Врати, бутони и healthkit (feeling strange)

Модератор: Развлечения

Аватар
Прекалено добър за тук
Прекалено добър за тук

Ник в играта: Igra4BezGashti! cocoNUTZ
Скайп профил: Лс.
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Врати, бутони и healthkit (feeling strange)

Мнение от mazeCarptor »

Здравейте, та да ви попитам как мога да направя врата да се отвори на долу като бъде натиснат бутон? Гледах клипове в интернет, ама нещо не схващам как става номера... опита ми завърши с автоматично отваряща/затваряща се врата без натискане на бутон :D :unknw:
Ии за healthkit ако може някой да ми каже как се прави, смисъл как да направя така, че от блок-а да може да си пълниш кръвта с бутона "Е".
Ако има по запознати може да ми пишете на Лс за ИД и Пасс :victory:
Изображение
Офтопик:
Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: .
Обратна връзка:

Re: Врати, бутони и healthkit (feeling strange)

Мнение от Gats. »

Значи, като направиш бутон, го маркирваш с selection tool и му задаваш button_target.Там на свойствата му на Target-та му пишеш например lala и на вратата като я направиш я маркираш с selection tool и цъкаш CTRL+T и там и задаваш func_door_rotating като на name и слагаш lala(това е от target на бутона), а другите свойства надоло ги правиш така: render mode-texture;ако искаш да е прозрачна fx amount го правиш около 150-250(ако искаш пък въобще да не е прозрачна го оставяш на 255);Speed го правиш колко искаш да и е скоростта на отваряне;Move Sound, Stop Sound, нагласяш с какви цвуци да върви и да спира вратата;delay before.. е най-добре на от 5сек до 10сек да го нагласиш(с това нагласяш колко време да е отворена, в секунди). Толкова е то :D !
Аватар
Прекалено добър за тук
Прекалено добър за тук

Ник в играта: Igra4BezGashti! cocoNUTZ
Скайп профил: Лс.
Обратна връзка:

Re: Врати, бутони и healthkit (feeling strange)

Мнение от mazeCarptor »

Благодаря ти, изядоха ми душицата докато ги осмисля :D само дето не се отваря на долу ами отива на някъде... :hmm: но не е проблем щом се отваря :д Ако няма кой да пише за Healthkit може да заключвате :)
Изображение
Офтопик:
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Кошче [Теми - 2015г.]”