Кандидат админ Warcraft FT 22lvl - boqn.bg

Тук ще се местят отхвърлените кандидатури
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: boqn.bg
Скайп профил: boqn.denev
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Кандидат админ Warcraft FT 22lvl - boqn.bg

Мнение от boqn.bg »

1.Години: 24
Играя от доста време. Не мога да ви напиша със сигурност,колко часа имам. Вчера играхме до 03:00ч. сутринта,а заседнах от 21:00ч. и не е за сефте. :sarcastic:
2.Име: Боян
3.Nick:boqn.bg
4. Защо искате да сте админ в нашите сървъри?: На първо място Warcraft сървърите са ми любими. Вашия ми харесва много,има и доста играчи. Искам да помогна на екипа.
5. Начин за връзка най-добре скайп в крайни случай емайл: скайпа ми е : boqn.denev , друг начин за връзка: boqn.bg@abv.bg
6. Сървърът в който искате да сте админ: Slackserv.com # Warcraft FT 22lvl
Последно промяна от boqn.bg на 14 Май 2012, 11:44, променено общо 1 път.
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: Coca-Cola.mp3
Скайп профил: adidas.,97
Обратна връзка:

Re: Кандидат админ Warcraft FT 22lvl - boqn.bg

Мнение от Jok3r` »

Трябва също да отговориш на въпроса -> 2. Трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра за които кандидатствате ! За сега съм ПРОТИВ !
Аватар
Напреднал
Напреднал

Обратна връзка:

Мнение от SuNLiGhT »

Против! Това редовно ли е ? 17 часа имаш.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: ----》卐《----
Обратна връзка:

Мнение от skobata »

Вчера те бан по грешка и бана се махна, но вече си беше хак! ПРОТИВ !
Изображение
Аватар
Активен
Активен

Обратна връзка:

Мнение от boqn.bg »

SuNLiGhT написа:Против! Това редовно ли е ? 17 часа имаш.
Редовен съм ,ако имате това предвид-часовете растат. :)
Аватар
Активен
Активен

Обратна връзка:

Мнение от boqn.bg »

skobata написа:Вчера те бан по грешка и бана се махна, но вече си беше хак! ПРОТИВ !
Никога не съм използвал и няма да използвам хак! Това,че ти не разбираш си е твой проблем и говори,за компетентността ти. Нямам нищо против теб не искам да те обидя, но има много да учиш още. И днес ме бана пак?! Защо? Играта не се играе само с хубава мишка ,клавиатура и слушалки. Играта се играе с мислене. А не да вървим като, коне с капаци напред и давай юрош да стреляме на воля. Имам слушалки и те ми помагат много за играта. Ако си ме гледал сигурно си ме забелязал да стрелям през стените. Да стрелям,защото имате към плъгина една добавка ,която отчита колко деймич сме взели на противника. Това ми помага. Чувам,че идва някой гледам си радара,пускам единичен или сериен откос, отчита се на монитора ми деймич от противника и това ми дава предимство и продължавам да стрелям ,докато не го убия. Е не се получава понякога ,но трябва да опитам. Пробвам на абсолютно всяка карта да стрелям през стените към основните пътеки на противника. Това е хитро ,защото ако човек знае къде да стреля , на определени интервали от времето може да пуска няколко откоса по местата от където предполагаемо може да има играч , било то минаващ или каширащ се , уцеля ли го веднъж с Elf-фа и няма ли магия да ми блокира ултимата,с него е свършено. :tooth: Както ти писах на skype ,свикнал съм да ме банват , но се дразня все пак , не е приятно. Тъкмо си намирам приятен сървър и няколко минути след като влезна,комплексирани или не запознати,без усет към играта админи ме банват. Ако намеря сайта , да пусна демо в темичка ,добре ,ама иначе ,търся друг .. И това ми е писнало да си играя да качвам демота по 1000 пъти .. Е ще кача поредното демо за да докажа ,че не съм с хак. Може някой да научи нещо от него. :)
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Ianko
Скайп профил: ianeto666
Обратна връзка:

Мнение от Ianko »

ОТХВЪРЛЕН пробвай след като направиш 30 часа
Изображение
Заключено Заключено