Oплакване от администратор !!!

Тук ще се местят всички теми, които са приключени.
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: bambam
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Oплакване от администратор !!!

Мнение от bambam »

1. Nick на Админа:r1oday
2. IP на Админа:
3. Причина, поради която искате да бъде наказан:Не помага на играчите когато ги блокват не им помага нито отговаря за съдействие ,Според него да стойш на стълбата след като те гонят и те следват не е блок .Играч еr0 ме блокна умишлено и му пиша веднага да направи нещо по въпроса тои ме гагва за спам че му пиша ника... После влязох пак в сървъра въпросния админ вече знае кой ме е блокнал и ми обеснява ,че да стойш на стълбата след като те следват не било умишлен блок .. скача от горе хваща се на стълбата и ме чака да го следвам за да ме блокне .За мен има гаг за обида (турчин) расизъм било ,а за него няма пак наказание ,че ме обижда,блоква ???? Дискриминация ли да го наричам или как ???
4. Доказателство: http://dox.bg/files/dw?a=f8a514492a
5. Сървър:SlackServ.com # Hide`n`SeeK
Аватар
Зарибен
Зарибен

Ник в играта: sader's make me sad/Bunny
Скайп профил: LS!!
Обратна връзка:

Re: Oплакване от администратор !!!

Мнение от vankata199 »

Не че нещо ама ти винаги си прав колко пъти си искал да слейна някой тва че те е изчакал тоест знае следващия ти ход си е напълно нормално ако аз пускам оплаквания от играчи които ме блокват за 1 ден форума ще прегрее разбираш ли ме ...
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: NoobernatoR
Обратна връзка:

Мнение от NoobernatoR »

bambam написа:1. Nick на Админа:r1oday
2. IP на Админа:
3. Причина, поради която искате да бъде наказан:Не помага на играчите когато ги блокват не им помага нито отговаря за съдействие ,Според него да стойш на стълбата след като те гонят и те следват не е блок .Играч еr0 ме блокна умишлено и му пиша веднага да направи нещо по въпроса тои ме гагва за спам че му пиша ника... После влязох пак в сървъра въпросния админ вече знае кой ме е блокнал и ми обеснява ,че да стойш на стълбата след като те следват не било умишлен блок .. скача от горе хваща се на стълбата и ме чака да го следвам за да ме блокне .За мен има гаг за обида (турчин) расизъм било ,а за него няма пак наказание ,че ме обижда,блоква ???? Дискриминация ли да го наричам или как ???
4. Доказателство: http://dox.bg/files/dw?a=f8a514492a
5. Сървър:SlackServ.com # Hide`n`SeeK
Ой http://prntscr.com/4y1ixt

Честито :D
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Tony Montana
Обратна връзка:

Мнение от Tony Montana »

Дискриминация, бюрокрация, панелизация, олигархия, монархия или диктатура - те са най-малкия ти проблем.

Благодарности на NoobernatoR
Заключено Заключено

Обратно към “Приключени теми”