Предложение за BaseBuilder
- Respected
- Ник в играта: E.SALT
- Скайп профил: ЛС
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Предложение за BaseBuilder
Предложението ми е следното, да се направи така че когато вземеш предмет с които да строиш да не трепери, защото е много досадно, не можеш да го сложиш както искаш защото постоянно трепери, но не винаги и особено ако на някой му лагва малко в този случай на мене ми пада фпс-то от време на време тогава вече е невъзможно да направиш база докато ти треперят предметите.
Човек винаги трябва да има време за две неща в живота си - за жест към любим човек и за любима песен.
- Respected
- Ник в играта: ▬
- Обратна връзка:
Re: Предложение за BaseBuilder
При това време за строене и нетреперещи предмети просто ще се правят едни невъзможни бази. То сега се правят пък камо ли ако не треперят.
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. 

- Супер потребител
Аз съм ЗА, доста е досадно да не можеш да си построиш база и става някак си грапава.
SMOKE WEED EVERYDAY!
- Супер потребител
Оставете ги да треперят,но поне сложете мод с който да можеш да хващаш предмета там където си го погледнал,а не като го избереш с копче и да ти го слага пак в средата.
- Respected
- Обратна връзка:
Мда и това е добре да се сложи защото и то е доста досадно.kr0z написа:Оставете ги да треперят,но поне сложете мод с който да можеш да хващаш предмета там където си го погледнал,а не като го избереш с копче и да ти го слага пак в средата.
Човек винаги трябва да има време за две неща в живота си - за жест към любим човек и за любима песен.
- Прекалено добър за тук
- Ник в играта: Igra4BezGashti! cocoNUTZ
- Скайп профил: Лс.
- Обратна връзка:
Мода трябва да се смени защото в момента този е един от най старите. Предполагам, че един от модовете на VeCo е нетреперещ и например като си хванал дълъг предмет той стои така, както си го хванал, а не да се отдалечава. За!
Последно промяна от mazeCarptor на 19 Мар 2015, 09:29, променено общо 2 пъти.

Офтопик:
- Respected
- Ник в играта: V.I.P.E.R.A
- Скайп профил: lovehunter195
- Обратна връзка:
За разбира се причините са изброени !
Нека да се оправи трептенето и да се намали времето
Нека да се оправи трептенето и да се намали времето

Офтопик:
- Respected
Това, което ви трябва е 7.4 версията на Tirant. Там има zombie classes, upgrade, discount lockaim, achievments, credit system (market) и много неща, може да строите уникални бази, никаква забележка откъм строеж и все пак ще има оригиналност в SS, а не безплатните версии на Veko, вярно по-трудно се обработват на Tirant версиите, но ако му хванеш чалъма сървъра гаранция ще е постоянно пълен с чужденци.
- Супер потребител
- Ник в играта: * ` floddy
- Скайп профил: floddy18
- Обратна връзка:
- Respected
- Ник в играта: mandariinka
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
ЗА съм щото е страшно дразнещо да ти трепери тва и да не можен да си напрайш базата!
fuck you :+
- Зарибен
- Ник в играта: - ReVoLut!0n*
- Скайп профил: zoro-153
- Обратна връзка:
Аз също съм ЗА. Много е гадно, когато искаш да сложиш някоя част да ти трепери мерника.
- Зарибен
- Ник в играта: aNubiS
- Скайп профил: anubis.ss
- Обратна връзка:
- Respected
- Обратна връзка:
Доста играчи са съгласни със предложението ми, не мислите ли че е време да направите нещо по въпроса? До сега бях във сървъра и беше мап bb_green, предметите там са дълги и докато строиш треперят и не можеш да си направиш базата...
- Respected
- Ник в играта: ▬
- Обратна връзка:
Охо, чакай бе
Ще си изпревариш късмета

Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. 

- Respected
- Обратна връзка:
Аз не бързам за никъде, защото още от преди знам в какво състояние са сървърите и тяхното развитие и недоволството на играчите...iv00 написа:Охо, чакай беЩе си изпревариш късмета
- Respected
- Обратна връзка:
Извинявам се за двойния пост, но някакво развиетие по предложението няма ли да има?
+ Това имам още едно предложение и то е следното. Когато слейнеш ЦТ докато държи предмет, като го пусне Т предмета да не е във него, защото започва да бъгва зомбитата и да ги изкарва от базата, а това е забранено. И също така когато някой неканен ти пристигне в базата в началото на рунда или примерно в края на времето за строене сложи предмет които ти запушва базата или ти пречи, когато слейнеш дадения играч да можеш ти самия да му махнеш предмета, за да не се налага да го кикваш.
+ Това имам още едно предложение и то е следното. Когато слейнеш ЦТ докато държи предмет, като го пусне Т предмета да не е във него, защото започва да бъгва зомбитата и да ги изкарва от базата, а това е забранено. И също така когато някой неканен ти пристигне в базата в началото на рунда или примерно в края на времето за строене сложи предмет които ти запушва базата или ти пречи, когато слейнеш дадения играч да можеш ти самия да му махнеш предмета, за да не се налага да го кикваш.
- Respected
- Обратна връзка:
Още един проблем в сървъра и нарочна не правя друга тема нарочно, двоен, троен, десетроен пост не ме интересува... Маповете са по 1 час и в края на мапа не дава вот за карти, какво правите с тези сървъри не ви знам.... Както и napaln nade и frost nade, понякога се бъгват и He-то гърми и ти взима HP, а фрийза те флашва

- Respected
Когато Георги може да поправи нещата, ще го оправи.georgii.s написа:мода трябва да се смени мисли ще видя кога ще ми остане време
Офтопик: