[Кандидат админ] Slackserv.com # Jailbreak-ivailo
- Respected
- Ник в играта: ivailo
- Скайп профил: undertaker239
- Обратна връзка:
[Кандидат админ] Slackserv.com # Jailbreak-ivailo
1. На 19 години съм.
2. Ивайло Георгиев
3. ivailo
4. Подавам си кандидатурата за админ втори път , първият път не бях отхвърлен , но не бях и приет поради причината беше, че нямах достатъчен брой часове допустими за админ. Бяха ме подкрепили доста голяма част от админите, за което много благодаря! Сега поиграх и имам натрупаните часове , за да покрия всички изисквания за админ в този сърват. Защо искам да бъда админ, искам , защото мога да бъда полезен с опита ми и уменията които имам . Бил съм админ и знам какво е да си админ, имаш отговорности и трябва да си нужен на играчите вътре в сървара. За правила и такива от този сорт не искам да говоря , защото е ясно ,че ги знам , щом съм подал кандидатура това е задължително да ги знам! Доста често се случва да няма админ , който да прехвърли някой CT и с това мога да бъда полезен , също така за хакери и за хора които псуват или се държат неприлично за изискванията на ЖБ-сървара . Това беше от мен на кратко , надявам се да бъда приет и да бъдем заедно с този екип . Благодаря предварително , Ивайло Георгиев.
5.скайпът ми е : undertaker239
2. Ивайло Георгиев
3. ivailo
4. Подавам си кандидатурата за админ втори път , първият път не бях отхвърлен , но не бях и приет поради причината беше, че нямах достатъчен брой часове допустими за админ. Бяха ме подкрепили доста голяма част от админите, за което много благодаря! Сега поиграх и имам натрупаните часове , за да покрия всички изисквания за админ в този сърват. Защо искам да бъда админ, искам , защото мога да бъда полезен с опита ми и уменията които имам . Бил съм админ и знам какво е да си админ, имаш отговорности и трябва да си нужен на играчите вътре в сървара. За правила и такива от този сорт не искам да говоря , защото е ясно ,че ги знам , щом съм подал кандидатура това е задължително да ги знам! Доста често се случва да няма админ , който да прехвърли някой CT и с това мога да бъда полезен , също така за хакери и за хора които псуват или се държат неприлично за изискванията на ЖБ-сървара . Това беше от мен на кратко , надявам се да бъда приет и да бъдем заедно с този екип . Благодаря предварително , Ивайло Георгиев.
5.скайпът ми е : undertaker239
България Над Всичко !
- Супер потребител
- Ник в играта: Coca-Cola.mp3
- Скайп профил: adidas.,97
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: [Кандидат админ] Slackserv.com # Jailbreak-ivailo
ЗА! Играе редовно , спазва правилата , не обижда и се държи преличнo 

- Шефчето
- Ник в играта: USS Enterprise
- Обратна връзка:
- Активен
- Ник в играта: Game 0ver`;ExcLusive
- Обратна връзка:
- Активен
- Ник в играта: pALqkA^^ / BabyMaker
- Обратна връзка:
На същото мнение съм !Amigo написа:Аз съм Против.Искам да вида доклади и може би, ще си променя решението!

- Respected
- Ник в играта: ivailo
- Скайп профил: undertaker239
- Обратна връзка:
pALqkA^^ написа:На същото мнение съм !Amigo написа:Аз съм Против.Искам да вида доклади и може би, ще си променя решението!
не че нещо ама как си смени мнението , предишния път беше За сега си против. Ок това е ваше мнение , не мога да кажа нищо . Знам , че нямам такова участие в писане на доклади и т.н , но е важно и това което мога и как ме оценяват хората в играта, все пак

България Над Всичко !
- Активен
- Ник в играта: pALqkA^^ / BabyMaker
- Обратна връзка:
Бях за , защото мислих , че си пускал доклади ! И недей пиши по кандидатурата , освен ако не ти е зададен въпрос от някой колега !

- Шефчето
- Ник в играта: USS Enterprise
- Обратна връзка:
нещо не мога да разбера какви доклади търсиш за сървъра жалбрейк самоAmigo написа:Аз съм Против.Искам да вида доклади и може би, ще си променя решението!

- Новак
- Ник в играта: No FeaR
- Скайп профил: nqmam
- Обратна връзка:
За,успех...
Последно промяна от Гост на 08 Май 2012, 18:46, променено общо 1 път.
Причина: Аз, ще ти дам 1 предупреждение и другия път да знаеш, че по-кандидатурите пишат само хора ОТ ЕКИПА!
Причина: Аз, ще ти дам 1 предупреждение и другия път да знаеш, че по-кандидатурите пишат само хора ОТ ЕКИПА!
- Напреднал
- Ник в играта: Bashman
- Скайп профил: maniak1530
- Обратна връзка:
- Новак
- Ник в играта: met0s
- Скайп профил: metod.sweep
- Обратна връзка:
- Много Добър
- Скайп профил: ЛС !