита за бъг.. Тогава няма какво друго да се обсъжда по темата.. Заключвайте я.
I'll see you soon then..

- Аматьор
- Ник в играта: SmiLe :)
- Скайп профил: picha_81
- Обратна връзка:
Според мен де е нужно да се слага като правило защото когато е неволно е гадно да паднеш,а само когато някой нарочно го бъгва да се наказва с ''slay'' според мен това е най правилно

Офтопик:
- В.И.П.
- Ник в играта: KiLLeR :]]
- Скайп профил: Ls.
- Обратна връзка:
- Respected
- Обратна връзка:
Мисля, че ще най-добре да се заключи темата. Не смятам да се обсъжда повече по нея и други мнения не са нужни (да си напрайхте труда да прочете поне последните мнения)
I'll see you soon then..

- Respected
- Ник в играта: Tony Montana
- Обратна връзка:
След мнението на Ивчо въобще не виждам смисъл да се гласува.
Разнообразие, а? Нямам думи. На ромите поне им плащат да гласуват без да мислят.
По темата:
5.Забранено е умишленото бъгване на капаните (да направите така че капана да не може да се пусне или да спрете вече действащ капан)!
По смисъла на правилото и мнението на Ивчо следва, че админа преценява кое е бъг и следователно дали да накаже съответния играч. Няма смисъл да се изреждат всички бъгове защото са десетки. Когато "unstuck" се манипулира за бъг значи е наказуемо това е. Относно разправиите ако админа е достатъчно кадърен няма да ги позволи. Темата няма да я заключа, за да видя дали сте съгласни с мнението ми (НЕ да се гласува!)
Sexy K написа:![]()
аз съм ЗА! малко разнобразие няма да попречи
Разнообразие, а? Нямам думи. На ромите поне им плащат да гласуват без да мислят.
По темата:
5.Забранено е умишленото бъгване на капаните (да направите така че капана да не може да се пусне или да спрете вече действащ капан)!
- Наказва се с : Slay!
По смисъла на правилото и мнението на Ивчо следва, че админа преценява кое е бъг и следователно дали да накаже съответния играч. Няма смисъл да се изреждат всички бъгове защото са десетки. Когато "unstuck" се манипулира за бъг значи е наказуемо това е. Относно разправиите ако админа е достатъчно кадърен няма да ги позволи. Темата няма да я заключа, за да видя дали сте съгласни с мнението ми (НЕ да се гласува!)
- Супер потребител