Оплакване от пом. администратор Anon!m3n

Тук ще се местят всички теми, които са приключени.
Аватар
Аматьор
Аматьор

Ник в играта: Pazi Se Idwam ! ! !
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Оплакване от пом. администратор Anon!m3n

Мнение от FCSV »

http://dox.bg/files/dw?a=7431f4d76a
http://dox.bg/files/dw?a=3bafff521a
http://dox.bg/files/dw?a=e89ac338b1
http://prikachi.com/images.php?images/276/7991276p.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/278/7991278N.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/279/7991279r.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/281/7991281b.jpg
а тук кик с хнс ден 247 jbpacks http://prikachi.com/images.php?images/283/7991283U.jpg

оплакването е , че админа не знае въобще правилата и на едното демо дори прави масс ФК. освен това отношението на админите въобще не е на ниво в сравнение със други вериги.

темата е различна от предната. с времето съм давал на мусти и георги по 10 снимки на случки в който ме киква нарочно този админ по този начин. НАРОЧНО като ви казвам значи е нарочно. и на снимките се е виждало. ТЕМАТА е основно за ОТНОШЕНИЕТО на админите. трябва да се грижат за играчите и като казвате , че не е наказуемо вземете го направете наказуемо.

mTs | fyb ме помоли да пусна темата вместо него понеже аз пуснах преди това. Всичко което е написано е копирано от скайп.
"Админ, дай демо за да докажеш, че съм хак!" = "Играч, дай демо за да докажеш, че не си хак!"
Аватар
Глобален Модератор
Глобален Модератор

Ник в играта: ...
Обратна връзка:

Re: Оплакване от пом. администратор Anon!m3n

Мнение от monster »

Мога да ти кажа че след като той към мене се държи зле как искаш аз към него да се държа добре?А и като кикне какво правата ли да ми махнат че съм пуснал хнс и после влиза и почне да реве и да си иска Jb-to кое никой от админите не е длъжен да му го дава.
Аватар
Аматьор
Аматьор

Обратна връзка:

Мнение от FCSV »

Виж демотата колко знаеш правилата :)fyb със никой не съм го виждал да се държи зле.. спирам да спамя по темата нека главните видят демотата и сами да решат
Последно промяна от FCSV на 18 Мар 2015, 19:44, променено общо 1 път.
"Админ, дай демо за да докажеш, че съм хак!" = "Играч, дай демо за да докажеш, че не си хак!"
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: * ` floddy
Скайп профил: floddy18
Обратна връзка:

Мнение от floddy »

monster написа:Мога да ти кажа че след като той към мене се държи зле как искаш аз към него да се държа добре?А и като кикне какво правата ли да ми махнат че съм пуснал хнс и после влиза и почне да реве и да си иска Jb-to кое никой от админите не е длъжен да му го дава.
Щом си се кандидатирал за админ, ти си длъжен да се държиш добре с всеки играч в сървъра, в който си се кандидатирал и не само в него.Ако той не се държи добре и те обижда и се заяжда с теб, просто го наказваш.
Накажете ме, ако няма право да пиша тук. :)
Аватар
Глобален Модератор
Глобален Модератор

Обратна връзка:

Мнение от monster »

Демотата ако някой иска нека ги гледа аз си казах мнението по темата.
Офтопик:
Floddy аз него никога не съм го обиждал а той си прави каквото си иска в сървъра и повечето си мислят че е правилно.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: puRple* [haze] !
Обратна връзка:

Мнение от puRple* »

Значи тоя не млъкна.. При 20 човека който искат ХНС никой не е длъжен да се съобразява с него! Преди кикваше 4/5 играча и никой не е ревал като него. Да разбере че няма да се забрани хнс само за 1 играч и то него. А и Juke каза проблема е от него никой не му е виновен!
А анонимен може да му лепне един гаг за добавка.
Последно промяна от puRple* на 18 Мар 2015, 19:49, променено общо 1 път.
Изображение
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Обратна връзка:

Мнение от floddy »

monster написа:Демотата ако някой иска нека ги гледа аз си казах мнението по темата.
Офтопик:
Floddy аз него никога не съм го обиждал а той си прави каквото си иска в сървъра и повечето си мислят че е правилно.
Относно офтопика: Знам, че не си го обиждал, а и, ако той си прави каквото си иска в сървъра, то затова са ти дали права, накажи го.
Аватар
Глобален Модератор
Глобален Модератор

Обратна връзка:

Мнение от monster »

Аз хубаво ще го накажа но забележка няма да си вземе ще пусне оплакване и най-много да излезе прав.
Аватар
Аматьор
Аматьор

Обратна връзка:

Мнение от FCSV »

Purple темата няма нищо общо с проблема му с hns day чети преди да пишеш във една тема.. флоди фуб спазва най много правилата във сърварът :)
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Обратна връзка:

Мнение от floddy »

FCSV написа:Purple темата няма нищо общо с проблема му с hns day чети преди да пишеш във една тема.. флоди фуб спазва най много правилата във сърварът :)
"флоди фуб спазва най много правилата във сърварът :)" Не съм сигурен в това, той щом от форума е деактивиран, представям си го в сървъра какъв е, не се чуват добри слухове за него, а и както каза Петър, Глобален Админ ти каза, че това не е нарушение на правилата и ти като си по-нагличък пускаш пак...
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: .
Скайп профил: ЛС
Обратна връзка:

Мнение от JukeCity »

Нищо нередно не виждам във снимките. Първо Васко не го виждам да е в нарушение. Второ админите не са длъжни да ти говорят на пиленце или на миличък. Вземете се стегнете малко.
Последно промяна от JukeCity на 18 Мар 2015, 19:53, променено общо 1 път.
Аватар
Глобален Модератор
Глобален Модератор

Обратна връзка:

Мнение от monster »

FCSV написа:Purple темата няма нищо общо с проблема му с hns day чети преди да пишеш във една тема.. флоди фуб спазва най много правилата във сърварът :)
Не се излягай моля те с това че спазвал правилата.А и темата е повече към малкия проблем с хнс на фуб както и този ден не е направен за красота.
Аватар
Аматьор
Аматьор

Обратна връзка:

Мнение от FCSV »

floddy написа:
"флоди фуб спазва най много правилата във сърварът :)" Не съм сигурен в това, той щом от форума е деактивиран, представям си го в сървъра какъв е, не се чуват добри слухове за него, а и както каза Петър, Глобален Админ ти каза, че това не е нарушение на правилата и ти като си по-нагличък пускаш пак...
Пак ти казвам темата няма общо със предното оплакване това са нови демота със други провинения моля някой модератор да изтрие тези излишни коментари
Последно промяна от FCSV на 18 Мар 2015, 19:56, променено общо 1 път.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: puRple* [haze] !
Обратна връзка:

Мнение от puRple* »

Абе тва е все едно да се оплача от Juke че е пуснал авп ден не е нарушение няма за какво да го накажат.
А ти вместо да ми казваш какво да права вземи да се научиш да пишеш що годе грамотно.
Изображение
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: Musti
Скайп профил: mustito2
Been thanked: 1 time
Обратна връзка:

Мнение от Musti »

Аи да престанете ,като всяка друга тема и тая я обърнахте в чат.
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Sasho
Обратна връзка:

Мнение от Sasho. »

Така ли спазва правилата? (края на демото) - http://dox.bg/files/dw?a=3e9731c3e6
Изображение
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: mandariinka
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Мнение от solchica »

Слушайте кво не е длъжен целия сървър да се съобразява с един който има проблем!!!! Айде стига сте ревали за тва и той да вземе да си оправи тъпия цс -.-
fuck you :+
Аватар
Глобален Модератор
Глобален Модератор

Обратна връзка:

Мнение от monster »

Той все едно е някакъв шеф влиза в сървъра и всичко мълчи аз не знам какъв е според вас но след като е пратил смс не може да зима позиция която не е по силите му а и както казах този ХНС ДЕН не е направен за украса!Мене не ме интересува че киква фуб на тоя ден ако ще и 500jb да е имал все едно ми е но да заплашва просто не е познал.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: DamnY0U
Скайп профил: damny0u
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Мнение от DamnY0U »

1-во Демотата няма да гледам нямам време за глупости,
2-ро на снимките - Админа не се държи кой знае как с СМС Админа, че да се оплаква + това то е на u@ разбирам пред целия сървър да е ама даже не се е заял,
3-то ХНС деня няма да спре да се пуска ! Само заради 1 играч няма да пренебрегваме цял сървър като проблема не е от нас, а от самия него.
4-то След като го кикне ХНС НИЕ НЕ сме длъжни да му връщаме jbp, че да заплашва админите с сваляне на права. А за заплашване на админ може да го баннам, да се радва, че не сме го правили до сега.
u3HEHAga написа:
Ако киква САМО него проблема е в него и му казвай да го оправи.
JB-то не трябва да му го връщаш ако проблема е в него.
Имаш право да пускаш HNS.
Действай..

Да си оправи Клиента с който играе или да го замени с друг.
И последно 5-то НИЕ не сме забавачница, че да реве като бебе, че го било кикнало и трябвало да му ги върнем jbp.

"И най-милото ще отмилее, и най-близкото става далечно."
-Пеньо Пенев,"Пътека"

Изображение
Аватар
Аматьор
Аматьор

Обратна връзка:

Мнение от FCSV »

Пак моля някой админ да изтрие излишните коментари. Темата няма общо с хнс деня !!! - ако някой от вас е гледал поне едно демо ще се убеди :)
Заключено Заключено

Обратно към “Приключени теми”