Предложение за SlackServ.com # Jailbreak
- Аматьор
- Ник в играта: bLue*[haze],He ce npaBu Ha npo
- Скайп профил: na LS!
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Предложение за SlackServ.com # Jailbreak
1. Какво искате да бъде добавено/премахнато?Предлагам да бъде добавено правило-Ако играч бъде оставен на по-малко от 15/20 hp както преценят главните да му бъде даден Free Day на следващия рунд
2. В кой сървър искате да стане промяната? SlackServ.com # Jailbreak
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! - Доста често се случва някои надзирател да се опитва да убие бунтуващ се затворник и зад него ако има някои други които изпълняват командата но той ги уцели докато се опитва да убие бунтара те остават на много малко живот и при един/два патрона умират и не могат да направят нищо!Смятам че това би помогнало доста на играта в затвора.
2. В кой сървър искате да стане промяната? SlackServ.com # Jailbreak
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! - Доста често се случва някои надзирател да се опитва да убие бунтуващ се затворник и зад него ако има някои други които изпълняват командата но той ги уцели докато се опитва да убие бунтара те остават на много малко живот и при един/два патрона умират и не могат да направят нищо!Смятам че това би помогнало доста на играта в затвора.
MY TEAM,MY LIFE!

- Новак
Re: Предложение за SlackServ.com # Jailbreak
Аз съм За,много често се случва това, а и когато саймън убие някои затвореник които изпулнъва командата без да иска,винаги лефти и пък няма да има FD.

- Respected
- Ник в играта: LM ^^
- Обратна връзка:
Аз съм против, когато играчът е на малко кръв винаги може да попита Саймъна и да се heal-не. Не че нещо, но и на 15-20 кръв мога да се измъкна и да изтребя всички CT, а накрая и FD да ми дадът. Не му ли е взета цялата кръв и то без причина, не трябва да има FD.
- Respected
- Ник в играта: .
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
- Аматьор
- Обратна връзка:
Да наистина можеш да се измъкнеш с 15-20 кръв но когато те видят ще те убият с 1/2 патрона и няма да можеш да направиш нищо!LM ^^ написа:Аз съм против, когато играчът е на малко кръв винаги може да попита Саймъна и да се heal-не. Не че нещо, но и на 15-20 кръв мога да се измъкна и да изтребя всички CT, а накрая и FD да ми дадът. Не му ли е взета цялата кръв и то без причина, не трябва да има FD.
MY TEAM,MY LIFE!

- Зарибен
- Ник в играта: Jeff Hardy
- Скайп профил: Л.С
- Обратна връзка:
Вие още малко ще искате и F.D ако ви бият един случаен патрон..аре моля ви се..Против!
Офтопик:

- Баннат
- Ник в играта: Mainak
- Скайп профил: aki_04
Против!
Ето Бате Костадин е написал, точно и ясно, + тва тези аптечки за какво са да ги гледате ли? Има саймън, питаш го, ако даде, даде, ако не здраве да е ;)
@Dimitroff Да те питам, кога видя, някой да е лефтнал след като е убил затворник без да иска, аз през този период, през който съм играл, и 1 не съм видял... ти къде видя толко често незнам...

LM ^^ написа:Аз съм против, когато играчът е на малко кръв винаги може да попита Саймъна и да се heal-не. Не че нещо, но и на 15-20 кръв мога да се измъкна и да изтребя всички CT, а накрая и FD да ми дадът. Не му ли е взета цялата кръв и то без причина, не трябва да има FD.
Ето Бате Костадин е написал, точно и ясно, + тва тези аптечки за какво са да ги гледате ли? Има саймън, питаш го, ако даде, даде, ако не здраве да е ;)
@Dimitroff Да те питам, кога видя, някой да е лефтнал след като е убил затворник без да иска, аз през този период, през който съм играл, и 1 не съм видял... ти къде видя толко често незнам...

- Respected
- Ник в играта: DamnY0U
- Скайп профил: damny0u
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
LM ^^ написа:Аз съм против, когато играчът е на малко кръв винаги може да попита Саймъна и да се heal-не. Не че нещо, но и на 15-20 кръв мога да се измъкна и да изтребя всички CT, а накрая и FD да ми дадът. Не му ли е взета цялата кръв и то без причина, не трябва да има FD.
Против
"И най-милото ще отмилее, и най-близкото става далечно."
-Пеньо Пенев,"Пътека"

- Аматьор
- Обратна връзка: