Предложение за deathrun extreme.
- LEVSKI SOFIA
- Ник в играта: fondos
- Скайп профил: vjelyazkovv
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Предложение за deathrun extreme.
1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? Да се добави плъгина spectate ( незнам точно как беше )
2. В кой сървър искате да стане промяната? Deathrun
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! Искам да се добави плъгина - когато си умрял и гледаш някой играч, горе в дясно да изписва кой го гледа. На мен така ми е по - удобно, и предполагам че и с вас е така. Само не казвайте отново че няма смисъл от този плъгин.. Гласувайте с ЗА/Против и защо мислите така.
2. В кой сървър искате да стане промяната? Deathrun
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! Искам да се добави плъгина - когато си умрял и гледаш някой играч, горе в дясно да изписва кой го гледа. На мен така ми е по - удобно, и предполагам че и с вас е така. Само не казвайте отново че няма смисъл от този плъгин.. Гласувайте с ЗА/Против и защо мислите така.

- Много Добър
- Ник в играта: inappropriate
- Обратна връзка:
Re: Предложение за deathrun extreme.
Аз съм против! поради простата причина- като има хак в сървъра и като види, че го спекват ще си спре хака..
- LEVSKI SOFIA
- Обратна връзка:
madrid <3 написа:Аз съм против! поради простата причина- като има хак в сървъра и като види, че го спекват ще си спре хака..

- Активен
fondos написа:madrid <3 написа:Аз съм против! поради простата причина- като има хак в сървъра и като види, че го спекват ще си спре хака..Постоянно има админи в сървъра, апък и хакера знае че като има умрели играчи пак ще го гледат, и няма да спре хака 100%. Все някога ще го гледат.. Дай малко по-точно обяснение.
То за това умници такива , плугина е настроен да не показва когато ви гледат админи

- LEVSKI SOFIA
- Обратна връзка:
Така или иначе ще се разбере че играча е хак. Все някога ще го хванат. До сега не съм разбрал някой който е ползвал хак да не е бил хващан. + т'ва ме съмнява да знае кои са админите, защото няма да гледат само те>sLk> написа:fondos написа:madrid <3 написа:Аз съм против! поради простата причина- като има хак в сървъра и като види, че го спекват ще си спре хака..Постоянно има админи в сървъра, апък и хакера знае че като има умрели играчи пак ще го гледат, и няма да спре хака 100%. Все някога ще го гледат.. Дай малко по-точно обяснение.
То за това умници такива , плугина е настроен да не показва когато ви гледат админи

- Respected
- Ник в играта: ▬
- Обратна връзка:
И къв е смисъла от тоя плугин? Кое ти е по-удобно? Това може да ти е удобство единствено ако играеш с някакъв хак там не им знам скокливите глупости и като те гледат да се прайш на чукнат.
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. 

- Respected
- Ник в играта: HuKOJLOBA
- Скайп профил: lnxway
- Обратна връзка:
- Баннат
- Ник в играта: Mainak
- Скайп профил: aki_04
Аз съм ЗА виждал съм какво представлява иии... за мен просто ще е инт. не че ще е от полза....
- LEVSKI SOFIA
- Обратна връзка:
Ми то т'ва е целта да има малко разнообразие в сървъра. Гледам да правя възможно най - много предложения, които на мен ми харесват, и смятам че ще се харесат и на вас. Но щом деатръна да си остане и така скуче няма проблеми. Ако взема и аз да разсъждавам като вас, и един плъгин няма да искам в сървъра 

- Respected
Не съм привърженик на този вид сървъри, както теб, но съм против също. Това е излишен плъгин, няма никаква полезна стойност. Ще се радваш и мотивираш, когато виждаш, че те зяпат ли?
- LEVSKI SOFIA
- Обратна връзка:
Какво пречи просто да можеш да гледаш кой те гледа? Така или иначе пак те гледат. Къв е смисала... Кво толкоз заема

- Супер потребител
- Ник в играта: * ` floddy
- Скайп профил: floddy18
- Обратна връзка:
Аз съм съгласен с Веско, малко разнообразие в сървъра ще е много добре.
ЗА!

- Respected
- Ник в играта: 4:20
- Обратна връзка:
става адски претруфено, аз смисъл не виждам, освен да се фукаш там си ако някой те гледа
на хората с по-слаби компютри може да им залагва (кой знае?)
а и голяма потребност от тая добавка няма >D
фондосе, разнообразие колкото си искаш има в сървъра, ти след малко ще поискаш гравитация, 9 живота и ауто бъни-хоп
фондосе, разнообразие колкото си искаш има в сървъра, ти след малко ще поискаш гравитация, 9 живота и ауто бъни-хоп
I'll see you soon then..

- LEVSKI SOFIA
- Обратна връзка:
Много медиум го раздаваш да ти кажа. Не смятам да го правя 4FUN. Ако продължава така в същия дух ще се омръзне на играчите без ник'во разнообразие.Lucky написа:става адски претруфено, аз смисъл не виждам, освен да се фукаш там си ако някой те гледа

- Respected
- Ник в играта: ▬
- Обратна връзка:
Още не е омръзнал. Не бой се. Един ненужен, дори вреден плугин с нищо няма да промени ситуацията.fondos написа:Много медиум го раздаваш да ти кажа. Не смятам да го правя 4FUN. Ако продължава така в същия дух ще се омръзне на играчите без ник'во разнообразие.Lucky написа:става адски претруфено, аз смисъл не виждам, освен да се фукаш там си ако някой те гледа
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. 

- Напреднал
- Ник в играта: sdr
- Скайп профил: speed.nfs
- Обратна връзка:
- Respected
- Ник в играта: HuKOJLOBA
- Скайп профил: lnxway
- Обратна връзка:
fondos, като даваш предложения ДАВАШ ПРЕДЛОЖЕНИЕ не си налагаш мнението след всяко ПРОТИВ. Ако обичаш малко по-прилично и един да не кажа нищожен плъгин не променя сървъра, така че не се безпокой, с и без него ще е едно и също на активност.

- Напреднал
- Ник в играта: DragmotioN
- Скайп профил: g.dragmotion
- Обратна връзка:
Съгласен съм с горепосочените причини и за това също съм против. Един непотребен, дори не чак толкова полезен плъгин няма да промени нищо случващо се в момента. Всичко си е добре и става прекалено много, а просто няма нужда!
There's only
1 THING
2 DO
3 WORDS
4 YOU
BITCH, FUCK YOU!
1 THING
2 DO
3 WORDS
4 YOU
BITCH, FUCK YOU!
- Respected
Сървъра няма нужда от такъв плъгин, предложението ти се отхвърля.