Предложения за лаптоп
- Respected
- Ник в играта: HuKOJLOBA
- Скайп профил: lnxway
- Обратна връзка:
Предложения за лаптоп
Имам Sony Vaio, който явно е пълен боклук. Искам да си взема нов лаптоп, цената е без значение. Искам да вървят игри, които мога да играя и на PS-ката ми, (не разбирам от операционни системи и етц.) искам да не е стар модел и да не е някоя пробита марка. Изключвам от сега sony и apple лаптопи. Ако може да ми дадете предложения и да обясните какво идва с тези лаптопи и от какво имам нужда за да си играя без да ми забива и да ми сече цялата система.

- Напреднал
Re: Предложения за лаптоп
Lenovo Y50 е много хубав лаптоп. Един приятел има такъв и игрите вървят гладко и няма фпс дроп и т.н. 

- Respected
- Ник в играта: Valve
- Скайп профил: bogomilkorbankolev_97
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Кажи бюджета и прочети тази тема - https://www.kaldata.com/forums/topic/18 ... %BB%D0%B2/

- Respected
- Ник в играта: J4m3$oN
- Скайп профил: georgi..s
- Обратна връзка:
Нещо 4ядрено с GTX видео карта 2-4 ГБ или R7, HD8xxx серии би трябвало да ти свърши работа
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5TP_IAudn20[/youtube]
- Respected
- Обратна връзка:
Може ли да ми дадеш пример (някой линк на лаптоп, знам ли) понеже на разбирам много.georgii.s написа:Нещо 4ядрено с GTX видео карта 2-4 ГБ или R7, HD8xxx серии би трябвало да ти свърши работа
http://laptop.bg/laptops-asus-G501-asus_g501jw_cn052h Toзи ми хареса от предложените, отговаря ли ? (към всички)

- Шефчето
- Ник в играта: USS Enterprise
- Обратна връзка:
Бива го,ма ако ще играеш игри си земи настолен Пц,лаптопите не стават за игри
а и като му гледам цената,за тия пари ще си земеш и яко настолно пц,и лаптоп за други неща 

- Respected
- Обратна връзка:
Не искам настолен компютър, искам лаптоп. Искам да мога да играя игри на него, не това да е основната му потреба.

- Супер потребител
- Ник в играта: kofein
- Обратна връзка:
Ако наистина си търсиш машина, на която да можеш да играеш- настолен компютър с около 1TB HD, ~6RAM, ~i5, ~2GB Video (да не е вградено). Ако си търсиш лигавщини - лаптоп.
- Respected
- Ник в играта: -
- Скайп профил: ls
- Обратна връзка:
- Respected
- Обратна връзка:
Ама чакай малко, аз пиша Предложения за лаптоп. Искам на този лаптоп да мога да играя игри, които няма да си купувам за PS3, PS4. Aз предпочитам да играя на конзоли, но shooter играя с мишка, не с джойстик. + Това мисля, че това (лигавщината) е в пъти по-добре от настолен компютър, който няма да ми върши абсолютно никаква работа.kofein написа:Ако наистина си търсиш машина, на която да можеш да играеш- настолен компютър с около 1TB HD, ~6RAM, ~i5, ~2GB Video (да не е вградено). Ако си търсиш лигавщини - лаптоп.

Благодаря за предложенията, ако някой има подобно предложение да сложи линк.Hakan_Mehmed написа:http://www.pcstore.bg/bg/laptop-asus-g7 ... 20ssd.html

- Respected
- Ник в играта: LM ^^
- Обратна връзка:
http://www.pcstore.bg/bg/laptop-ultrabo ... 42605.html
Не си споменала бюджет, така че давам нещо по-скъпо.
Не си споменала бюджет, така че давам нещо по-скъпо.
- Respected
- Ник в играта: J4m3$oN
- Скайп профил: georgi..s
- Обратна връзка:
Ще ти свърши работа но има и по-евтини 1500/1700 с Full HD и GTX 8XX M за игри е добре малко повече рам да имаш новите игри като COD искаш 8гб и 4 гб видео с DX 11 и някой 4 ядрен процесор за лаптопи в момента са пентиум и cor i7 какъв е твоя модел vayo в момента?
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5TP_IAudn20[/youtube]
- Напреднал
- Ник в играта: sdr
- Скайп профил: speed.nfs
- Обратна връзка:
Какви игри искаш да играеш? Иначе един от стария ми лаптоп беше Леново g580 преди 2 години беше към 1000 лв а сега е към 520-650 лв. 2 Години никъв лаг и не е забивал нито веднъж а аз го натоварвам на макс. Повечето игри ги играя на high - medium, но бях с подложка за всеки случай. Лаптопа има много разновидности като процесор и видео карта. Моя беше с i3, nvidia g635m 2 gb и 8 гб рам, но има също така много по-силни като например Intel Core i5 и друга по-силна видео карта но и цената се вдига съвсем малко. Но от мене да знаеш i3 и i7 са направени за игри еtc малко по-голямо натоварване, докато i5 е за офиси и такива работи.
- Respected
- Ник в играта: .
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
http://i.imgur.com/gvaS1Qz.jpg този ми изглежда нацепена батка
с вградено видео не е добре , но какво да се прави 

- Супер потребител
Еми честно да ти кажа лаптопите, които искаш да поддържат по-новите игри на по-висока графика са около 3 бона. Гледай ги тях. 8 GB RAM 2-4 GB Video 4.2 cpu. Нещо подобно да е.
SMOKE WEED EVERYDAY!
- Respected
- Обратна връзка:
Моя е стар модел, не знам какъв е, трябва да проверя. Мисля да го продам, вече си харесах лаптоп. Благодаря на всички за предложениятаgeorgii.s написа:Ще ти свърши работа но има и по-евтини 1500/1700 с Full HD и GTX 8XX M за игри е добре малко повече рам да имаш новите игри като COD искаш 8гб и 4 гб видео с DX 11 и някой 4 ядрен процесор за лаптопи в момента са пентиум и cor i7 какъв е твоя модел vayo в момента?

- Respected
- Ник в играта: V.I.P.E.R.A
- Скайп профил: lovehunter195
- Обратна връзка:
Гледай марки като Acer ; Asus ; DeLL хубавите и мощни машинки не падат под 1200 лв. !
Офтопик: