Alcatel POP C9
Модератор: Развлечения
- Супер потребител
Alcatel POP C9
След малко ще ходя да го купувам, кажете ми дали си струва и дали му тръгват игри и такива работи.
SMOKE WEED EVERYDAY!
- Баннат
- Ник в играта: Swimmaka
- Скайп профил: donthatethaplaya.
- Обратна връзка:
Re: Alcatel POP C9
Alcatel POOP C9 би трябвало да бъде ... Една моя съученичка го има същият и съм я чувал доста често да се оплаква ,че постоянно забивал и колко бавен бил като цяло,а го има от може би 4-5 месеца :/ Като цяло Alcatel телефоните въобще не ми харесват ,но това си е лично мое мнение
- Напреднал
- Ник в играта: BABA_NIBUNA
- Скайп профил: cochef,murlyo
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Според мен ще направиш голяма грешка да вземеш тази бръкма, аз имам ПОП9 и на 1-вия месец почна толкова да лаги че като му пиша пина(паролата) чакам 100 часа да зареди едната цифра ...

- Активен
- Ник в играта: Lili Ivanova
- Скайп профил: :)
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Аз съм с поп ц5 и грам не съм доволна
Лаги много 

Понякога и ние сме като звездите. Падаме, за да сбъднем нечие друго желание !
- Баннат
- Ник в играта: '
Само като чуя Alcatel, лошо ми става... лично мое мнение, може сега да кажеш със какъв бюджет разполагаш, какви параметри ти трябват или нещо определено което искаш да има смратфона, за какво ще го използваш за работа ли за забавление ли е или каквото и да е, напиши ми и аз ще ти предложа някой.
- Напреднал
- Ник в играта: BABA_NIBUNA
- Скайп профил: cochef,murlyo
- Обратна връзка:
Аз ти препоръчвам вземи си едно галакси S3 то е на почти една и съща цена с ПОП3-ката. 

- Respected
- Ник в играта: .
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
- Respected
- Ник в играта: Valve
- Скайп профил: bogomilkorbankolev_97
- Обратна връзка:
Един мой приятел си взе един телефон Lenevo с четириядрен процесор на 1.3ghz, рам 1гб(не видях грам лаг) + подарък карта памет 16 гб + калъф за 200 и няколко лева от emag.bg с безплатна доставка.Според мен този Alcatel не си заслужава 

- Баннат
- Ник в играта: Swimmaka
- Скайп профил: donthatethaplaya.
- Обратна връзка:
Най-ГОЛЯМАТАValve написа:Един мой приятел си взе един телефон Lenevo с четириядрен процесор на 1.3ghz, рам 1гб(не видях грам лаг) + подарък карта памет 16 гб + калъф за 200 и няколко лева от emag.bg с безплатна доставка.Според мен този Alcatel не си заслужава
ти грешка ще бъде ако си купиш нещо от emag.bg

- Respected
Аз имам onetouch и му бъгна батерията и цепи и не ме кефи. Не ми се занимава и съм с нокия ц1, зареждаш я 1 път и две седмици си караш. За POP C9 не знам. А за колко пари искаш да си земеш телефон ?

- Respected
- Ник в играта: ▬
- Обратна връзка:
На хартия като параметри не изглежда никак лош. Поиграй си с него и прецени дали това ще е твоя телефон. Иначе Леново отдавна се утвърдиха като марката която предлага добри характеристики на ниски цени. Не само за лаптопи, а и за телефони.
Също да добавя, че ползвам телефон със същите характеристики - Gsmart Aku a1 и съм много доволен от него като батерията изкарва по 2 дена при положение, че постоянно го ровичкам, а за забиване и бавене и дума не може да става.
Също да добавя, че ползвам телефон със същите характеристики - Gsmart Aku a1 и съм много доволен от него като батерията изкарва по 2 дена при положение, че постоянно го ровичкам, а за забиване и бавене и дума не може да става.
Последно промяна от iv00 на 23 Окт 2014, 16:07, променено общо 1 път.
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. 

- Respected
- Ник в играта: Valve
- Скайп профил: bogomilkorbankolev_97
- Обратна връзка:
Незнам какво се случило при теб, но аз вече съм пазарувал 2-пъти от там и всичко беше точно..Swimmaka написа: Най-ГОЛЯМАТА
ти грешка ще бъде ако си купиш нещо от emag.bgтелефоните на Lenovo наистина са добри ,но повярвай ми ще съжаляваш адски много ако си купиш нещо от тия мизе*ници с извинение ;) знам го от личен опит ,а и едва ли не си виждал колко хора се оплакват от тия.

- Аматьор
Това е доста добро телефонче - http://get.bg/product_info.php?products_id=169815 ;) Със него съм и е повече от добър. Препоръчвам го. Няма никакви проблеми като - лаг и т.н.
Само гадното е ,че има само Английско меню ,иначе всичко друго си му е перфекто на 100 %... Пък и зависи до колко пари искаш да струва телефона? А колкото до този който искаш да си взимаш не те съветвам да го правиш. Ще направиш доста голяма грешка ,но ти си решаваш все пак. Успех със избора. 

- Respected
- Ник в играта: LM ^^
- Обратна връзка:
Иво, +1 за Леново от мен. Аз в момента съм с модела А536 и съм много доволен от него. Характеристиките са страшно добри за цената от 250 лв. (дори го взех без абонаментен план за тези пари от технополис).
- Супер потребител
Благодаря Ви, купих си HTC Desire 516 и за сега съм повече от доволен, никакъв лаг при игрите и е много бърз.
SMOKE WEED EVERYDAY!
- Respected
- Ник в играта: LM ^^
- Обратна връзка:
- Respected
- Ник в играта: .
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка: