Предложение относно Jailbreak сървъра!

Тук ще се местят старите теми
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: 4:20
Обратна връзка:

Предложение относно Jailbreak сървъра!

Мнение от Lucky »

Както вече прочетохте или не сте, искам да предложа едно нещо, което според мен лично би било много удачно и смислно. Като цяло става въпрос за правило в сървъра. Предлагам това правило да бъде променено и сега с мои си простички думи ще ви опиша как.
Сега се поразрових из правилата на сървъра да потърся правилото, което искам да променя. Което винаги са ми натяквали, слейвали са ме и за което са ме мятали в противоположния отбор - че последния оцелял няма право да бъде убит.
Намерих единствествено това, което не е изобщо близко до него:
26. Забранено e на надзирателите да убиват последния оцелял при положение,че дуела му е провален ,вселедстие някой друг играч влязъл след 1-ва команда.
ДАВА СЕ ШАНС НА ИГРАЧА ДА ИЗБЕРЕ FREE DAY ИЛИ ДА УБИЕ ВСИЧКИ НАДЗИРАТЕЛИ!
Наказва се с: надзирателя който убие последният оцелял се наказва с предупреждение и дава free day на играча; При повторно нарушение се премества в отбора на затворниците.
Все ме наказват, че убивам последния оцелял, а ме наказват за това, макар че няма правило.
Та.. да загърбим факта, че няма правило за това /или не съм намерила дадено/ и да си продължим по същество. Дадена ситуация - останали са двама затворника, давам еди к'ва си команда, но и двамата не я спазват/правят я грешно или каквото и да е било. Аз лично бих ги убила и двамата и да се свършва, защото според мен имам право да го извърша. Но винаги ми 'четат конско' и не смея да им се противопоставя, че к'во ли би станало..
Сега в края на краищата, ако няма правило за това само дето съм писала напразно. :D Но искам поне да изясня това веднъж за винаги.
I'll see you soon then..
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: puRple* [haze] !
Обратна връзка:

Re: Предложение относно Jailbreak сървъра!

Мнение от puRple* »

Ако един играч изпълни правилно командата и бъде убит надзирателя се наказва със слай ако му е първи ''фрее килл'' ако не се мести в отбора на терористите. А на убития играч му се дава фрее дей. По скоро ще е добре да се направи правило : Ако останат двама играчи и им се даде бокс + не се бие мре и да не се бият да бъдат убити и двамата.
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от Lucky »

Да и твоя пример е хубав, но не само за бокса, а и за всякакви други команди. Точно това исках да кажа, радвам се, че поне някой ме е разбрал. :D Защото иначе трябва да избираме кого от двамата да убием и си е бая нечестно.
I'll see you soon then..
Изображение
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: Mainak
Скайп профил: aki_04
Вашият пол е: Мъж

Мнение от Mainak »

26. Забранено e на надзирателите да убиват последния оцелял при положение,че дуела му е провален ,вселедстие някой друг играч влязъл след 1-ва команда.
ДАВА СЕ ШАНС НА ИГРАЧА ДА ИЗБЕРЕ FREE DAY ИЛИ ДА УБИЕ ВСИЧКИ НАДЗИРАТЕЛИ!
Наказва се с: надзирателя който убие последният оцелял се наказва с предупреждение и дава free day на играча; При повторно нарушение се премества в отбора на затворниците.
искам да наблегна на това, че доста хора проспускат това правило.... и като убият последния оцелял веднага му дават фрее дей, без да му дадат шанс за избор...

п.т Значи до колкото разбрах искаш да кажеш, че като останат двама от затворниците и му дадеш команда, двамата не я изпълняват
и ги убиваш...? Ако е така си мисля, че си права, така няма да знаеш на кого да дадеш дадения избор, а пък ако не са изпълнили заповед, пак имаш право да ги убиеш... Ако в нещо греша моля да ме поправиш.. :)

А и както каза Алекс, и това е доста добро решение, така няма да се "запъдаш" какво да правиш...! :)
Изображение
Аватар
Зарибен
Зарибен

Ник в играта: Jeff Hardy
Скайп профил: Л.С
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Мнение от mamuta »

Съгласен съм с Марти => за. Надявам се скоро да се предприеме нещо по въпроса.
Офтопик:
[12:53:33 AM] ‎- Spoxxy™: и я щипнах между големия ми пръст
[12:53:35 AM] ‎- Spoxxy™: и другите
Изображение
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: understandME
Обратна връзка:

Мнение от ivo5456 »

Аз пък викам, че ще е по-добре да се забрани даването на бокс при останали 2-ма играчи. Така няма да избирате кой да убиете. А и като останат само 2-ма ще си подбирате командите и няма да давате команда при която и двамата трябва да умрат.
SMOKE WEED EVERYDAY!
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта:
Обратна връзка:

Мнение от iv00 »

Нямa нуждa от промянa нa прaвилa зa товa че не може дa се спрaвите с двaмцa бунтaри. Еднa комaндa от сортa нa Който последен остaне прaв умирa. ще ги вкaрa в шaх и мaт и ще се излъжaт. Пък кaто им пуснеш бокс и им кaжеш който не се бие умирa и вземaт дa бaвят ги убивaш и дa ходят дa се оплaквaт нa aрменския поп при положение, че нaрушaвaт прaвилaтa кaто умишлено бaвят игрaтa.
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. Изображение
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от Lucky »

Не знам защо всички подхванахте темата за бокса. Да, беше пример, но не и главната тема, която исках да обсъдим тук. Кой е казал, че не можем да се справим с двама бунтари, че кажи и да са повече. Начина, по който аз се справям с бунтарите не ви касае, лично исках да олесня 'командването' и като цяло да се избегнат разправиите и постоянното даване на фрий дей, а от личен опит и бая игра разбрах, че това се случва често и точно заради това недоразумение. Защо трябва да се съобразявам с играчите, които примерно не могат да четат или ги мързи да си прочетат командата, не я изпълняват и после се оплакват защо съм ги убила, само и само защото давам по-трудни команди от тези, с които са свикнали. Опитвам се да разнообразя играта им с нещо различно. Не харесвам командите от сорта бокс, 'последният клекнал/скочил/изправил се умира', за мен те за безсмислени. Но естествено всеки решава как да си командва, не го казвам с цел да обидя някого. Аз искам да си командвам по моя си начин, спазвайки правилата разбира се, а не да се водя по акълите на нехранимайковците. Точно затова желая да се промени правилото, да си поемат последствията, тия които не изпълняват както трябва командите.
I'll see you soon then..
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: DamnY0U
Скайп профил: damny0u
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Мнение от DamnY0U »

Правилата ще бъдат пренаписани в най-скоро време.

"И най-милото ще отмилее, и най-близкото става далечно."
-Пеньо Пенев,"Пътека"

Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Стари теми...”