Значи предупреждавам ви ей тези мушеници не ги приемайте в скайп не знам за вас , но аз на ден получавам по 10 такива покани казвам ви пълни измамници набирали хора за работа някви бизнес предложения недей те да ги приемате или пък да им давате каквито и да било данни за вас
Малко е нецензурно ама ми изпънаха нервите тея братлета просто много дразнят.
Казвам ви директно блокирайте ги и ги докладвайте може и да има някаква полза от това.
Да взема да споделя и аз нещо?Еми ето:
Преди време се пишех "Weeds".След два дена ми пратено пълномощно от човек, който нито познавам, нито нищо.Пичагата ми пише на английски език и ми предлага да правим някъв бизнес с марихуана.Съвсем реална е тая случка.Даже мога и скрийншот да ви постна, че да си знаете Аз не приемам никой, който не знам, или не е написал ник в ЦС.Просто някви голи скайпове и се чудиш къф е тоя.
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
@HuKOJLOBA - Никой не ги гони кибер-разбойниците, гарантирам ти. Преди време имаше Интернет групировка, която ми пречеше да си развивам Gamehosting проект, та всичките ги излових собственоръчно, подадох доказателства и накрая едно голямо нищо. Ограничиха им достъпа до Интернет за месец, то не гонят реалните престъпници, а тези ще дирят.
Единствено блока помага