Предложения за Zombie Plague

Тук ще се местят старите теми
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: understandME
Обратна връзка:

Предложения за Zombie Plague

Мнение от ivo5456 »

1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? - Така имам 3 предложения, които според мен ще променят сървъра в добра насока и моля да ако хората се съгласят промените да бъдат направени в най-скоро време.
1. Способностите на зомбитата (Blinker, smoker и др.) да могат да се използват 9 пъти в рунда.
2. Да се направи така, че като използват силата да трябва да изчакат 40 секунди и чак тогава да могат отново.
3. Infection Bomb да може да се използва 3 пъти, а не 25.
2. В кой сървър искате да стане промяната? - Zombie Plague
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! - Сега поне за мен хората нямат шанс за победа и ако се направи това ще стане равностойно.
SMOKE WEED EVERYDAY!
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: E.SALT
Скайп профил: ЛС
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Re: Предложения за Zombie Plague

Мнение от E.SALT »

Преди способността на блинкера можеше да се ползва 3 пъти в рунд, ако те убият и отново имаш 3 и ако не ги използваш ти се трупат постепенно, и имаше 2-3 секунди изчакване докато можеш отново да използваш способността на блинкера.
Човек винаги трябва да има време за две неща в живота си - за жест към любим човек и за любима песен.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: b0TL!k3_1926
Скайп профил: emo_003
Обратна връзка:

Мнение от b0TL!k3_1926 »

И за трите предложения съм категорично ПРОТИВ без тях няма файда от играта! Блинкера трябва да се направи трака че да има по 50 блинка а не 9 както беше преди,също така и смокера винаги са имали по 50 броя тъйче няма как това е способността на зомбитата без тях играта става смешна и зомбито неможе да инфектира никого,ако не е инф бомба,а до колкото до инф бомбата повече от 5 мисля,че е достатъчно.. + това трябва да се направи,така че като имаш голден ак и джет да блъска по 2600 дмг а не по 1200 тогава зомбитата да видим,къде ще бягат :Д
Изображение
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: J4m3$oN
Скайп профил: georgi..s
Обратна връзка:

Мнение от georgii.s »

Ами за да е по-интересно може да се направи примерно да използват до 4 пъти екстрите на дадено зомби и при инфект на хюман да се добавя +2 точки

Джета също така смятам да направя при пускане на Sniper или Survivor да възстановява нужното ammo нарочно съм го махнал за да не се използва само да чакат по картата :)
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Обратна връзка:

Мнение от ivo5456 »

Гоше харесват ми тези неща, които казваш. Ако имаш време ги направи.
SMOKE WEED EVERYDAY!
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: V.I.P.E.R.A
Скайп профил: lovehunter195
Обратна връзка:

Мнение от VIPERA »

Доверявам се на колегата скоро ще го пробвам новия мод ЗА ! :cheers:
Офтопик:
BMW E36 328i COMPACT ^_^

Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: J4m3$oN
Скайп профил: georgi..s
Обратна връзка:

Мнение от georgii.s »

Значи мисалта ми е такава за 3те класа Smoker, Blinker, Hunter дават се примерно първоначални 10 точки при всяко използване на специалните им ефекти ще се смъква по една, при инфект ще се добавят 3-4 точки на рунд и ще се допълва и аммо като бонус ако ви е харесала идеята кажете и го правя ;) един camp metter също може да сложа да бие шамари на Survivor и Sniper ако чакалят :D А джета му е много енергията и не става игра ако направя класовете с лимит трябва и на джет-а да сложа лимит ...
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Обратна връзка:

Мнение от ivo5456 »

georgii.s написа:Значи мисалта ми е такава за 3те класа Smoker, Blinker, Hunter дават се примерно първоначални 10 точки при всяко използване на специалните им ефекти ще се смъква по една, при инфект ще се добавят 3-4 точки на рунд и ще се допълва и аммо като бонус ако ви е харесала идеята кажете и го правя ;) един camp metter също може да сложа да бие шамари на Survivor и Sniper ако чакалят :D А джета му е много енергията и не става игра ако направя класовете с лимит трябва и на джет-а да сложа лимит ...
Camp Meter на зомби мод ? Това ми се струва съвсем невъзможно, моля те не слагай. Те базите точно за това са си направени да се стои вътре. Зомбитата пак могат да те хванат, особено както са сега.
SMOKE WEED EVERYDAY!
Заключено Заключено

Обратно към “Стари теми...”