Предложение за телефон
- Супер потребител
- Ник в играта: * ` floddy
- Скайп профил: floddy18
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Предложение за телефон
Здравейте,мисля да си купувам нов телефон и искам да се съветвам с вас.Дайте ми предложения какъв телефон да си купя.Ще го използвам главно за музика,игри и интернет.Бюджета ми е около 400лв.
Офтопик:
- Зарибен
- Ник в играта: Jeff Hardy
- Скайп профил: Л.С
- Обратна връзка:
Re: Предложение за телефон
Аз от сега ще ти кажа - Не вземай нищо от марката ZTE особено blade 3-то !!!!!!
Офтопик:

- Баннат
- Ник в играта: Swimmaka
- Скайп профил: donthatethaplaya.
- Обратна връзка:
И аз ще ти кажа да не си взимаш нищо от Samsung освен galaxy s5
той е единствения който издържа повече от останалите ... имам предвид ,че останалите бъгват много

- Напреднал
- Ник в играта: Diana
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
E ся съм с леново а606 и съм супер доволна от него,а и не е много скъп,прегледай го. 

- Respected
- Ник в играта: ----》卐《----
- Обратна връзка:
Samsung Galaxy SIII Neo - доволен съм
или Samsung Galaxy Grand Neo, Nokia XL 

- Баннат
Ако си зимаш телефон разгледай в някой сайт и го поръчай от някой магазин/офис в твоя град ,защото така ще имаш гаранция на място. Иначе ще трябва да пращаш по куриери и има да чакаш, апак и в много случаи поръчаното от интернет не отговаря и реално няма гаранция , нищо че пише.
Относно телефона - гледай възможно най-изгодния вариант и към добрата марка. Пример: Nokia Lumia 710 , Nokia Lumia 800, Asha /разгледай моделите има и нови и по-стари/ . Според мен тази марка е най-стабилна и преди няколко години имаше статистика и тя беше на първо място.Сега ясно съмсънга я е изместил , но ти гледай каквото ти е удобно и изгодно.
Аз съм в момента с нокиа 5230 ( с навигация , иначе има и с интернет) http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/1877/nokia-5230
Много съм доволен от нея , поръчах си я от един офис от града и ми дойде всички пълен пакет и навигация ми сложиха безплатно, гаранция има всичко. Има същия модел с интернет , ама на мене за какво ми е интернет като навигацията е по -ценна. Иначе за другите марки - по стабилни са самсунга,ейпъл, сони. Другите некви си htc huawei съвсем ментета ,нищо че са по 2000лв. Това мога да ти дам като информация , дано съм ти помогнал в избора.
Относно телефона - гледай възможно най-изгодния вариант и към добрата марка. Пример: Nokia Lumia 710 , Nokia Lumia 800, Asha /разгледай моделите има и нови и по-стари/ . Според мен тази марка е най-стабилна и преди няколко години имаше статистика и тя беше на първо място.Сега ясно съмсънга я е изместил , но ти гледай каквото ти е удобно и изгодно.
Аз съм в момента с нокиа 5230 ( с навигация , иначе има и с интернет) http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/1877/nokia-5230
Много съм доволен от нея , поръчах си я от един офис от града и ми дойде всички пълен пакет и навигация ми сложиха безплатно, гаранция има всичко. Има същия модел с интернет , ама на мене за какво ми е интернет като навигацията е по -ценна. Иначе за другите марки - по стабилни са самсунга,ейпъл, сони. Другите некви си htc huawei съвсем ментета ,нищо че са по 2000лв. Това мога да ти дам като информация , дано съм ти помогнал в избора.

- Супер потребител
- Обратна връзка:
Поразгледах малко и се спрях на този - http://products.globul.bg/catalogue/mob ... y-mega-6-3 Кажете какво мислите за него и дали си заслужават парите.Телефона с абонамента ми става 469лв.
- Напреднал
- Ник в играта: BABA_NIBUNA
- Скайп профил: cochef,murlyo
- Обратна връзка:
- Аматьор
- Respected
- Ник в играта: ▬
- Обратна връзка:
Общо взето трябва първо да решиш какъв телефон на теб ще ти е удобен, после за какви характеристики ще става на дума и тогава. Най-вече без да почетеш и потърсиш няма да стане или пък ще стане ама след 1 седмица ще видиш нещо по-добро за по-малко пари и .. да. Това което си го дал е добро, като единственото за което мога да се хвана е гъстотата на пикселите обаче ако не си някакъв издребняващ маниак няма да забележиш нищо.
Едит: На втори прочит забелязах батерията, която ако наистина е 3200 ще те изкарва по 2 дена без грижи.
За HTC си помисли добре и пробвай такъв телефон, защото преработват андроида по малко по-различен начин и си е кофти ако не си свикнал или пък ако не ти допадне. Също си го има и влиянието на марката върху цената.
Едит: На втори прочит забелязах батерията, която ако наистина е 3200 ще те изкарва по 2 дена без грижи.
За HTC си помисли добре и пробвай такъв телефон, защото преработват андроида по малко по-различен начин и си е кофти ако не си свикнал или пък ако не ти допадне. Също си го има и влиянието на марката върху цената.
Последно промяна от iv00 на 27 Окт 2014, 21:07, променено общо 1 път.
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. 

