1. Nick на Админа: aNubiS
2. IP на Админа: Съжалявам, но забравих да го видя преди да изляза, а като влязох отново го админа беше излязъл.
3. Причина, поради която искате да бъде наказан: Неправомерен гаг.
Админа се беше сдърпал с един играч, който беше терорист и на един, два пъти го слапна с причина да гони напред, а те бяха на бхопа и следователно няма капан за натискане. Опитах се малко или много да го защитя, като му казах "за какъв чеп го слапна, като ...". Не мисля, че като цяло съм обидил някой по какъвто и да било начин, че и да ме гагва за 10 минути, при положение че имаше играч, който псува на майка и получи само 5 минути гаг.
4. Доказателство: http://dox.bg/files/dw?a=be8f57d0ce ( Момента се случи, към края на демото. )
5. Сървър: Deathrun
Оплакване от Админ - aNubiS
- Активен
- Ник в играта: SKILLFUN
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
- Баннат
- Ник в играта: Swimmaka
- Скайп профил: donthatethaplaya.
- Обратна връзка:
Re: Оплакване от Админ - aNubiS
Попринцип админа е преценил , че трябва да го слапне не знам защо ти се бъркаш в работата му .. Чак и го репортваш -_-
Офтопик:
- Зарибен
- Ник в играта: aNubiS
- Скайп профил: anubis.ss
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Та първо ще кажа, че играчите бяха по напред като го слапнах и имаше капани, второ не разбрах смисъла от оплакването ти, при положение че :
2.Забранено е грубото държание от страна на играчите!
Наказва се с : По преценка на админ
Лека вечер
2.Забранено е грубото държание от страна на играчите!
Наказва се с : По преценка на админ
Лека вечер

- Сървър Администратор
- Ник в играта: .....
- Обратна връзка:
Най-точно и ясно казано. Оплакването ти е безсмислено в случая, щом админа е преценил така значи е имало защо ти нямаш право да се буталш сред шамарите, а и админа не е длъжен да ти се обяснява, ако слапнатия играч мисли, че админа е в грешка да си пусне репорта.Swimmaka написа:Попринцип админа е преценил , че трябва да го слапне не знам защо ти се бъркаш в работата му .. Чак и го репортваш -_-Офтопик: