Много гаден проблем с черен екран при снимка

Тук ще се местят приключените теми от този раздел.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: 1886
Скайп профил: gun_shoot1
Обратна връзка:

Много гаден проблем с черен екран при снимка

Мнение от 1886 »

Здравейте всички значи проблема ми е следния , от както съм с ново пс , не мога да правя снимки в цс-а смисъл цъкам в конзолата и като натисна Print Screeb SysRq и влезна в Paint да отворя снимката ми показва един черен екран нищо друго , може ли да ми помогнете да го оправя , защото с snapshot не е толкова пълноценен , а ако реша да представям някакви доказателства или нш друго го правя именно така :) . ПС не ми обяснвайте за там оня варианд bind минд :D , защото ми е тъмна индия и съм си свикнал по този начин да ги правя :) благодаря предварително
Изображение
Знам че имате слабост към цс момичетата .
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: Jiwkov*
Скайп профил: niki_roman
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Re: Много гаден проблем с черен екран при снимка

Мнение от Jiwkov* »

Това не е проблем , просто тоя номер с print sys става само на windows xp. Сега снимки се правят с f5 (default) и си ги търсиш в папката cstrike :)
1886 написа:... няма военен комфликт в който те да не са си набучили нуса ...
Аватар
В Е Т Е Р А Н
В Е Т Е Р А Н

Ник в играта: u3HEHAga
Обратна връзка:

Мнение от u3HEHAga »

Jiwkov* написа:Това не е проблем , просто тоя номер с print sys става само на windows xp. Сега снимки се правят с f5 (default) и си ги търсиш в папката cstrike :)
Пълни глупости аз съм с Windows 7 Proffesional и нямам никакви проблеми.
Колкото до неговия въпрос, вероятно липса на драйвъри
предполагам си с Nvidia за целта NVIDIA Control Panel -> Manage 3D Settings -> Antialiasing-Gamma Correction OFF и на Antialiasing-Mode OFF.

Ако не стане ето една малка и полезна програма която напълно замества Paint и използва PrintScreen : http://www.snapfiles.com/get/gprintscreen.html
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: 1886
Скайп профил: gun_shoot1
Обратна връзка:

Мнение от 1886 »

Лъчо дръпнах я тази програма влезнах в цс-а и като направих снимка ми отвори отново черен екран , колкото до начина на Живков влизам в играта натискам ф5 и от 20 натискания направило 1 снимка само :) излизам от играта влизам пак , пак натискам ф5 ( като съм маркирал текст от конзолата) и няма нищо :)
Изображение
Знам че имате слабост към цс момичетата .
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: acT
Скайп профил: galatasaray_forever1

Мнение от SKILLFUN »

След като натискаш F5 първо трябва да запаметиш снимката и тогава да направиш нова :)
Изображение

I LOVE CIMBOM!
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: mandariinka
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Мнение от solchica »

1886 написа: излизам от играта влизам пак , пак натискам ф5 ( като съм маркирал текст от конзолата) и няма нищо :)
за снимка от конзолата трябва да напишеш snapshot :)
SKILLFUN написа:След като натискаш F5 първо трябва да запаметиш снимката и тогава да направиш нова :)
не се ли запаметява автоматично? :hmm:
Последно промяна от solchica на 25 Яну 2015, 21:17, променено общо 1 път.
fuck you :+
Аватар
Шефчето
Шефчето

Ник в играта: USS Enterprise
Обратна връзка:

Мнение от Genata »

PicPick e безплатна програма, която може да "снима" работната ви площ, някой прозорец или само част от него. С вградения редактор на програмата можете лесно и бързо да редактирате това, което сте "снимали".

PicPick обединява възможностите на непретенциозен графичен редактор и инструмент за прихващане на изображения от екрана на компютъра. Графичният редактор е подобен на Microsoft Paint, но разполага с по-голям набор от включени филтри и ефекти. Също така разполагате и с виртуална линийка, транспортир, моливче, инструмент за избиране на цветове от която и да е точка на екрана и др. Изображенията могат да бъдат записвани в JPG, PNG, GIF или BMP формат.

Независимо, че PicPick е малка по размер и безплатна, въобще не отстъпва на "старите" програми в този бранш. Програмата се отличава с изключително лесен и опростен интерфейс

Лиценз: Безплатен (Freeware).
Изображение
Аватар
Прекалено добър за тук
Прекалено добър за тук

Ник в играта: Igra4BezGashti! cocoNUTZ
Скайп профил: Лс.
Обратна връзка:

Мнение от mazeCarptor »

Направо си изтегли LightShot Безплатно от тук. Без биндове в играта или други работи, просто цъкаш Prnt Scr Sysrq и маркираш полето където искаш да снимаш, може да е цяла снимка, може и само дадена част от екрана. Има си toolbar от където си слагаш Текст, драскаш със моливи другите ще ги видиш. Също така и може да си вземеш линк към снимката, или направо да я запазиш на десктопа. :cheers:
Изображение
Офтопик:
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: -/-
Обратна връзка:

Мнение от novachrono »

изтегли си Windows 7 Proffesional, на един мой приятел му върши прекрасна работа! :)
Заключено Заключено

Обратно към “Архив”