Оплакване от Несправедлив бан

Тук ще се местят всички теми, които са приключени.
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: SAS
Скайп профил: На ЛС.
Вашият пол е: Мъж

Оплакване от Несправедлив бан

Мнение от SASAS »

1. Вашият ник: SAS
2. Сървър: JailBreak
3. Ник на админа: phil
4. Вашето IP: 95.43.245.14
5. Причина, поради която сте наказан: (Копирайте какво Ви изписва в конзолата)
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Banned by Admin: phil
[AMXBans] You can complain about your ban @ http://www.slackserv.com
[AMXBans] Reason: 'Mass fk'
[AMXBans] Duration: '3 hours'
[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:1028236042'
[AMXBans] Your IP: '95.43.245.14'
[AMXBans] =======================================
6. Демо на играта ви: (Демо се записва автоматично в папка cstrike, с името на съответния сървър) : http://dox.bg/files/dw?a=c07d09d632
7. Screenshots: (Ако са Ви направени снимки, задължително се предоставят в .rar/zip формат!) : Не.

Причината поради, която бях баннат е ФК. :D
Преди да ме баннете, моля прочетете самата команда, а не да ме наказвате без да мислите... Само 1 човек изпълни командата, както трябваше, но той беше убит от мой колега.... Имахте командата "Na momentalen walk stignete do izolatora s grub kum nego i vutre ste frz. jump/punch/duck/otklonil se = smurt". Това значи, че вътре сте фреезе и трябва да сте с гръб към входа... На какъв език да Ви го обясня не знам...
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Tony Montana
Обратна връзка:

Re: Оплакване от Несправедлив бан

Мнение от Tony Montana »

Командата ти е грешна. Единственото разрешено съкращение на Freeze е "fz"
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта:
Обратна връзка:

Мнение от iv00 »

Това означава, че трябва да стигнат до изо на уалк с гръб към него... не знам кънчо ли ви пусна пак меню ама се побъркахте всички с тая команда.
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. Изображение
Аватар
Новак
Новак

Мнение от SASAS »

Tony Montana написа:Командата ти е грешна. Единственото разрешено съкращение на Freeze е "fz"
Няма неписани закони, правилници, наредби и прочие, заради които хората да бъдат глобявани, наказвани или вкарвани в затвора.Посочете ми точката от правилата, която съм нарушил. Учудват ме подобни разсъждения.
Наказан съм за нещо, което не съм нарушил.
iv00 написа:Това означава, че трябва да стигнат до изо на уалк с гръб към него... не знам кънчо ли ви пусна пак меню ама се побъркахте всички с тая команда.
Как по-точно ще уцелиш входа на вратата, когато си с гръб към него? Трябва малко мислене за това... Това командммену съм го правел аз със Excione.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта:
Обратна връзка:

Мнение от iv00 »

SASAS написа:
Tony Montana написа:Командата ти е грешна. Единственото разрешено съкращение на Freeze е "fz"
Няма неписани закони, правилници, наредби и прочие, заради които хората да бъдат глобявани, наказвани или вкарвани в затвора.Посочете ми точката от правилата, която съм нарушил. Учудват ме подобни разсъждения.
iv00 написа:Това означава, че трябва да стигнат до изо на уалк с гръб към него... не знам кънчо ли ви пусна пак меню ама се побъркахте всички с тая команда.
Как по-точно ще уцелиш входа на вратата, когато си с гръб към него? Трябва малко мислене за това... Това командммену съм го правел аз със Excione.
След като показваш такива завидни адвокатски умения, как по-точно да ти тълкувам командата? Дреме ми как ще уцелят входа като това пише в командата. "Na momentalen walk stignete do izolatora s grub kum nego" това е едната част след това следва съчинителен съюз "и" който отделя тази част от втората която е "vutre ste frz. jump/punch/duck/otklonil se = smurt" :cheers:
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. Изображение
Аватар
Новак
Новак

Мнение от SASAS »

iv00 написа:
SASAS написа:
След като показваш такива завидни адвокатски умения, как по-точно да ти тълкувам командата? Дреме ми как ще уцелят входа като това пише в командата. "Na momentalen walk stignete do izolatora s grub kum nego" това е едната част след това следва съчинителен съюз "и" който отделя тази част от втората която е "vutre ste frz. jump/punch/duck/otklonil se = smurt" :cheers:
Даже и да беше така пак имам право да убия всички, защото не ходеха с гръб към входа на изолатора... Следователно не съм направил ФК и не заслужавам този банн! Ще изчакам да се изкаже Главен Администратор от форума и след това ще коментирам и аз. До тогава не мисля, че е необходимо да пиша каквото и да било.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: LM ^^
Обратна връзка:

Мнение от LM ^^ »

Бях в сървъра и точно това ти казах, преди да те баннат, което ти казват Тони и Иво сега. Командата ти изразява съвсем друго нещо от това, което ти си искал. С гръб към изолатора се отнася само за ходенето към изо, а не за самия freeze вътре.

