Предложете ми сериал/аниме.
Модератор: Развлечения
- Активен
- Ник в играта: SKILLFUN
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Предложете ми сериал/аниме.
Жанра не е от значение. Гледал съм ето тези: The walking dead, Arrow, Gossip girl, The vampire diaries, Bates motel, The originals, Dexter, Dreaking bad, Skins, How i met your mother, One tree hill, American horror story, Revenge, Under the dome, The 100, The orange county, Teen wolf, Supernatural, Witches of East End, The Secret Circle, The Flash, Supernatural, That 70s show, The big bang theory, Fringe, Games of Thrones, Stalker, Forever, PLL, Grey's Anatomy, Devious Maids, Prison Break, 90210, ..
Това са всички сериали, който съм изгледал през последните 3 години. Моля да не споменавате баналните , който всички сме ги гледали, като : Малкълм, Женени с деца и т.н.
Много ми харесаха the orange county и one tree hill.. Повече ми харесват сякаш по-старите сериали, но гледайте ако предлагате да не е сериал, който са давали 100 пъти по телевизията и такъв, който го въртят все още..
Честно казано, не съм гледал много анимации, но ако може да е нещо по-динамично. Гледал съм Naruto shippuuden и като цяло ми хареса, но прекалено много бавят всичко.. Tokyo Ghoul ми допадна, но прекалено бързо го свърших, затова ако може да не е от 2014-2015.
Това са всички сериали, който съм изгледал през последните 3 години. Моля да не споменавате баналните , който всички сме ги гледали, като : Малкълм, Женени с деца и т.н.
Много ми харесаха the orange county и one tree hill.. Повече ми харесват сякаш по-старите сериали, но гледайте ако предлагате да не е сериал, който са давали 100 пъти по телевизията и такъв, който го въртят все още..
Честно казано, не съм гледал много анимации, но ако може да е нещо по-динамично. Гледал съм Naruto shippuuden и като цяло ми хареса, но прекалено много бавят всичко.. Tokyo Ghoul ми допадна, но прекалено бързо го свърших, затова ако може да не е от 2014-2015.
Последно промяна от DeMoNTRAK на 01 Юни 2015, 23:49, променено общо 8 пъти.
- Respected
- Ник в играта: Valve
- Скайп профил: bogomilkorbankolev_97
- Обратна връзка:
Re: Предложете ми сериал/аниме.
Supernatural,Teen Wolf, Witches of East End, Prison Break, Arrow, Моите мили съседи,
Последно промяна от Valve на 19 Апр 2015, 11:39, променено общо 1 път.

- Respected
- Ник в играта: .
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
Zetsuen no Tempest , Attack on titan(ново ено е много яко) , Absolute Duo после ако се сетя ще допълня 

- Супер потребител
- Ник в играта: miroslavv
- Обратна връзка:
Сериали: Once upon a time, Game of thrones, Witches of East End, The Secret Circle(ама е само 1 сезон)...
Анимета: Fairy Tail <333333 One Piece, Gintama, Hunter x Hunter, Attack on Titan и много други
Анимета: Fairy Tail <333333 One Piece, Gintama, Hunter x Hunter, Attack on Titan и много други

Най-активен във форум: Отхвърлени кандидатури
(130 Мнения / 12.35% от всички ваши мнения)
(130 Мнения / 12.35% от всички ваши мнения)
- Respected
- Respected
Аниме сериали не мога да ти предложа, но пък гледай Fringe, Stalker, Forever, The Flash, Devious Maids..
Офтопик:
- Respected
- Ник в играта: silviqsekazvam
- Скайп профил: silviqsekazvam
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
о за сериали аз съм човекът :Д:Д:Д
The O.C. / Greek / Teen Wolf / Prison Break / Joey / Supernatural / Awkward / Shameless <3 / That 70s show / The big bang theory / Orange is the new black <3 / Veronica Mars/ Continuum / Revolution / Under the dome/ Lost / The secret circle / Weeds / pretty little liars <3 / Less than perfect /
тия май ти стигат, кажи ако искаш още, ма се съмнявам
The O.C. / Greek / Teen Wolf / Prison Break / Joey / Supernatural / Awkward / Shameless <3 / That 70s show / The big bang theory / Orange is the new black <3 / Veronica Mars/ Continuum / Revolution / Under the dome/ Lost / The secret circle / Weeds / pretty little liars <3 / Less than perfect /
тия май ти стигат, кажи ако искаш още, ма се съмнявам

- LEVSKI SOFIA
- Ник в играта: fondos
- Скайп профил: vjelyazkovv
- Обратна връзка:
Game Of Thrones , Supernatural, Breaking Bad - Това само мога да ти предложа, защото анимета не гледам

- Respected
- Ник в играта: 4:20
- Обратна връзка:
90210, Being Erica, El Barco, El Internado (тия 2та са испански, обаче си струват), Finding Carter, Graceland, Orphan Black, Star-Crossed, Switched at Birth, The Flash, The Fosters, Chicago Fire, How to Get Away with Murder (тоя го започвай веднага, после ще ми благодариш, както и Stalker, shmati по-горе го е казала), Nikita и още много други, част от които са изброени горе
I'll see you soon then..

- Активен
- Обратна връзка:
СериозноpuRple* написа:Alf, Новите съседи, Моите мили съседи

Оказа се че повечето съм ги гледал, но се сетих да ги добавя

Мисля да гледам 90210, Stalker, Fairy Tail и Hunter x Hunter.
Ако искате, давайте още предложения. Със сигурност не съм единствения, който си търси какво да гледа.
- Respected
- Ник в играта: E.SALT
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
Arrow, Forever, Game of Thrones, Gotham, Grimm, The Flash, Vikings, The 100, Da Vinci's Demons
Човек винаги трябва да има време за две неща в живота си - за жест към любим човек и за любима песен.
- Шефчето
- Ник в играта: USS Enterprise
- Обратна връзка:
За сериали не мога да ти дам предложения,ма за анимета http://myanimelist.net/animelist/genata_89 аресвай някое и дзяпай

- Respected
- Обратна връзка:
моля те изгледай how to get away with murder 

I'll see you soon then..

- Активен
- Обратна връзка:
Здравейте отново! През последните няколко месеца гледах 90210 и shamless, отново дойде момента, в който не знам какво да правя с живота си или иначе казано си търся друг сериал.
Видях ви предложенията, но всички ми изглеждат безинтересни. Искам сериал, който да е смислен, че напоследък гледам някакви бози. Не харесвам сериали подобни на от местопрестъплението и такива с голяма доза фантастика.
shameless ми хвана окото, но бих искал да си намеря поне още един.
Видях ви предложенията, но всички ми изглеждат безинтересни. Искам сериал, който да е смислен, че напоследък гледам някакви бози. Не харесвам сериали подобни на от местопрестъплението и такива с голяма доза фантастика.
shameless ми хвана окото, но бих искал да си намеря поне още един.
- Баннат
- Ник в играта: SSL
- Скайп профил: Лично Съобщение
- Вашият пол е: Жена
- Respected
- Обратна връзка:
True Detective, Person of Interest, Humans, Mr.Robot, Sense8
I'll see you soon then..

- Напреднал
- Ник в играта: ~SuperMan~ ; `Nbz* ; hiddeN.^