Продложение за HNS
- Respected
Продложение за HNS
Предлагам да се добави правило.То е във връзка с фрийз гранатите.Отвратително е някой да те фрийзне и да избяга, пък ти после го гони по мапа.Нека да се отдръпне на безопасно разстояние, но не после да го гониш 3 дена.
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
- Напреднал
- Ник в играта: sdr
- Скайп профил: speed.nfs
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: Продложение за HNS
Ам не можах да разбера предложението, малко съм тъпичак. Искаш да се намали time на freeze граната ли? Или искаш да се добави наказание за freeze и после run?
- Respected
В смисъл, че когато някой те freez-не и после избяга, и ти тряба да го гониш цял мап.А така просто ще му е позволено да се отдалечи на безопасно разстояние.
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
- Напреднал
- Ник в играта: NoobernatoR
- Обратна връзка:
При положение, че е разрешен демиджа значи и ръна остава позволен. Тези предложения от рода на freez и run, airflash, damage... просто няма начин 20 души да ги накараш да спазват такива правила, але пък някой да следи за тяхното спазване. Това си е "масакарски" HNS... скачаш си по блокове и киснеш по цял рунд на тях; правиш рън, демидж и airflash. Това си е.
#Против.
ПП. То защита няма, па правила да искаме...
#Против.
ПП. То защита няма, па правила да искаме...

- Напреднал
- Ник в играта: sdr
- Скайп профил: speed.nfs
- Обратна връзка:
Няма такова правило мисля karaja , пак и да има и дори да се приеме няма кой да следи за него. Ти ме виждаш, че играя там и дори някой път прая (freez и run) поради играчи които играят за fraga.
- Зарибен
- Ник в играта: sader's make me sad/Bunny
- Скайп профил: LS!!
- Обратна връзка:
Какво е фраг аз не знам за 8 години хнс не го научих плс хелп .... Що за глупост е това фраг? Щом можеш колиш а не ''фрагиш'' фрага е измислен от бг-та които не знаят как се играе и цъкат в сървъри където връща хп-при фаил дмг относно темата аз съм ЗА
''да се ПРЕМАХНЕ ''slow-a'' след фрееза тоест да си фреезнат и след това нормал спеед а не още 19 секунди да ходиш като бавно развиващ''
Но така като гледам как са взели да добавят/премахват неща по сървърите го очаквам към 2017 по живо по здраво
Пък да не говорим за защитата смисъл за красота ли е сложена или да прави нещо май май е колкото да пише че някой има с хак ама нека си играе и той човек ...
''да се ПРЕМАХНЕ ''slow-a'' след фрееза тоест да си фреезнат и след това нормал спеед а не още 19 секунди да ходиш като бавно развиващ''
Но така като гледам как са взели да добавят/премахват неща по сървърите го очаквам към 2017 по живо по здраво
Пък да не говорим за защитата смисъл за красота ли е сложена или да прави нещо май май е колкото да пише че някой има с хак ама нека си играе и той човек ...
Последно промяна от vankata199 на 01 Апр 2015, 00:35, променено общо 2 пъти.
- Супер потребител
- Respected
Знам, че е ужасно, но как си представяш дори да се одобри някой да го спазва? 

- Respected
- Ник в играта: r1oday
- Скайп профил: r1odayftw
- Обратна връзка:
То това е смисъла на хнс,не всички играчи са некви про-та.KaRaJaTa1988 написа:В смисъл, че когато някой те freez-не и после избяга, и ти тряба да го гониш цял мап.А така просто ще му е позволено да се отдалечи на безопасно разстояние.
- Respected
- Ник в играта: -/-
- Обратна връзка:
- Respected