- Respected
- Ник в играта: -
- Скайп профил: ls
- Обратна връзка:
Samsung Galaxy S IV (4)
Последно промяна от Hakan_Mehmed на 27 Окт 2014, 21:28, променено общо 1 път.

- Respected
- Обратна връзка:
S4 е 2 пъти бюджета му, пък за 2ра ръка си слагаш главата в торбата.
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. 

- Супер потребител
- Обратна връзка:
Да те питам батерията издържа 2 дена като си в нета,слушаш музика и играеш игри или само ако ти стои в джоба?iv00 написа:Едит: На втори прочит забелязах батерията, която ако наистина е 3200 ще те изкарва по 2 дена без грижи.
- Respected
- Ник в играта: DamnY0U
- Скайп профил: damny0u
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Когато си вземах HTC,всичко ми казваха,че е боклук и съм г/д на това мнение защото за 9 месеца ми забива и много лесно пада батерията при пуснат интернет дори и за 20-30 мин.
Така,че за мен HTC са боклук и не ти го препоръчвам.
Така,че за мен HTC са боклук и не ти го препоръчвам.
"И най-милото ще отмилее, и най-близкото става далечно."
-Пеньо Пенев,"Пътека"

- Respected
- Ник в играта: Iznogoud
- Скайп профил: feedme369
- Обратна връзка:
пише се IV а не IIIIHakan_Mehmed написа:Samsung Galaxy S llll (4)
Аз бих ти предложил айфон, но гледам не ти е по бюджета, затова само ще ти кажа каквото и да правиш не си взимай Samsung Duos защото един приятел има такъв, 2 месеца му беше бърз и всичко.. след т'ва стана по-бавен от червей и му забива на всяка игра и му се налага да му чисти паметта с няква програмка и е адски досадното.
- Активен
iPhone е истината,колкото и да ги плуят си остават най-добрите телефони .Аз бих ти предложил айфон, но гледам не ти е по бюджета, затова само ще ти кажа каквото и да правиш не си взимай Samsung Duos защото един приятел има такъв, 2 месеца му беше бърз и всичко.. след т'ва стана по-бавен от червей и му забива на всяка игра и му се налага да му чисти паметта с няква програмка и е адски досадното.
Но пък ако си заклет враг на iPhone , събери малко повече пари.По-добре по скъп телефон за по-дълго , от колкото някой ефтин който ще ти се наложи да смениш след месец-два .
Последно промяна от >sLk> на 27 Окт 2014, 21:35, променено общо 1 път.

- Respected
- Супер потребител
Не си вземай ZTE, Lenovo, Prestigio защото параметрите не отговарят на това което пише, защото процесорите и рам паметта са китайски и са пълни буклуци. Аз лично ти препоръчвам да си вземеш HTC Desire 516, 610 на тях тръгват всякакви игри включително и асфалт 8 и всичко друго.
SMOKE WEED EVERYDAY!
- Respected
- Обратна връзка:
Аз с 1300 изкарвам 2 дена при постоянно ръчкане на игрички, месинджъра не млъква, музика си по наслушвам от време на време. Прави си сметката за 3200. То си е относително де от телефон до телефон има разлика в консумацията на ток ама все пак е доста добре и би трябвало да нямаш проблеми.floddy написа:Да те питам батерията издържа 2 дена като си в нета,слушаш музика и играеш игри или само ако ти стои в джоба?iv00 написа:Едит: На втори прочит забелязах батерията, която ако наистина е 3200 ще те изкарва по 2 дена без грижи.
iPhone само от 5 нагоре, че с техните ъпдейти на ОСто умишлено те карат да прогресираш нагоре. Преди време като пуснаха ъпдейт четворките започнаха да вървят тегаво. На следващия ъпдейт 4с започна да се замисля. Сега нещо такова се случва с 5, замислете се какво следва.>sLk> написа:iPhone е истината,колкото и да ги плуят си остават най-добрите телефони .Аз бих ти предложил айфон, но гледам не ти е по бюджета, затова само ще ти кажа каквото и да правиш не си взимай Samsung Duos защото един приятел има такъв, 2 месеца му беше бърз и всичко.. след т'ва стана по-бавен от червей и му забива на всяка игра и му се налага да му чисти паметта с няква програмка и е адски досадното.
Но пък ако си заклет враг на iPhone , събери малко повече пари.По-добре по скъп телефон за по-дълго , от колкото някой ефтин който ще ти се наложи да смениш след месец-два .

- Баннат
- Ник в играта: /1 sec/Kavios
- Скайп профил: ls!
a23awdwwd1212s12s12
Последно промяна от kr0z на 28 Окт 2014, 00:51, променено общо 1 път.
Причина: +1 Предупреждение! Спам
Причина: +1 Предупреждение! Спам