Помощ за една игра

Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: pastet
Обратна връзка:

Помощ за една игра

Мнение от KaRaJaTa1988 »

Така, значи съм на ръба на зарибяването по малоумната(за мен) игра Clash of Clans.Проблема е там, че като кледам другите селца и се надъхвам, ама щом вида моето... :D
Не знам от къде ми дофтаса идеята за тая простотия, ма гледам, че си е стратегия.Надявам се да има тук-там някой, дето я цъка.Ако може некви съвети как завържа.В смисъл такъв начална тактика.Не знам кво и как да строя, кое да ъпвам и т.н.

П.П Детска му работа, ма карай да върви :D
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: LM ^^
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Re: Помощ за една игра

Мнение от LM ^^ »

Аз я играя играта от около месец и половина и съм понапреднал малко. Като за начало мога да ти кажа, че трябва да се вдига и строй всичко, което ти позволява от разделите resources, army, defences. Не хаби никакви пари за декорации, излишни са и няма ползи от тях. В началото строиш две оръдия и кула, които поставяш до главната ти сграда. Също така до нея слагаш и складовете за елексир и злато. След това, започваш да нападаш колкото се може по-често, правиш си войска и нападаш хора, които има слаба защита и по-възможност открито селце (без ограда), защото ще ти е по-лесно да се справиш с тях. Също така, подбирай хора с повече ресурс за крадене. Купите, които получаваш за успешна атака не ги гледай, те ти определят в коя лига попадаш, но не са важни, защото се вдигат много лесно. Целта е крадене, крадене и пак крадене. С откраднатия ресурс си вдигаш стената, която разполагаш около главната сграда, защитите и складовете. Добивните, както и казармата, и сборния пункт ги остави отвън, но точно до оградата. Това са ми съветите за началния етап от играта.

п.с. Ако искаш опиши, или още по-добре снимай селцето ти и го качи тука, за да мога да ти кажа дали е добре подредено според мен.
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от KaRaJaTa1988 »

Изображение Кракса да не се сърди, просто това ми хрумна : D
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от LM ^^ »

За момента добре се движиш, даже вече и гиганти правиш, мога само да ти препоръчам да дозатвориш оградата, за да не им е лесно да те пробиват, както и да построиш още един сборен, за да правиш по повече войски.
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от KaRaJaTa1988 »

Ще оправя стената, но да събера $ :D Под сборен имаш предвид, онова дето се събират войниците?
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от LM ^^ »

Да, точно това имам впредвид. Колкото повече войници събират сборните, толкова по-добре.
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от KaRaJaTa1988 »

А тая лаборатория за какво служи? Пък и колко склада за елексир трябват, че да ми позволи да я построя?
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от LM ^^ »

Лабораторията ти прави войските по-силни, трябват ти два склада на 4-то ниво мисля.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: .
Скайп профил: ЛС
Обратна връзка:

Мнение от JukeCity »

Като цяло играта е много интересна , напред става трудно развивай си бараката и вземай хеал ако можеш не нападай много и гледай да направиш добра защита!
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от KaRaJaTa1988 »

А има ли някъкъв начин да насочвам на къде да бият арчърите?
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от LM ^^ »

Арчърите бият най-близката до тях сграда, както и повечето от войните в играта. Просто ги пускаш до сградата, която искаш, ако е възможно де.
Заключено Заключено

Обратно към “Архив”