Пиете ли кафе?
Колко често пиете кафе?
По кое време на денонощието пиете кафе?
Как усещате влиянието на кафето върху себе си?
Какво кафе пиете?
От колко време пиете кафе?
Неприятно ли ви е сутринта ако не пиете кафе?
Пушите ли цигари докато пиете кафе?
Пушач ли сте като цяло?
С кафето пиете ли и друго ?
Въпросите са измислени лично от мен не съм ги копирал от никъде та аз първи ще отговоря на тях като автор на темата

Пиете ли кафе? - ДА
Колко често пиете кафе? - Ами всеки ден по няколко пъти
По кое време на денонощието пиете кафе? - Сутрин като се събудя , в училище ако ми е кеф пия едно и към 14:00 като ме пуснат в почивка от работа
Как усещате влиянието на кафето върху себе си?- Ами действа ми тонизиращо особено сутрин събуждам се , след това пия за да не заспя

Какво кафе пиете? - По принцип сутринта си правя в нас от кафе машина - кафе експресо с сметана и прясно мляко и 3 чаени лъжички захар , а в училище пия 3в1 ( ако въобще пия) на работа си зимам от кафе машината пак със сметана и захар

От колко време пиете кафе? - Да кажем всеки ден от около 3-4 години преди чат пат
Неприятно ли ви е сутринта ако не пиете кафе? - Ами да , не че не се преживява , но ми е едно такова убито
Пушите ли цагари докато пиете кафе? - разбира се , докато съм в нас с кафето 2-3 след това в даскало пак 2-3 и на работа с кафето 1-2
Пушач ли сте като цяло? - Много страстен това съм го обяснявал в друга тема
С кафето пиете ли и друго ? - Ами като съм на вън портокалов сок Cappy Puply или Шфепс Битер Лимон
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%B0%D1%84%D0%B5 и нещо много готино за прочит , сега е ваш ред