1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? Предложението ми е свързано с промяна на дадено правило, така че ще бъде лесно за подновяване (ако бъде одобрено). Лично на мен много пъти ми се е случвало да ме slay-нат по погрешка. Няма да споменавам имена. Да дадем кратък пример: давам команда, играчът не разбира правилно, прави я грешно, следователно го убивам. играчът има права и в последствие ме slay-ва, за това, че е бил убит. Това може да се случи в началото, края или посредата на рунда, когато и да е вината не е моя, че са ме slay-нали и си губя от времето да бъда simon. Може да има и случаи, в които даден simon да бъде слейнат по правилна причина, но както и да е.
Искам следното правило да бъде променено. ->
http://prntscr.com/68fsjs (само 1вата част)
Според мен не е нужно такова наказание (slay), при положение, че този който е наложил правата си ще има all chat и ще може да пише, simon-ът и изпатилият си ще могат да изгладят нещата, вместо да се слейва на момента. За мен е излишно.
2. В кой сървър искате да стане промяната? Jailbreak
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! ще се избегнат бунтовете (след като полицая е слейнат оръжието му пада и терористите нападат

)