Забранява се правенето на тунели/бази в които не може да се скача счита се за Slow. Та,въпросът ми е като има някой,който е направил slow база и като му кажа за slay си,той ми вика "ама то няма синьо ??" Даже някои админи са ми казвали,че трябва да има син блок и на него да не може да се скача,тогава било slow,но правилото казва друго ?? Кой е прав и кой е крив ?
Отнася се за Basebuilder.
Допитване
Модератор: Развлечения
- Супер потребител
- Ник в играта: * ` floddy
- Скайп профил: floddy18
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
- Respected
- Ник в играта: r1oday
- Скайп профил: r1odayftw
- Обратна връзка:
Re: Допитване
Принципно се води slow,когато не можеш да скачаш понеже като почне да те стреля CT и като не можеш да скочиш влизането в базата става много по - трудно и за мен си е чист slow no jump-a,дори да няма син блок.
- Respected
- Ник в играта: Tony Montana
- Обратна връзка:
Задаваш глупави въпроси защото ти бяха отнети права, които въобще не трябваше да имаш. Не знам кой ти ги е дал и от какъв зор, но това няма значение.
Като не може да мине играч се слейва. Какво ми се хващате като удавник за сламка и търсите под вола теле във всичко... Следете играта да е приятна това е главната цел.
Като не може да мине играч се слейва. Какво ми се хващате като удавник за сламка и търсите под вола теле във всичко... Следете играта да е приятна това е главната цел.
- Супер потребител
- Ник в играта: * ` floddy
- Скайп профил: floddy18
- Обратна връзка:
Благодаря,това ми беше въпроса,а не свързан с правата ми там,които бяха грешка на Миро.Локвайте темата.r1odayftw написа:Принципно се води slow,когато не можеш да скачаш понеже като почне да те стреля CT и като не можеш да скочиш влизането в базата става много по - трудно и за мен си е чист slow no jump-a,дори да няма син блок.
- Respected
- Ник в играта: ▬
- Обратна връзка:
Според мен, когaто бaзaтa просто е нискa и не може дa се скaчa не е проблею щото товa не пречи нa скоросттa ти кaто влизaш. Вече aко е някaкъв стък или трaп без друг вход е проблем.
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка.