1. Nick на Админа: guzeLka
2. IP на Админа: 79.100.85.16
3. Причина, поради която искате да бъде наказан: Смени картата без да ни пита дали искаме нова
4. Доказателство: (За предпочитане демо, то се записва в папка cstrike, с името на съответния сървър). http://dox.bg/files/dw?a=9ff5ec42d7
5. Сървър: AWP Melee
Моля да пишат само тези, които наказват по оплаквания. Знам, че се защитавате и търсите кусура на всяко такова оплакване, ама като има видимо нарушение нека да си понесат последствията.
Оплакване от С.Админ
- Новак
- Ник в играта: - - - - -- - - - - - -- -- --
- Скайп профил: - - - - - -- -- - -- - - -- -
- Обратна връзка:
- Баннат
Re: Оплакване от С.Админ
Админа ще бъде предупреден,благодарим за сигнала.И никой никого не пази,като си е виновен някой за нещо няма как да го оневиниш.
- Respected
- Ник в играта: guzeLka
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Re: Оплакване от С.Админ
Радвам се, че си сигнализирал подобно нещо, но в случая, смених картата, защото бяхме под 5-ма човека в игра, а картата беше за над 15 души.
Знам, че по правилник нямам правото да сменям дадена карта, без съгласието на повечето играчи, но не съм го направила с цел да навредя на някого или нещо подобно - картата си беше голяма, то това е повече от ясно, просто по инерция, вместо да пусна вот дали искате друга, направо смених, защото както казах в сървъра бяхме 4-ма, 5-ма човека и не мислех, че някой ще направи "проблем" за нещо толкова незначително.
Това да сменям карта без вот ми се случва за 1-ви път (не съм смятала, че някой ще ми направи проблем за нещо подобно), можеше след смяната просто да ми пишеш, че текущата карта не ти харесва и да дам вот дали всички искат да върна старата. Виждам, че си се регистрирал днес (т.е. си нов във веригата) и предполагам с това мнение целиш, да направиш добро впечатление на екипа, от което няма нищо лошо, но следващия път като видиш нередност от страна на някой админ просто питай него каква е причината да извърши нещо, вместо да налиташ веднага на оплаквания, с цел да трупаш мнения. 

An ugly personality destroys a pretty face.