Въпрос за вила/къща

Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: puRple* [haze] !
Обратна връзка:

Въпрос за вила/къща

Мнение от puRple* »

Някой да знае вила под наем някъде в София? Само това ми трябва и ако знаете някаква цена ще е добре. :D
Изображение
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: earmy2strIck
Скайп профил: ls.
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Re: Въпрос за вила/къща

Мнение от Blqqq »

Изображение
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: kofein
Обратна връзка:

Мнение от kofein »

За какво ти трябва ?
ПО- добре късно, отколкото никога.

НАТИСНИ ТУК

Изображение
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от puRple* »

kofein написа:За какво ти трябва ?
Купонче :D
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: pastet
Обратна връзка:

Мнение от KaRaJaTa1988 »

Ей го кофейна бре, той щи уреди трева, алкохол, място, музика...Иначе едва ли ще ти трябва цяла вила, да се вихрите, да направите мазало и после по живо, по здраво.Пък и едва ли някой ще ви даде подобна оферта.За един ден, пък и да направите всичко на таратор.Иначе ние си ги правиме тия работи на едни пейки...Буквално говоря. :D Аз мисля, че подобни места под наем, никой няма да ви даде за една нощевка макс.Иначе разгледай тук-там.Може и да намериш нещо.
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: LM ^^
Обратна връзка:

Мнение от LM ^^ »

Попринцип такива вили се намират, но трудно в самия град. Обаче ще ви излезне скъпичко.
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от puRple* »

KaRaJaTa1988 написа:Ей го кофейна бре, той щи уреди трева, алкохол, място, музика...Иначе едва ли ще ти трябва цяла вила, да се вихрите, да направите мазало и после по живо, по здраво.Пък и едва ли някой ще ви даде подобна оферта.За един ден, пък и да направите всичко на таратор.Иначе ние си ги правиме тия работи на едни пейки...Буквално говоря. :D Аз мисля, че подобни места под наем, никой няма да ви даде за една нощевка макс.Иначе разгледай тук-там.Може и да намериш нещо.
Има наем до 3 дни гледах за апартаменти ама не искам апартамент.. И пейката си е добре ама 30/40 човека не става а и ако трябва да боднеш .. :D
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: pastet
Обратна връзка:

Мнение от KaRaJaTa1988 »

30-40 човека малко трудно на пейка, но не е невъзможно.Ся ако искате и да ядете...Не можете ли някаво заведение примерно, или искате на самотек, с алкохол и други явления(ако ме разбираш)? :D Пък и както ЛМ каза, цените не са никак ниски.
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от puRple* »

KaRaJaTa1988 написа:30-40 човека малко трудно на пейка, но не е невъзможно.Ся ако искате и да ядете...Не можете ли някаво заведение примерно, или искате на самотек, с алкохол и други явления(ако ме разбираш)? :D Пък и както ЛМ каза, цените не са никак ниски.
Ами да това е целта и за сега има една вила с наем 200 кинта което не е много евтинко :D
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: LM ^^
Обратна връзка:

Мнение от LM ^^ »

Хохоо вила за под 200 лева няма да намериш, впредвид че искате да е близо до града и да сте толкова много хора.
Аватар
Шефчето
Шефчето

Ник в играта: USS Enterprise
Обратна връзка:

Мнение от Genata »

Отивайте на палатка някъде,по евтино ще ви легне или някоя хижа,а и не виждам какъв купон ще си направите в града,при положение че мине ли 22:00 и ще почнат да идват куките от недобронамерени съседи
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Архив”