Предложение за Jailbreak
- Аматьор
- Ник в играта: Pazi Se Idwam ! ! !
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Предложение за Jailbreak
Често се случва да отидете на футбол и да няма топка някой CT/ФД я е заритал на някъде из картата. Този плъгин решава проблема така може да добавите/махнете/изместите топката по желание на Симона
Плъгин - https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=215192
Плъгин - https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=215192
"Админ, дай демо за да докажеш, че съм хак!" = "Играч, дай демо за да докажеш, че не си хак!"
- Аматьор
- Ник в играта: MonSterko^^
- Скайп профил: ЛС
Re: Предложение за Jailbreak
Това според мен няма смисъл, ако някой играе по-добре като Саймън няма да се случва така!
- Respected
Не е кой знае какъв проблем просто може да даде друго ако евентуално я няма топката.

- Respected
- Ник в играта: DamnY0U
- Скайп профил: damny0u
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
На същото мнение съм, против
"И най-милото ще отмилее, и най-близкото става далечно."
-Пеньо Пенев,"Пътека"

- Respected
- Ник в играта: -/-
- Обратна връзка:
Парпал, те освен футбол не играят! И нямат право да ги убиват ако са го направили, не знам какъв е проблема в тоя плугин, но изобщо не съм съгласен с вас! Ако се изрита някъде , симон може просто да си отвори менюто и да върне ball-а , ЗА съм, има нужда от това, а в този сървър се случва постоянно!
- Respected
- Ник в играта: .
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
Naskoy ;] написа:Парпал, те освен футбол не играят! И нямат право да ги убиват ако са го направили, не знам какъв е проблема в тоя плугин, но изобщо не съм съгласен с вас! Ако се изрита някъде , симон може просто да си отвори менюто и да върне ball-а , ЗА съм, има нужда от това, а в този сървър се случва постоянно!
На същото мнение!
- Новак
- Ник в играта: V for Virgin
- Обратна връзка:
Против, няма нужда от подобни плъгини, които единствено товарят сървъра.. И се случва мнооооого рядко да се изгуби топката.
"There is a place between war and murder / in which our demons lurk."
- Напреднал
- Ник в играта: mTs | fyb
- Обратна връзка:
За. това е най-обикновен плугин за рестартиране на топката. нищо повече. много е полезен.. особено когато в условията на играта има "излезе от игрището мре" това е перфектен начин да се вкара топката обратно, без да се счита , че CT я е подал на някои си... по негови предпочитания.
(имайте предвид , че ако не се даде командата излезе от игрището мре (или нещо от сорта) играчите могат да бягат с топката или без топката до гънруума.)
(имайте предвид , че ако не се даде командата излезе от игрището мре (или нещо от сорта) играчите могат да бягат с топката или без топката до гънруума.)
Последно промяна от mTs | fyb на 30 Мар 2015, 22:17, променено общо 1 път.
- Respected
- Ник в играта: -/-
- Обратна връзка:
НЕсъгласен съм тука, знаеш ли колко често се случва? А е рядко , щото не влизаш по-често от мене ;) говоря за square'. Знаеш ли колко плюсове има тоя плугин? А ако запратят топката? А ако CT са некомпетентни и си играят с балла по време на игра, което се случва често? не знам кое му е ненужното!
- Новак
- Ник в играта: V for Virgin
- Обратна връзка:
@Naskoy ;], Мога да се обзаложа, че си играл 10 пъти по-малко този мод от мене. Много добре знам колко често се губи топката и със сигурност съм много по-наясно от теб. 

Офтопик:
"There is a place between war and murder / in which our demons lurk."
- Respected
За сървъра има още куп предложения който са много по-полезни. Вие си мислите, че е така се добавя плъгин и като има 2000 плъгина и нищо. Играта си е приятна и без да се добавя за мен не е фатално да я няма топката.

- Respected
- Ник в играта: ▬
- Обратна връзка:
Все пак ще е хубаво да го има. "А дано, ама надали"
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. 

- Respected