Лацио поиска Бербатов
Модератор: Развлечения
- Супер потребител
- Ник в играта: Coca-Cola.mp3
- Скайп профил: adidas.,97
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Лацио поиска Бербатов
Лацио е поредният отбор, който поиска Димитър Бербатов. Според "Кориере дело спорт" римляните ще опитат да привлекат българина през лятото.
Почти сигурно е, че Бербатов ще напусне Манчестър Юнайтед. Освен това цената му няма да е много висока.
През този сезон Митко е твърда резерва в Юнайтед, а сър Алекс Фъргюсън обяви, че няма да му прави спънки при напускането на клуба.
В Лацио Бербо ще се събере с Мирослав Клозе. Немецът направи отлично впечатление при дебюта си в Серия А. Бербатов очаква и неговата кариера да бъде възродена като пристигне в Лацио.
Според "Кориере дело спорт" мениджърът на Бербатов Емил Данчев вече се е срещал с представители на Лацио. Орлите са заявили, че ще удовлетворят всички изисквания на Митко. Цената на българина също не е висока. Смята се, че той може да бъде привлечен срещу 5-6 млн. евро.
За трансфера много ще зависи дали Лацио ще влезе в Шампионската лига. Римляните търсят добри и евтини сделки. Те вече уредиха Едерсон от Лион и Брено от Байерн, които ще дойдат като свободни агенти.
Почти сигурно е, че Бербатов ще напусне Манчестър Юнайтед. Освен това цената му няма да е много висока.
През този сезон Митко е твърда резерва в Юнайтед, а сър Алекс Фъргюсън обяви, че няма да му прави спънки при напускането на клуба.
В Лацио Бербо ще се събере с Мирослав Клозе. Немецът направи отлично впечатление при дебюта си в Серия А. Бербатов очаква и неговата кариера да бъде възродена като пристигне в Лацио.
Според "Кориере дело спорт" мениджърът на Бербатов Емил Данчев вече се е срещал с представители на Лацио. Орлите са заявили, че ще удовлетворят всички изисквания на Митко. Цената на българина също не е висока. Смята се, че той може да бъде привлечен срещу 5-6 млн. евро.
За трансфера много ще зависи дали Лацио ще влезе в Шампионската лига. Римляните търсят добри и евтини сделки. Те вече уредиха Едерсон от Лион и Брено от Байерн, които ще дойдат като свободни агенти.
- Напреднал
Re: Лацио поиска Бербатов
Еми Лацио няма да е зле. Но нашия Митко не е за калчото.Там футбола е много различен от английският и според мен няма да му пасне италиянската Серия Ал

Две неща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За Вселената все пак не съм сигурен.
- Respected
За Лацио не знам.Аз чакам деня в които ще се върне в ЦСКА !
"DemoLitioN : Пламене жив ли си или играеш ЛИГА ?"

- Respected
- Ник в играта: Alice
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
- Напреднал
Той дори в България няма да се върне!cb|barbie.* написа:Бербатов да се върне в ЦСКА,хмм няма да е скоро. :Д

Две неща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За Вселената все пак не съм сигурен.
- Respected
Въпрос на време.Само да се махне Бобчо Михайлов 

- Respected
- Обратна връзка:
Донякъде си прав. И това не е само при футбола общо взето за всичко тези,които могат и знаят заминават в други страни,а тук остават само неграмотните,безделниците,които чакат всичко на готово. За това България , няма скоро да преуспее.c_staff написа:Той дори в България няма да се върне!cb|barbie.* написа:Бербатов да се върне в ЦСКА,хмм няма да е скоро. :Д

- Respected
Не е така.Пресен пример от вчера вечерта
http://www.sportal.bg/news.php?news=363214

- Respected
- Обратна връзка:
- Напреднал
Еее все някой ви е виновен на вас цесекаритеИвчо написа:Въпрос на време.Само да се махне Бобчо Михайлов

- Аматьор
- Ник в играта: Radoslav
- Обратна връзка:
Бербатов, може само Вихрен да го земат 

СОФИЯ Е СИНЯ ЗОНА 24/7! АГИТКАТА НИ Е ВЕЧНА, СЕКТОРА Е ВЕЧЕН, ЛЕВСКИ Е ВЕЧЕН!

- Много Добър
- Ник в играта: M*o*N*s*T*e*R
- Скайп профил: milenski_mienski
cb|barbie.* написа:Донякъде си прав. И това не е само при футбола общо взето за всичко тези,които могат и знаят заминават в други страни,а тук остават само неграмотните,безделниците,които чакат всичко на готово. За това България , няма скоро да преуспее.c_staff написа:Той дори в България няма да се върне!cb|barbie.* написа:Бербатов да се върне в ЦСКА,хмм няма да е скоро. :Д
Според мен сега като е в Манчестър Юнайтед нищо не прави само пари печели . Той дори поне да играе и за България но той :X :@
Не се смей на този който прави крачка назад , защото може да се засилва.

- Много Добър
- Ник в играта: M*o*N*s*T*e*R
- Скайп профил: milenski_mienski
Amigo написа:Ей това вече е пост!Ивчо написа:За Лацио не знам.Аз чакам деня в които ще се върне в ЦСКА !![]()
Няма да е скоро

Не се смей на този който прави крачка назад , защото може да се засилва.

- Активен
- Ник в играта: pALqkA^^ / BabyMaker
- Обратна връзка:
- Аматьор
- Ник в играта: Radoslav
- Обратна връзка:
Ще се върне в цска, и ще е капитан на скамейките, и ще земе златна топка на тях както в Манчестър Юнайтед 

СОФИЯ Е СИНЯ ЗОНА 24/7! АГИТКАТА НИ Е ВЕЧНА, СЕКТОРА Е ВЕЧЕН, ЛЕВСКИ Е ВЕЧЕН!

- Много Добър
- Новак
И аз да спомена нещо и Барселона го искатM*o*N*s*T*e*R написа:Amigo написа:Ей това вече е пост!Ивчо написа:За Лацио не знам.Аз чакам деня в които ще се върне в ЦСКА !![]()
Няма да е скоро![]()
- Напреднал
- Ник в играта: b0rN too kill.
- Скайп профил: drago.baev1
- Обратна връзка: