Проблем с JB сървъра.

Модератор: Развлечения

Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: .
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Проблем с JB сървъра.

Мнение от Gats. »

Значи този проблем ми става винаги, като се сменя мап-а. Ето за какво става дума: http://prikachi.com/images.php?f=images ... endlinks=1 Първо като се смени 1 мап към друг ми пише "Fake client.", след това влизам в сървъра и ми пише същото. Това се повтаря 3-4 пъти и след това ми пише че съм баннат, и после ме пуска чак след около 5-10 минути(не по-малко).

Помогнете да си го оправя, че е много гадно :( :)
Аватар
Respected
Respected

Скайп профил: ЛС
Обратна връзка:

Re: Проблем с JB сървъра.

Мнение от JukeCity »

Изтегли си най-новия Counter-Strike от замунда понеже новото Drpoto май изисква нов цс та като гледам ти си с някакъв стар?
Аватар
Напреднал
Напреднал

Обратна връзка:

Мнение от Gats. »

Аз съм със Counter-Strike 1.6 Mega Edition и във други вериги като съм играл(някъде около 5-6) постоянно имаше хора с проблеми с цс-а си, и там разбирачите винаги казваха, че най-хубавата ЦС е mega edition, по-добра ЦС от нея нямало!
И наистина е така, аз със нея стана играя 5-6 години и сега за 1път ми прави този проблем, а надали ми е от ЦС-а, в другите сървъри не ми прави такива проблеми, следователно от сървъра трябва да е бил проблема :)
Офтопик:
+това преди си играх в сървъра с тази ЦС, без никакъв проблем!
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от Ивчо »

Това е защита на сървъра.Не знам за кой път се повтарям.Когато се опиташ да влезнеш няколко пъти бързо 1 след друг се получава.
"DemoLitioN : Пламене жив ли си или играеш ЛИГА ?"

Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Обратна връзка:

Мнение от Gats. »

Не е така, аз не влизам бързо.. Значи като ме изкарва чакам някъде около 10 секунди и пак ми пише факе клиент.. След това пак чакам но само ми пише факе клиент и после, че съм банн и така :D
Офтопик:
Даже 1 път като ми изписа факе клиент, оставих ЦС-а и влязох да видя какво има в форума, гледах чат-а и новите публикувани теми в форума (абе някъде 3-5минути стоях в форума) и после влизам в сървъра и пак ми пишеше факе клиент и после следователно, че съм баннат :D
Офтопик:
+това ква е тая защита, да не би да бомбардирвам сървъра ? :D :sarcastic:
Заключено Заключено

Обратно към “Кошче [Теми - 2015г.]”