1-во предложение: След като напишем /hp в чата да се изпише на колко кръв сме оставили убиеца.
2-ро предложение: След като изтече времето на картата , тя да се рестартира не по време на рунда а веднага след него , тъй като пречи на току-що развилата се игра.
Мерсажка
За първото предложение съм ЗА, Защото преди беше така и беше по-хубаво.
За второто предложение съм против, няма да дам обяснение другите ще кажат защо е така.
За първото съм ЗА защото ще може да преценим колко можем да отнемем на даден играч!
За второто ... Незнам какво да кажа защото нищо не се губи, да кажем има някакви точки/пари за губене ще е дoбре но то няма така, че Против!
Какво общо има губенето на средства в играта с губенето на игра ? Играл ли си някога в класик сървър ? Да видиш колко е дразнещо да си единствения оцелял в тийма да играеш вс 4ма , да нацепиш 3 кофи и тамън да ти остане последния БАМ сменя картата. Не се губят пари а се губи смисъла на рунда !
1.И аз съм За причините са избронени + това трябва да се оправи още един бъг и той е, когато си ЦТ и искаш да се преместиш към Т парите ти са доста и след това като си смениш отбора ти стават 1000-2000 $
2.Съм Против няма смисал от него..