Предложение 1:
Това предложение е към всички сървъри да се добави /calladmin. Много от играчите развалят "благоприятната" игра в сървъра с използването на хак, обиждането, и хиляди други причини. Преди беше добавено, но се махна, защото постоянно и нарочно беше спамено с /calladmin, но защо да не се измислят наказания за постоянното спамене. Някои играчи (включително и аз с по-слаби компютри) нямат възможност при игра, скайп или някой друг браузър да им бъде отворен специално заради хакер, или играч който не спазва правилата, за да се извика админ. Днес имах един такъв случай в д2.. Поне 3-4 мин. ми трябваха да отворя скайп и да викна админ за да дойде във въпросният сървър. Накратко според мен това е най-доброто решение за момента, но това си го решавате вие! Аз само предлагам. Лично мнение

Предложение 2:
Другото ми предложение е да се добави /mute в абсолютно всички сървъри ако още не се е добавило, защото както в деатръна, така и в другите сървъри има играчи които си позволяват да нарушават правилата... Знаете какво имам предвид.
Предложение 3:
Ще е добре също така да разнообразим малко детръна. Като за начало ще е добре да добавим няколко ножа, но те да са само за дизайн. Смисъл такъв да не е като в другите сървъри, купиш си нож и започваш да летиш. Или да си има 2 вида ножа, единия да е на SS, а другия да е нормалния. Или да има повечко избор, а играчите да си изберат нож. Защото доста от хората които влизат съм забелязъл че постоянно пишат /knife.
Предложение 4:
За деатръна друго което мисля че ще е добре е да се добавят много нови мапове, а тези старите да се премахнат. От много години ги играем само едни и същи мапове, и предполагам че на всеки един играч му е омръзнало да играе само едни и същи мапове, и те не се играят да кажем 30-40 мапа на ден, ами се играят максимум 10 едни и същи. Няма смисъл да се добавят мапове като не се играят, такаче ще е добре да се премахнат всичи сегашни, и на тяхно място да се добавят новите, даже едитнатите като bhopz_v2 и др. В една друга верига много се играят, и се надявам и в тази верига да е така.
Надявам се предложенията да са ви харесали, и в най-скоро време ако сте съгласни с мене да се реализират!