Проблем с CS-а.
- Respected
- Ник в играта: guzeLka
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Проблем с CS-а.
Такам.. значи от близо седмица имам проблем с cs-ката.. Като си стартирам играта и когато уж вече зарежда, изведнъж се затваря сама. Пробвах да ресна компа, търсих дали нямам някъв crack-нат файл из всички папки, правих к'во ли не, но нищо. Рових се в нета, гледах дали не е нещо от моделите, но така и не можах да разбера къде е проблема. За сега съм с един друг cs, който е с доста бъгове и с няк'ви супер смотани скинове (мързи ме да си свалям наново тези, които ми бяха в другия cs), а и не съм му свикнала (все още). Та се надявам ако някой има някакви идеи/насоки как да се справя с проблема да помага.
An ugly personality destroys a pretty face.
- Прекалено добър за тук
- Ник в играта: Igra4BezGashti! cocoNUTZ
- Скайп профил: Лс.
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: Проблем с CS-а.
Пробвай като цъкнеш с дясно копче в/у цс-а и го пусни от "Стартирай като Администратор", "Изпълнявай като Администратор" може да ти е по различно при теб. Това помогна на мен, но трябва да се прави всеки път преди игра.

Офтопик:
- Шефчето
- Ник в играта: USS Enterprise
- Обратна връзка:
видео драйвърите си обнови до най новите и би трябвало да няма проблеми,също така си забравила да напишеш с каква Ос си,от кога са започнали проблемите,инсталирала ли си нещо преди да почнат и тн

- Respected
- Обратна връзка:
вече пробвах и не става...mazeCarptor написа:Пробвай като цъкнеш с дясно копче в/у цс-а и го пусни от "Стартирай като Администратор", "Изпълнявай като Администратор" може да ти е по различно при теб. Това помогна на мен, но трябва да се прави всеки път преди игра.

с windows 7-ца съм и горе съм написала, че този проблем го имам от близо седмица.. преди това не съм сваляла АБСОЛЮТНО нищо.. цъках в някви други сървъри и си мислех, че може да се е свалил някъв файл от тях, който да ми бъгва играта.. уж търсих, но нищо не намерих...Genata написа:видео драйвърите си обнови до най новите и би трябвало да няма проблеми,също така си забравила да напишеш с каква Ос си,от кога са започнали проблемите,инсталирала ли си нещо преди да почнат и тн
- Активен
- Ник в играта: Jiwkov*
- Скайп профил: niki_roman
- Обратна връзка:
Свали си един читав цс .. чист без простотии в него. Като например този > http://zamunda.net/details.php?id=380308&hit=1
1886 написа:... няма военен комфликт в който те да не са си набучили нуса ...
- LEVSKI SOFIA
- Ник в играта: fondos
- Скайп профил: vjelyazkovv
- Обратна връзка:
Измина доста дълго време но и аз имах такъв проблем.. Не помня точно как го оправих, но моето мнение е че трябва да преинсталираш цс-а.

- Respected
- Ник в играта: DamnY0U
- Скайп профил: damny0u
- Обратна връзка:
КЛИКНИ МЕ ГРУБО МАЦКО :*
Пробвай с този, едва ли ще имаш проблем.
Пробвай с този, едва ли ще имаш проблем.
"И най-милото ще отмилее, и най-близкото става далечно."
-Пеньо Пенев,"Пътека"

- Respected
- Ник в играта: b0TL!k3_1926
- Скайп профил: emo_003
- Обратна връзка:
Мога да ти дам Мега Едишън аз съм с него нямам абсолютно никакви проблеми само кажи 

- Respected
- Обратна връзка:
хора, не искам друг cs, ПИТАМ КАК ДА СИ ОПРАВЯ СЕГАШНИЯ..
Щом не помниш "точно", значи все пак имаш някакви спомени как си го оправил. Я ми драсни ЛС, да ми дадеш някви насоки, за да не спамим тука.fondos написа:Измина доста дълго време но и аз имах такъв проблем.. Не помня точно как го оправих, но моето мнение е че трябва да преинсталираш цс-а.
- В Е Т Е Р А Н
- Ник в играта: u3HEHAga
- Обратна връзка:
Обнови си драйвърите на Видеокартата и също така му задай Стартиране като Администратор на HL.exe както и на Съвместимост му задай XP SP3 или Vista SP2