1. Не съм сигурен кой беше, тъй като последно по чата видях, че са двама - floddy и още някой, не му запомних ника.
2. Как да го взема, преди време, когато съм се опитвал с командите amx_ip, showip, не успях, тъй като дадените команди не са разрешени за играчи.
3. Несправедлив кик.
4. Демо: http://dox.bg/files/dw?a=c93ee6ac5b
5. SlackServ DeathRun.
Не знам дали админа, който ме кикна, е СМС, за това пускам темата тук.
Сега да поясня малко. Ситуацията е следната: Играя известно време без никакви проблеми, след което започва нов рунд и от 6-7 човека на малка карта пуска двама човека за T - мен и още един играч. Прецених, че няма смисъл да се бутаме по капаните, така или иначе картата е малка и има около 6 капана на нея, за това започнах да скачам и оставих другия играч да пуска капани. Дотук добре. После другия T каза да пускам капани, при което аз му казах той да пуска, при което неговия отговор е, че до сега е пускал. В същото време и floddy мисля че беше каза да се пускат капани. Добре, точно преди кика дори мисля че тръгнах, защото мислех да пускам капани (при положение, че бяха останали 3 капана може би). И изведнъж кик.
Впечатленията ми от тази случка останаха, че другия играч T е в добри отношения с дадения админ, който ме кикна, защото админа каза да се пускат капани, прочетох го, тръгнах и след 2 секунди ме кикна. Не гледах другия T какво прави, а на вратата се закачах с един CT преди това.
Мисля, че можеше да мине и без кик. Не ми е за кика. Да, ще си кажете голяма работа, един кик, след 15 сек. пак можеш да влезеш, но просто си губя ентусиазма за игра. При положение, че картата е малка, няма смисъл двама T да се бутат на бутоните. А админа можеше да изчака поне да види дали ще тръгна да пускам капани, защото след неговата подкана точно това мислех да направя.
Оплакване от админ - floddy
- Новак
- Ник в играта: VLADO
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Оплакване от админ - floddy
Последно промяна от Swinge[R] на 17 Ное 2014, 11:27, променено общо 1 път.
Причина: Променено заглавие!
Причина: Променено заглавие!
- Активен
- Ник в играта: Lili Ivanova
- Скайп профил: :)
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Re: Оплакване от админ (не съм сигурен кой е)
Не справедлив аа ? Ти базикаш ли се ? Първо аз бях Т след това друг но тъй че лефтна стана бъг и аз и владо отидохме Т и тъй като аз преди бях Т той трябваше да пуска капани а той не ги пуска и заради него и мен кикнаха таа кика си е с правото си
Имало 6 капана ти слушаш ли се ? Минимум 25 капана имаше ;) Щом не ни баннаха пак сме добре ;)

Последно промяна от Lili Ivanova на 16 Ное 2014, 16:50, променено общо 1 път.
Понякога и ние сме като звездите. Падаме, за да сбъднем нечие друго желание !
- Супер потребител
- Ник в играта: * ` floddy
- Скайп профил: floddy18
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Значи Вие с Лили бяхте 2-мата Т и се карахте кой да пуска капани и накрая никой не пускаше и Ви кикнах двамата..Другите минаха мапа,а вие се карате кой да пуска капаните.
- Сървър Администратор
- Ник в играта: .....
- Обратна връзка:
Заслужили сте си последствията въпреки, че е можело и само с saly да се разминете!