Отзиви след снощия мач между Кличко и Пулев

За стари и важни теми.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: 1886
Скайп профил: gun_shoot1
Обратна връзка:

Отзиви след снощия мач между Кличко и Пулев

Мнение от 1886 »

Ето и моето мнение , кобрата загуби мача , защото му липсваше опит , тактически не беше подготвен както трябва разбирате ли не може срещу един от най-големите боксюори да излезеш без гард смисъл той не гледаше как да се пази а мислеше само за нападението си , което му изигра доста лоша шега. Аз в мача не видях един път да се защитава като хората да вдигне гарда , повечето от ударите на Владимир си бяха точно в целта. Гаранция ви давам , че ако се защитаваше както трябва щеше да издържи много повече от 5 рунда. И въпреки всичко аз лично съм горд браво на Пулев , не искам да се задоволявам с това , че е излезнал за световната титла а искам ПОБЕДА , защото знам , че той може.

УСПЕХ ЗА НАПРЕД МИЛ САНАРОДНИКО :bgflag: :bgflag: !!!

НАЦИОНАЛНАТА ГОРДОСТ Е НА ЛИЦЕ!!!
Изображение
Знам че имате слабост към цс момичетата .
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: puRple* [haze] !
Обратна връзка:

Re: Отзиви след снощия мач между Кличко и Пулев

Мнение от puRple* »

Да и Кличко има по-дълги ръце и е по-висок което си е преднина. Кобрата не беше готов за такъв мач. Кличко има доста повече опит едно е да имаш 60+ мача друго е да имаш само 20. :bulgaria:
Изображение
Аватар
Собственик
Собственик

Ник в играта: bugi_man
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Мнение от bugi_man »

Подкрепям горните две мнения и определено нашето момче има нужда от още мачове преди да вземе титлата на Кличко!
Изображение
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: '

Мнение от nZero »

Снощи се видя кой е по-добрия, нямам нищо против Кличко, но той е със над 65 игри, при който около 60 са му с нокаут .. а Кобрата със 20 игри, трябва още да поработи момчето за да го стигне, при това Кобрата нямаше никаква защита, беше се стегнал изобщо не ми хареса стойката, гарда и прочие ... докато Кличко се беше отпуснал, беше спокоен и движенията му бяха на ниво, но нашето момче си остава велико, да излезеш за световната титла и да говори цял свят за него, никак не е малко, още веднъж поздравления.
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: * ` floddy
Скайп профил: floddy18
Обратна връзка:

Мнение от floddy »

Кличко не позволи да се направят никакви проби дали използват допинг.... + това гледах едно клипче в facebook,където Кличко избутва Кобрата с лакът,за да падне,което мисля,че не е позволено.
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: Jiwkov*
Скайп профил: niki_roman
Обратна връзка:

Мнение от Jiwkov* »

Абе .. колкото и да бяхме пристрастни , като българи Кличко беше по-добър в този мач. Класата си е класа ... не можем да отречем! Точно , когато Кобрата атакуваше оня го сваляше на земята от нищото .. имаше и един малшанс , в който при последния нокаут Кличко го бутна и нашия си удари главата и това затрудни изправянето му .. А относно тия допинг проби искам да ви кажа само 1 , а вие си правете сметка , защото съм сигурен , че повече от половината българи не знаят , че Кличко има завършена Докторска степен по Медицина ... вие си правете изводите дали е химик ! :)
1886 написа:... няма военен комфликт в който те да не са си набучили нуса ...
Аватар
Администратор
Администратор

Ник в играта: asddd
Обратна връзка:

Мнение от nStoyanov »

Истината е, че Кличко никога не е допускал да има срещи с надъхани за победа боксьори. От 10 години го гледаме само срещу точно подбрани противници. Или твърде млади и все още необиграни момчета(Какъвто е Кобрата в момента) или срещу вече приключващи кариерата си. Единствено с Поветкин беше изключението, но руснака пък не беше в добра форма и ходеше по ринга като ударен от камион. Все пак браво на Кобрата, пожелавам му да трупа опит и да тренира здраво и след време ще бъде най-добрия! С ТЕБ СМЕ КОБРА! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!! :)))
Ако искаш да си умен, научи се разумно да питаш, внимателно да слушаш,
спокойно да отговаряш и да престанеш да говориш, когато няма какво да кажеш!
Заключено Заключено

Обратно към “Архив”