Помощ!!
- Аматьор
- Ник в играта: Killerpaco
- Скайп профил: Paco_523
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Помощ!!
Значи утре смятам да JailBreak (да го хакна,за безплатни приложения който са платени) моя iphone 5 ще има ли някъв проблем, смисъл да ли ще тръгне телефона страх ме е да не тръгн, защото мие нов и...Има 16 гб версията му е 7.1.2 IMEI: 01 327500 767918 9.Между другото ще го JailBrekvam с Pangu.Ще ми правили проблеми телефона ? ПОМОЩ ! 

Последно промяна от Killerpaco на 24 Ное 2014, 19:13, променено общо 3 пъти.
- Respected
- Ник в играта: .
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
- Зарибен
- Ник в играта: Ice Cold Killer
- Скайп профил: IcE.CoLd_KiLLeR
- Обратна връзка:
- Respected
- Обратна връзка:
- Respected
- Ник в играта: 1886
- Скайп профил: gun_shoot1
- Обратна връзка:
Re: Помощ!!
Аз не мога да разбера значи искаш да играеш JailBreak на iPhone-а ? Или искаш да направиш нещо друго обясни малко по-човешко за да ти се помогне. Чакам да обясниш и ще си едитна поста.
Офтопик:
Последно промяна от 1886 на 24 Ное 2014, 19:14, променено общо 2 пъти.
- Аматьор
- Обратна връзка:
Не бе да го хакна за безплатни приложения , който са платени в AppStore (магазин за приложения)1886 написа:Аз не мога да разбера значи искаш да играеш JailBreak на iPhone-а ? Или искаш да направиш нещо друго обясни малко по-човешко за да ти се помогне. Чакам да обясниш и ще си едитна поста.
Офтопик:
- Respected
- Обратна връзка:
- Аматьор
- Обратна връзка:
Напиши в интернет JailBreak iphone 5 и ше разбереш -.-JukeCity написа:Тогава за какъв JB става дума![]()
![]()
![]()
![]()
- Respected
- Ник в играта: 1886
- Скайп профил: gun_shoot1
- Обратна връзка:
Ахахаха ей сега схванах за какво иде реч от сега ти казвам недей го прави това нещо виж тази статия поинтересувай се малко
Притежателите на iPhone 5, които джейлбрейкват устройствата си, чакат за постоянно решение от около пет месеца. iOS 6 пък излезе преди почти година, но до днес можеше да бъде джейлбрейкната само частично. Причините за това са две: все повече хакери в областта работят в големи компании и не се занимават с хакване на iOS, а и защитите на Apple стават все по-добри.
Разбира се, както винаги, дупка в сигурността бе открита. Екипът evad3rs публикува джейлбрейк за iOS 6.0-6.1, поддържащ всички устройства, включително iPad mini. Процесът е бърз и лесен, но, все пак, не препоръчваме да го извършвате, ако не знаете какво правите и какви резултати да очаквате. Не забравяйте, че джейлбрейкът преустановява гаранцията на вашето iУстройства необратимо.
Официалната страница на джейлбрейка може да разгледате
Това не е писано от мен !!!
Притежателите на iPhone 5, които джейлбрейкват устройствата си, чакат за постоянно решение от около пет месеца. iOS 6 пък излезе преди почти година, но до днес можеше да бъде джейлбрейкната само частично. Причините за това са две: все повече хакери в областта работят в големи компании и не се занимават с хакване на iOS, а и защитите на Apple стават все по-добри.
Разбира се, както винаги, дупка в сигурността бе открита. Екипът evad3rs публикува джейлбрейк за iOS 6.0-6.1, поддържащ всички устройства, включително iPad mini. Процесът е бърз и лесен, но, все пак, не препоръчваме да го извършвате, ако не знаете какво правите и какви резултати да очаквате. Не забравяйте, че джейлбрейкът преустановява гаранцията на вашето iУстройства необратимо.
Официалната страница на джейлбрейка може да разгледате
Това не е писано от мен !!!
- Respected
- Ник в играта: r1oday
- Скайп профил: r1odayftw
- Обратна връзка:
Ако го направиш и му се случи нещо гаранцията ти отива на боклука и ще трябва да изкараш стабилната сума от джоба си.
- Respected
- Ник в играта: ▬
- Обратна връзка:
Ама сте шматки
Виж ся не е толкова страшно ако го направиш правилно нямаш проблеми
НО съм на 90% сигурен, че ще сговниш нещо
Прочети много добре как се прави и също така кажи дали ти е заключен телефона / към някой оператор/ и последния ъпдейт с кабел ли си го правил или през Уай-Фай.

Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. 

- Аматьор
- Обратна връзка:
Еми да беше заключен но миго отключиха.Телефона е от Англия и не беше отключен за бг оператори но ми го отключиха на глобул съм :Ддiv00 написа:Ама сте шматкиВиж ся не е толкова страшно ако го направиш правилно нямаш проблеми
НО съм на 90% сигурен, че ще сговниш нещо
Прочети много добре как се прави и също така кажи дали ти е заключен телефона / към някой оператор/ и последния ъпдейт с кабел ли си го правил или през Уай-Фай.

- Respected
- Ник в играта: ▬
- Обратна връзка:
Преди Джейла го ресторваш и го ъпдейтваш с кабел. Не съм сигурен иначе какво ще стане ама няма да е приятно 100%
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. 

- Аматьор
- Обратна връзка:
- Активен
- Ник в играта: ~ wiSh ~
- Обратна връзка:
Точно твоя цитат е за бисери та не говори.1886 написа:Аз не мога да разбера значи искаш да играеш JailBreak на iPhone-а ? Или искаш да направиш нещо друго обясни малко по-човешко за да ти се помогне. Чакам да обясниш и ще си едитна поста.
Офтопик:
Ако си JB телефона му пада гаранцията, но няма да му стане нищо, затова давай смело, изгледай някой урок, не е нещо неземно.
ἭἚἳḼ ӍᴀṗừἮ
#∆ \( ͡° ᴥ ͡°)/
#∆ \( ͡° ᴥ ͡°)/