п.с. сега ти видях новото мнение и то също не е вярно, аз ходех с гръб към изо както и поне още 2ма-3ма.
Аватар
Новак
Новак

Мнение от SASAS »

Здравейте! Аз съм т.нар. Excione ツ и съвсем случайно видях темата на момчето, което е използвало близки до моите команди с цел да разнообрази играта и да се отърси от еднаквостта. По един начин да покаже своята индивидуална личност, която при повечето играчи е прикрита, използвайки еднаквостта, защото се притесняват от бъдещето Ви констатиране, което може да се окаже погубен момент за него. Моята интерпретация на самата команда е следната: Затворниците трябва да достигнат до дадена дестинация, която на по-голям процент от картите е с огромен размер ( не говоря за входа, разбира се ). До тази дистанция те трябва да достигнат с гръб, тук ключовата дума е достигнат. След достигането на дадената дестинация, те вече могат да се обърнат и съвсем спокойно да „уцелят“ входа. Командата се извършва по-етапно!
Моля банна ми да бъде премахнат!
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта:
Обратна връзка:

Мнение от iv00 »

SASAS написа:
Здравейте! Аз съм т.нар. Excione ツ и съвсем случайно видях темата на момчето, което е използвало близки до моите команди с цел да разнообрази играта и да се отърси от еднаквостта. По един начин да покаже своята индивидуална личност, която при повечето играчи е прикрита, използвайки еднаквостта, защото се притесняват от бъдещето Ви констатиране, което може да се окаже погубен момент за него. Моята интерпретация на самата команда е следната: Затворниците трябва да достигнат до дадена дестинация, която на по-голям процент от картите е с огромен размер ( не говоря за входа, разбира се ). До тази дистанция те трябва да достигнат с гръб, тук ключовата дума е достигнат. След достигането на дадената дестинация, те вече могат да се обърнат и съвсем спокойно да „уцелят“ входа. Командата се извършва по-етапно!
Тъй де, каквото аз казвам. Между другото никого не впечатлявате с тия "сложни" изречения тип Dragonspower ли как беше. Ама то какъв друг тип да са като е самия той. "По един начин да покаже своята индивидуална личност, която при повечето играчи е прикрита, използвайки еднаквостта, защото се притесняват от бъдещето Ви констатиране, което може да се окаже погубен момент за него. " - я ся ми обясни кво аджеба каза и в каква връзка го каза, че май нещо сам не се разбираш :finger: :be:
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: .
Скайп профил: ЛС
Обратна връзка:

Мнение от JukeCity »

Като не знаеш какво означават командите ти защо въобще ги ползваш вината си е твоя, не знам от къде си взел бинда/менюто , но вземи го оправи! Бана си е заслужен.

Едит : Също така трябва да e FZ не FRZ, ти сам не знаеш какво ти означават командите.
Аватар
Новак
Новак

Мнение от SASAS »

JukeCity написа:Като не знаеш какво означават командите ти защо въобще ги ползваш вината си е твоя, не знам от къде си взел бинда/менюто , но вземи го оправи! Бана си е заслужен.

Едит : Също така трябва да e FZ не FRZ, ти сам не знаеш какво ти означават командите.

Никъде не пише, че е проблем да съкратим freeze със frz.. А и не мисля, че ти си човека, който решава дали банна е заслужен или не.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: DamnY0U
Скайп профил: damny0u
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Мнение от DamnY0U »

Според мен бана си е заслужен! + Това за съкращението го има от много време, че е позволено само freeze или fz , марак и да го няма в правилата, а и доста малко хора го използват това frz в нашата верига, айде да не кажа, че е 1 на 100 човека го пишат така.

"И най-милото ще отмилее, и най-близкото става далечно."
-Пеньо Пенев,"Пътека"

Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Tony Montana
Обратна връзка:

Мнение от Tony Montana »

"Na momentalen walk stignete do izolatora s grub kum nego i vutre ste frz. jump/punch/duck/otklonil se = smurt".

По този начин написана командата значението й е, че всички трябва с гръб към изолатора да стигнат ходейки и вътре да са fz без значение къде или на къде на сочени.

Правилото за FZ е писано иначе не бих го казал, само дето не знам кой го е трил, но няма проблем ще го напиша отново. Бана остава, но ще бъде намален на 30мин тъй като колегата в зелено е объркал времетраенето.
Заключено Заключено

Обратно към “Приключени теми”