1. Искам да предложа , когато се играе дей да няма ласт човек и да избира опция от менюто , а да може да се бият докато единият отбор победи. Изключение прави само за ХНС дей. Тоест да няма "Last prisoner" на останалите дейове освен на хнс.
2. В Jailbreak Extreme.
3. Без последен играч на дейовете освен ХНС мисля ,че ще е по-добре,защото ще може да се играе по спокойно и няма да се налага да се крият някои играчи, за да чакат да станат последни и да изберат фригън и да си спечелят паковете. Просто не виждам смисъл примерно на "WAR DAY" да се бият всички с помпи и накрая последния да избере фригън да земе калашника и да ги изтрепе охранителите. ХНС-то нека да си има последен , но за другите не ми се вижда логично.
Предложение за Days в Jailbreak.
- Баннат
- Respected
- Ник в играта: ▬
- Обратна връзка:
Re: Предложение за Days в Jailbreak.
ЗА ама вече имаше такова предложение и греда..
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. 

- Respected
- Ник в играта: r1oday
- Скайп профил: r1odayftw
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
И се се намира някой тарикат дето се крие с цел да е последен (въпреки,че е забранено).Ако може нека се направи тази промяна.
- Аматьор
- Ник в играта: bLue*[haze],He ce npaBu Ha npo
- Скайп профил: na LS!
- Обратна връзка:
За.Наистина ще е много добре има много причини.Ето няколко причини:Мого хора се крият с цел да са последни и пускат "FreeGun";На SharkDay е изключително нечестно за този който остане последен,защото ако даде ФГ,CT се крият или бягат като минават през стените и го правят на маймуна или ако даде дуел те могат да му излязат зад гърба и да го размажат.Има още доста причини но ме домързя да пиша още. 

MY TEAM,MY LIFE!

- Respected
- Ник в играта: HuliganaKuncho
- Скайп профил: petar.sub12
- Обратна връзка:
Сървъра плаче за нов мод, който да е интегриран и с менюто с дните и с другите добавки, като таймери, игри и прочие, тъй като самите разминавания създават некомфорт в играта. Например това, че на някой от дните има последен затворник и когато започне дуела или freegun-a се получават проблеми. Почти съм завършил един плъгин, който представлява напълно интегриран jb мод, с всички нужни добавки, но ще видя кога ще имам време да го довърша и ще говоря с Гошо да се сложи. По темата съм ЗА, но това няма как да бъде направено, без да се преправя главния плъгин, а на Гошо няма да му се занимава, тъй като е голяма врътня.
Средни пръсти от морето до небето, #хаштаг Кънчата хлг, искренно ваш враг.
- Баннат
- Ник в играта: Mainak
- Скайп профил: aki_04
Давам ЗА присъствал съм на много такива случаи даже признавам че и аз съм го правил но не е редно!
- Супер потребител
Естествено, че съм за това и аз съм го предлагам, но не се надявам скоро да стане.
SMOKE WEED EVERYDAY!