Гуардиола: Никога няма да ме загубите

Тук ще се преместват стари и приключени теми от раздел "РАЗВЛЕЧЕНИЯ".

Модератор: Развлечения

Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: M*o*N*s*T*e*R
Скайп профил: milenski_mienski
Вашият пол е: Мъж

Гуардиола: Никога няма да ме загубите

Мнение от M*o*N*s*T*e*R »

Изображение
Хосеп Гуардиола се сбогува официално с отбора и с феновете на Барселона след победата над Еспаньол с 4:0. Вече бившият наставник на европейския и световен клубен шампион заяви, че годините прекарани на „Камп Ноу“ са сред най-хубавите в живота му и добави, че винаги ще бъде част от клуба.

„Животът ми направи подарък. През всичките тези години имах възможността да работя с тези прекрасни футболисти. Не мога да ви опиша емоцията си, чувствам се много обичан човек. Благодаря на всички! През цялото време сме се борели да играем един наистина добър футбол, с който да радваме нашите фенове. Знайте, че оставям след себе си едни наистина великолепни играчи. Пожелавам ви успех! И знайте, че винаги ще бъда един от вас“, емоционално заяви Пеп.
Изображение

Клубът, от своя страна, изрази благодарността си към специалиста като отправи следното послание към него: „Накара ни да се гордеем с успехите, които постигна и с това, което правеше. Наслаждавахме се на един уникален футбол. Благодарим ти, Барселона винаги ще бъде твой дом“.

Източник http://barcelona.gong.bg :victory:
Не се смей на този който прави крачка назад , защото може да се засилва.
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: VisioN
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Re: Гуардиола: Никога няма да ме загубите

Мнение от ^^MoNsTeR<3^^!:. »