Сега се поразрових из правилата на сървъра да потърся правилото, което искам да променя. Което винаги са ми натяквали, слейвали са ме и за което са ме мятали в противоположния отбор - че последния оцелял няма право да бъде убит.
Намерих единствествено това, което не е изобщо близко до него:
Все ме наказват, че убивам последния оцелял, а ме наказват за това, макар че няма правило.26. Забранено e на надзирателите да убиват последния оцелял при положение,че дуела му е провален ,вселедстие някой друг играч влязъл след 1-ва команда.
ДАВА СЕ ШАНС НА ИГРАЧА ДА ИЗБЕРЕ FREE DAY ИЛИ ДА УБИЕ ВСИЧКИ НАДЗИРАТЕЛИ!
Наказва се с: надзирателя който убие последният оцелял се наказва с предупреждение и дава free day на играча; При повторно нарушение се премества в отбора на затворниците.
Та.. да загърбим факта, че няма правило за това /или не съм намерила дадено/ и да си продължим по същество. Дадена ситуация - останали са двама затворника, давам еди к'ва си команда, но и двамата не я спазват/правят я грешно или каквото и да е било. Аз лично бих ги убила и двамата и да се свършва, защото според мен имам право да го извърша. Но винаги ми 'четат конско' и не смея да им се противопоставя, че к'во ли би станало..
Сега в края на краищата, ако няма правило за това само дето съм писала напразно.