Проблем с мапове.

Модератор: Развлечения

Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: puRple* [haze] !
Обратна връзка:

Проблем с мапове.

Мнение от puRple* »

Така първия проблем ми е с маповете snow and oasis. Когато влизам в сървъра или ме пуска за 2-3 секунди и ме изхвърля или въобще не ме пуска. На други карти не ми прави обикновено този проблем, но се случва рядко както преди малко ми се случи с мап която попринцип ми върви без проблеми ( изхвърли ме и двата пъти като остана ласт Т ). Подобен проблем имам и с хнс карти. При тях като се смени мапа и ми зарежда да влезна в сървъра в края ме изхвърля. После влизам пак изчаквам си 20те секунди и сичко е ток. :thanks: :surrender:
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: puRple* [haze] !
Обратна връзка:

Re: Проблем с мапове.

Мнение от puRple* »

Понеже е безсмислено да права нова тема пиша тук и този проблем не знам как да го управа преинсталирах цс проблема се реши за малко и после пак.
Изтрих картите после пак ги изтеглих и не става. А в ХНС-то в като се сменя картата ме изхвърля и после влизам без проблем, но понякога въобще не мога да влезна зарежда ми до края и нищо не става нито мога да излезна нито нищо просто забива и го рестартирам. Ако някой има решение освен преинсталирането и т.н. ще съм му благодарен. :)
Офтопик:
Извинявам се, че е двоен пост,но да не права друга тема за почти същия проблем.
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Кошче [Теми - 2015г.]”