Игри и Въпрос/и.

Тук ще се преместват стари и приключени теми от раздел "РАЗВЛЕЧЕНИЯ".

Модератор: Развлечения

Аватар
LEVSKI SOFIA
LEVSKI SOFIA

Ник в играта: fondos
Скайп профил: vjelyazkovv
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Игри и Въпрос/и.

Мнение от fondos »

Здравейте! Бих искал да ми предложите игри за телефон, които да са с доста висока оценка. Накъква PES или FIFA на която мога да избирам с кой отбор да играя, или накаква с коли, или подобна на Subway Surfers вие решете. Също така искам да ви попитам, преди 1-2 дена си изтеглих FIFA 15 на телефона, но когато искам да си избера отбор с който да играя ми изписва:
Confirm supported club change. The change of your supported club will be effective starting with 15 March 2015. Change Left: 1000. Do you want to proccesed
Бихте ли ми казали това какво значи, защото не мога да си го обясня. :D
Имам и въпрос - Заслужава ли си да тегля антивирусни на телефона? Като Clean Master , CM Security, защото съм чел че не било хубаво - забавяло телефона.. Но незнам дали е вярно затова се допитвам до вас. Не бързайте да заключвате темата, защото може да имам други въпроси в скоро време.
Приятел ми каза че телефона ми след известно време ще започнел да забива, и съм трябвал да си купя Samsung Galaxy S3 Mini . След това изказване аз се притесних естествено, защото си помислих че съм се прецакал. :D Но иначе не мисля че ще забива. Телефона си е бърз, и върши страхотна работа.

Телефона ми е: Samsung Galaxy S3 Neo

Благодаря! :happy:
Изображение
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: pastet
Обратна връзка:

Re: Игри и Въпрос/и.

Мнение от KaRaJaTa1988 »

Не тегли такива програми като clean master.Не че забавят, ми просто полза няма.Аз на моя нищо не съм теглил, чистя си кеша редовно и нямам никви лагове и забиваня.Вече за игри, не играя.Не мога да ти кажа.
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
Аватар
LEVSKI SOFIA
LEVSKI SOFIA

Обратна връзка:

Мнение от fondos »

KaRaJaTa1988 написа:Не тегли такива програми като clean master.Не че забавят, ми просто полза няма.Аз на моя нищо не съм теглил, чистя си кеша редовно и нямам никви лагове и забиваня.Вече за игри, не играя.Не мога да ти кажа.
Иначе това за забиването след време което казах по - горе вярно ли е или няма повод за притеснения :hmm:
Изображение
Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: Diana
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Мнение от Diana »

Всеки телефон почва да забива след време.
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: SektorG
Скайп профил: bobi_9307
Обратна връзка:

Мнение от Bache Kiko »

от Diana » 11 Мар 2015, 15:13

Всеки телефон почва да забива след време.

Е чак пък всеки. До сега не съм виждал Iphone да забива :D :D :D
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от KaRaJaTa1988 »

Значи тъчуйза е тежък и ако го накичуриш с много приложение и не чистиш кеша, ще стане мазало.Иначе ако го ползваш нормално и му чистиш кеша, разполага с достатъчно силен хардуер, че да не ти прави големи проблеми.Всеки телефон лаги.Виждал съм и как Hill Climb лаги на LG G2.Аз пък съм виждал 6-ца да запича, но все пак си работят мазно айфончетата.
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: DerBy

Мнение от DerBy »

За антивирусните на мене не ми става нищо на телефона , нит забива нит нищо , само ми трие историята на гогъла , от 2-3 години съм с ccleaner и никакви проблеми нямам.

А за игра имаше няква една страшна не много : Five night freedy [като напишеш това ще ти излезе нататък]
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от KaRaJaTa1988 »

Не е въпроса дали ще лаги от Clean Master, а изобщо дали ще има нужда от него.Фондосе, натискаш ноум бутона продължително и след това иконката в ляво, най-долу.Можеш да чистиш рам паметта от там, но има автоматичен чистач, който при нужда си освобождава такава.Ния приложения са за нискобюджетните телефони.
Аватар
LEVSKI SOFIA
LEVSKI SOFIA

Обратна връзка:

Мнение от fondos »

KaRaJaTa1988 написа:Не е въпроса дали ще лаги от Clean Master, а изобщо дали ще има нужда от него.Фондосе, натискаш ноум бутона продължително и след това иконката в ляво, най-долу.Можеш да чистиш рам паметта от там, но има автоматичен чистач, който при нужда си освобождава такава.Ния приложения са за нискобюджетните телефони.
Това абсолютно винаги го правя по навик :D Когато започна да работя с телефона, и след като срършвам работа с него отново. Даже понякога го включвам само за да си изчистя RAM паметта. Сега някой да предлага игри, че ми се играе много :D
Изображение
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от KaRaJaTa1988 »

Недей да я чистиш толкова, щото само увеличава времето за отваряне на приложения.За игри с коли то Asphalt 8 или Real Racing 3.Asphalt не съм я пробнал, но Real Racing 3 върви без лагове.Не знам кви графики, просто стоковите(надявам се, че така се казват).Вероятно и Asphalt ще ходи гладко, щото на xperia m2 няма плоблем, а е със същото GPU и CPU.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: puRple* [haze] !
Обратна връзка:

Мнение от puRple* »

Dont touch the flap :D
Изображение
Аватар
LEVSKI SOFIA
LEVSKI SOFIA

Обратна връзка:

Мнение от fondos »

преди 1-2 дена си изтеглих FIFA 15 на телефона, но когато искам да си избера отбор с който да играя ми изписва:
Confirm supported club change. The change of your supported club will be effective starting with 15 March 2015. Change Left: 1000. Do you want to proccesed
Ако някой може да ми разясни какво значи това, и е играл играта ще е супер. В момента тегля Asphalt 8 за да я изпробвам, иначе Real Racing съм я играл, но тази която играех ги нямаше всички коли.. т.е имаше само 2-3. До колкото знам KaRaJa ти имаш същия телефон като моя, при тебе как върви смисъл гладко, без забивания, от колко време го имаш, и доволен ли си ?
Изображение
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Архив "Развлечения"”